199/2014 Sb. Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 441/2013 Sb., k provedení zákona o oceňování majetku (oceňovací vyhláška)

199/2014 Sb.VYHLÁŠKAMinisterstva financíze dne 19. září 2014,kterou se mění vyhláška č. 441/2013 Sb., k provedení zákona o oceňování majetku (oceňovací vyhláška)
Ministerstvo financí stanoví podle § 33 odst. 1 zákona č. 151/1997 Sb., o oceňování majetku a o změně některých zákonů, ve znění zákona č. 303/2013 Sb.:
Čl. I
Vyhláška č. 441/2013 Sb., k provedení zákona o oceňování majetku (oceňovací vyhláška), se mění takto:
1. V § 2 odstavec 3 zní:
"(3) Pozemky, které nesplňují podmínky uvedené v § 9 odst. 2 zákona, nelze ocenit podle cenové mapy stavebních pozemků.".
2. V § 3 úvodní části ustanovení se slova "evidovaného v katastru nemovitostí v druhu pozemku zastavěná plocha a nádvoří nebo pozemku k tomuto účelu již užívaného" nahrazují slovy "na území obce".
3. § 4 zní:
"§ 4
(1) Základní cena upravená stavebního pozemku evidovaného v katastru nemovitostí v druhu pozemku zastavěná plocha a nádvoří, kromě pozemku uvedeného v odstavci 5, nebo pozemku k tomuto účelu již užívaného a pozemky v jednotném funkčním celku s ním se určí, není-li dále stanoveno jinak, podle vzorce
ZCU = ZC x I,kdeZCU ..... základní cena upravená stavebního pozemku v Kč za m2,ZC ..... základní cena stavebního pozemku obce v Kč za m2 určená podle § 3,I ..... index cenového porovnání zjištěný podle vzorce I = I x I x I , T O P kde I ..... index trhu, který se určí podle T vzorce 5 I = P x (1 + ∑ P ), T 6 i=1 i kde 1 ..... konstanta, P ..... hodnota kvalitativního pásma i-tého znaku i indexu trhu uvedeného v tabulce č. 1 v příloze č. 3 k této vyhlášce, i ..... pořadové číslo znaku indexu trhu, I ..... index omezujících vlivů pozemku, který se O určí podle vzorce 6 I = 1 + ∑ P , O i=1 i kde 1 ..... konstanta, P ..... hodnota kvalitativního pásma i-tého znaku i indexu omezujících vlivů uvedeného v tabulce č. 2 v příloze č. 3 k této vyhlášce, i ..... pořadové číslo znaku indexu omezujících vlivů, I ..... index polohy, který se určí podle vzorce P n I = P x (1 + ∑ P ), P 1 i=2 i kde P ..... hodnota kvalitativního pásma i-tého i znaku indexu polohy uvedeného v tabulce č. 3 nebo 4 v příloze č. 3 k této vyhlášce podle druhu hlavní stavby, i ..... pořadové číslo znaku indexu polohy, n ..... počet znaků indexu polohy.
(2) Základní cena upravená nezastavěného pozemku, nebo jeho části, určeného k zastavění regulačním plánem, rozhodnutím o umístění stavby, územním souhlasem, ohlášením stavebnímu úřadu, stavebním povolením, nebo veřejnoprávní smlouvou, kromě pozemků uvedených v odstavcích 3 až 6, je cena určená podle odstavce 1, vynásobená koeficientem 0,80.
(3) Základní cena upravená stavebního pozemku evidovaného v katastru nemovitostí v druhu pozemku ostatní plocha se způsobem využití pozemku dráha, dálnice, silnice a ostatní komunikace, včetně jejich součástí a veřejné prostranství, které není součástí pozemní komunikace, jakož i pozemku k uvedeným účelům již užívaného nebo teprve určeného rozhodnutím o umístění stavby nebo regulačním plánem, je cena určená podle vzorce
ZCU = ZC x I,kdeZCU ..... základní cena upravená stavebního pozemku v Kč za m2,ZC ..... základní cena stavebního pozemku v Kč za m2, určená podle § 3,I ..... index cenového porovnání zjištěný podle vzorce 4 I = P x (1 + ∑ P ), 5 i=1 i kde P ..... hodnota kvalitativního pásma i-tého znaku i pro úpravu základních cen pozemků komunikací uvedeného v tabulce č. 5 v příloze č. 3 k této vyhlášce.
Pro veřejné komunikace se zpevněným povrchem platí, že
ZC x 0,15 < ZCU < ZC x 0,75.
(4) Omezení podle odstavce 3 neplatí pro pozemní komunikaci, která je veřejnosti nepřístupná nebo přístupná omezeně, nebo je-li společně užívaná s nemovitou věcí využívanou k podnikání, včetně parkovacích a obslužných ploch.
(5) Základní cena upravená nezastavěného pozemku, určeného k zastavění skládkou regulačním plánem, rozhodnutím o umístění stavby, územním souhlasem, ohlášením stavebnímu úřadu, stavebním povolením, nebo veřejnoprávní smlouvou nebo zastavěného pozemku již takto užívaného, je cena určená podle vzorce
ZCU = ZC x I x 0,8, pkdeZCU ..... základní cena upravená pozemku v Kč za m2,ZC ..... základní cena pozemku v Kč za m2, určená podle § 3,I ..... index polohy, který se určí podle vzorce p n I = P x (1 + ∑ P ), p 1 i=2 i kde P ..... hodnota kvalitativního pásma i-tého i znaku indexu polohy uvedeného v tabulce č. 4 v příloze č. 3 k této vyhlášce podle sloupce h, i ..... pořadové číslo znaku indexu polohy, n ..... počet znaků indexu polohy,0,8 ..... koeficient.
(6) Základní cena upravená nezastavěného pozemku, určeného k zastavění regulačním plánem, rozhodnutím o umístění stavby, územním souhlasem, ohlášením stavebnímu úřadu a veřejnoprávní smlouvou pozemku hrází, jezem a dalšími stavebními součástmi vodních děl oceňovaných podle § 17 nebo zastavěného pozemku již takto užívaného, kromě rybníků a malých vodních nádrží, popřípadě části pozemků, je cena určená podle vzorce
ZCU = ZC x I x k, pkdeZCU ..... základní cena upravená pozemku v Kč za m2,ZC ..... základní cena pozemku obce v Kč za m2, určená podle § 3,I ..... index polohy, který se určí podle vzorce p n I = P x (1 + ∑ P ), p 1 i=2 i kde P ..... hodnota kvalitativního pásma i-tého i znaku indexu polohy uvedeného v tabulce č. 4 v příloze č. 3 k této vyhlášce podle sloupce h, i ..... pořadové číslo znaku indexu polohy, n ..... počet znaků indexu polohy,k ..... koeficient pro úpravu základní ceny pozemku činí 0,85 ... pro pozemek již zastavěný vodním dílem, 0,60 ... pro pozemek nezastavěný, ale určený k zastavění stavbou vodního díla podle regulačního plánu, rozhodnutí o umístění stavby nebo územním souhlasem, kromě rybníků a malé vodní nádrže, popřípadě jeho část, který bude skutečně zastavěný stavbou vodního díla; pozemek popřípadě jeho část, který vodním dílem skutečně zastavěn nebude, se ocení podle § 8 jako vodní plocha.
(7) Cena zjištěná podle odstavců 1 až 5 činí nejméně 30 Kč za m2, podle odstavce 6 činí nejméně pro zastavěné pozemky 20 Kč za m2, pro nezastavěné pozemky 10 Kč za m2.".
4. V § 5 odstavec 1 zní:
"(1) Pozemky oceňované podle § 4 odst. 3 a 5, § 8 a § 9 odst. 5 a 6 se oceňují tak, jakoby jednotný funkční celek netvořily.".
5. V § 5 odst. 3 se slova "v pořadí odstavec 1, 2, 3, 5, 6 a 4" nahrazují slovy "podle jejich pořadí".
6. V § 5 odstavec 6 zní:
"(6) Oceňují-li se pozemky podle § 3 v jednotném funkčním celku spolu s pozemkem, jehož součástí je stavba oceňovaná podle § 13, 14, 35 a 36, popřípadě s jejich příslušenstvím, a součet jejich výměr je větší než 1 000 m2, vynásobí se základní cena upravená pozemku redukčním koeficientem vypočteným podle vzorce
n 200 + 0,8 x ∑ vp i=1 iR = ------------------, n ∑ vp i=1 ikdeR ......... redukční koeficient,vp ......... výměra i-tého pozemku v jednotném funkčním i celku se stavbou v m2,n ......... celkový počet pozemků v jednotném funkčním celku,200 a 0,8 ... konstanty.".
7. V § 9 odstavec 2 zní:
"(2) Základní cena upravená nezastavěného pozemku, na který bylo vydáno rozhodnutí o změně využití území pro skládky, skladové, odstavné a manipulační plochy, přírodní sportoviště, rekreační plochy, nebo pozemku takto již užívaného, se určí podle vzorce
ZCU = ZC x I x 0,70, pkdeZCU ..... základní cena upravená pozemku v Kč za m2,ZC ..... základní cena pozemku v Kč za m2, určená podle § 3,I p ..... index polohy, který se určí podle vzorce n I = P x (1 + ∑ P ), p 1 i=2 i kde P ..... hodnota kvalitativního pásma i-tého i znaku indexu polohy uvedeného v tabulce č. 4 v příloze č. 3 k této vyhlášce podle sloupce h, i ..... pořadové číslo znaku indexu polohy, n ..... počet znaků indexu polohy,0,70 ..... konstanta.".
8. V § 9 se za odstavec 2 vkládá nový odstavec 3, který zní:
"(3) Základní cena upravená nezastavěného pozemku, na který bylo vydáno rozhodnutí o změně využití území pro terénní úpravy pro těžební a jim obdobné činnosti nebo s nimi souvisejícími pracemi na zemském povrchu, se určí podle vzorce
ZCU = ZC x I x k, pkdeZUC ..... základní cena upravená pozemku ve vymezeném prostoru v Kč za m2,ZC ..... základní cena pozemku v Kč za m2, určená podle § 3.
V případě, že vymezený prostor pro povrchovou těžbu zasahuje na území více obcí, použije se pro výpočet nejnižší ze základních cen obcí ve vymezeném prostoru; pokud je takto určená základní cena nižší než polovina nejvyšší základní ceny obce ve vymezeném prostoru, použije se pro výpočet polovina nejvyšší základní ceny obce ve vymezeném prostoru.
I ..... index polohy obce, který se určí podle vzorce p n I = P x (1 + ∑ P ), p 1 i=2 i kde P ..... hodnota kvalitativního pásma i-tého i znaku indexu polohy uvedeného v tabulce č. 4 v příloze č. 3 k této vyhlášce podle sloupce f, i ..... pořadové číslo znaku indexu polohy, n ..... počet znaků indexu polohy,
V případě, že vymezený prostor pro povrchovou těžbu zasahuje na území více obcí, index polohy se určí ve vztahu k obci, na jejímž katastrálním území se pozemek nachází.
k ..... koeficient pro úpravu základní ceny pozemku určeného rozhodnutím o změně využití území pro terénní úpravy v souvislosti s těžební a jí obdobnou činností nebo s ní souvisejícími pracemi na zemském povrchu, zejména pro zřizování lomů, pískoven, odvalů a výsypek, činí v obcích s počtem nad 250 000 obyvatel 0,40 v obcích s počtem od 5 000 do 250 000 obyvatel 0,50, v ostatních obcích 0,60.
Takto upravená základní cena činí nejméně 30 Kč za m2.
Dosavadní odstavce 3 až 6 se označují jako odstavce 4 až 7.
9. V § 9 odst. 4 se za slova "určená podle § 4" vkládají slova "odst. 1,".
10. V § 9 odst. 6 se slova "a 4" nahrazují slovy ", 4 a 5".
11. V § 9 odst. 7 se číslo "5" nahrazuje číslem "6".
12. V § 18 se na konci textu odstavce 2 doplňují slova ", určených podle § 10".
13. V § 21 odst. 1 se slovo "zjistí" nahrazuje slovem "určí" a číslo "6" se nahrazuje číslem "4".
14. V § 21 odst. 3 se za slova "CB ........ cena bytu nebo nebytového prostoru" vkládají slova "v Kč".
15. V § 21 odst. 3 se za slova "PP ......... podlahová plocha bytu nebo nebytového prostoru" vkládají slova "v m2, určená podle přílohy č. 1 k této vyhlášce".
16. V § 21 se na konci textu odstavce 3 doplňují slova "v Kč za m2".
17. V § 24 se slovo "stanovením" nahrazuje slovem "určením" a slovo "objemového" se nahrazuje slovem "cenového".
18. V § 24 se slova "památkou UNESCO" nahrazují slovy "památkou zapsanou na Seznamu světového dědictví" a v § 31 odst. 6 se slova "památek UNESCO" nahrazují slovy "památek zapsaných na Seznamu světového dědictví".
19. V § 25 odst. 1 se v poslední větě za slova "se výše" vkládá slovo "cenových".
20. V § 25 odst. 2 se věta první nahrazuje větou "Jednotka, popřípadě její část, která vznikne nebo se mění její velikost na úkor společných částí domu na základě smlouvy o výstavbě, se z hlediska oceňování posuzuje jako rozestavěná.".
21. V § 33 se na konci textu doplňují slova ", pokud lze z pachtovného, uvedeného ve smlouvě, určit samostatně peněžitou hodnotu plnění za nájemné".
22. V § 35 odst. 1 se slova "3, 6 a 7" nahrazují slovy "2 a 5".
23. V § 36 odst. 1 se slova "3 a 4" nahrazují slovy "2 a 3".
24. V § 38 odst. 1 se za slova "PP ....... podlahová plocha v m2," vkládají slova "určená podle přílohy č. 1 k této vyhlášce,".
25. V části sedmé se vkládá nový § 48a, který včetně nadpisu zní:
"§ 48a
Zatřídění pro určení indexu polohy
(1) Pro výpočet indexu polohy se použijí hodnoty kvalitativních pásem jednotlivých znaků ze sloupce e až i z tabulky č. 3, nebo č. 4 přílohy č. 3, určené pro pozemeka) podle druhu a účelu užití hlavní stavby, která se na něm nachází nebo se kterou je v jednotném funkčním celku, bez ohledu zda je stavba součástí pozemku, nebo samostatnou věcí, nebo součástí práva stavby,b) příslušející k jednotce podle druhu a účelu užití stavby, ve které se jednotka nachází,c) s více hlavními stavbami, které nejsou společně užívané, podle účelu jejich užití v pořadí sloupců e, nebo f, g, i, h tabulky č. 3; je-li jejich účel užití uvedený pouze v tabulce č. 4, pak v pořadí sloupců e, g, f, h, i; jsou-li některé hlavní stavby součástí pozemku a současně některé samostatnou věcí, nebo součástí práva stavby, zatřídění se provede pouze podle účelu užití hlavních staveb, které jsou jeho součástí,d) nebo pozemky v jednotném funkčním celku s více stavbami, které jsou společně užívané, podle účelu užití hlavní stavby, pokud jej lze určit; nelze-li určit jeden účel užití, pak pro všechny pozemky v jednotném funkčním celku se účel užití určí obdobně jako v písmenu c).
(2) Hlavní stavbou se pro účely oceňování rozumí stavba, která není určena k tomu, aby se jí trvale užívalo s jinou stavbou v rámci jejího hospodářského účelu, a určuje účel využití pozemku.
(3) U nezastavěného pozemku, který je určen k zastavění územním rozhodnutím, regulačním plánem nahrazujícím územní rozhodnutí, veřejnoprávní smlouvou nahrazující územní rozhodnutí, nebo územním souhlasem, se postupuje podle odstavce 1 podle určeného účelu užití stavby.
(4) U nezastavěného pozemku nebo pozemku pouze se stavbami, které nemají charakter hlavní stavby, a nelze ho ocenit podle odstavce 3, se pro určení indexu vychází z předpokládaného účelu užití, pro který je pozemek určen v územním plánu, nebo regulačním plánu, bez ohledu na to, zda je stavba součástí pozemku, nebo samostatnou věcí, nebo součástí práva stavby. Nelze-li účel užití jednoznačně určit, použijí se hodnoty kvalitativních pásem jednotlivých znaků ze sloupce e, nebo f v tabulce č. 3 přílohy č. 3.
(5) Pro stavbu, která jea) součástí pozemku, se vždy použije hodnota indexu polohy určená pro pozemek, jehož je součástí,b) samostatnou věcí, nebo je součástí práva stavby, a je stavbou hlavní, se použijí hodnoty kvalitativních pásem jednotlivých znaků ze sloupce e až i z tabulek č. 3, nebo 4 přílohy č. 3 podle jejího druhu a účelu užití,c) samostatnou věcí, nebo je součástí práva stavby, a je užívána společně se stavbou hlavní, se použije hodnota indexu polohy určená pro hlavní stavbu; je-li společně užívaná s více hlavními stavbami, použije se zatřídění podle stavby, ke které její užívání převažuje.
(6) Pro stavbu, u které nelze jednoznačně určit účel užití, se použijí hodnoty kvalitativních pásem jednotlivých znaků ze sloupce e až i z tabulky č. 3, nebo č. 4, přílohy č. 3 podle převažujícího účelu užití v pořadí sloupců e, nebo f, g, i, h tabulky č. 3; pokud jsou části stavby užívané pouze k účelům uvedeným v tabulce č. 4, zatřídí se v pořadí sloupců e, g, f, h, i.".
26. V příloze č. 1 bodě 4 odst. 2 písm. a) se za slovo "a" vkládá slovo "zasklených".
27. V příloze č. 1 bodě 4 odst. 3 písm. b) se za slovo "lodžií" vkládá slovo "vynásobená".
28. Příloha č. 2 zní:
"Příloha č. 2
Základní ceny stavebního pozemku vyjmenovaných obcí, okresů, nebo oblastí v Kč za m2
Tabulka č. 1+-------------------------------+-----------+| Kraj v členění na | Základní || vyjmenované obce, | cena || okresy nebo oblasti | vyj. obce || některých měst *) | (Kč/m2) |+-------------------------------+-----------+| HLAVNÍ MĚSTO PRAHA |+-------------------------------+-----------+| Praha - oblast 1 | 50 310 |+-------------------------------+-----------+| Praha - oblast 2, 3, 6, | 16 800 |+-------------------------------+-----------+| Praha - oblast 4, 5, 9, 10, | 6 950 || 21 | |+-------------------------------+-----------+| Praha - oblast 12, 11, 20, 7, | 4 780 || 18, | |+-------------------------------+-----------+| Praha - oblast 8, 13, 14, 15, | 4 580 || 16, 17, 19 | |+-------------------------------+-----------+| STŘEDOČESKÝ KRAJ |+-------------------------------+-----------+| Benešov | 1 950 |+-------------------------------+-----------+| Beroun | 2 450 |+-------------------------------+-----------+| Kladno 1 | 2 160 |+-------------------------------+-----------+| Kladno 2, 3 | 1 500 |+-------------------------------+-----------+| Kolín | 1 890 |+-------------------------------+-----------+| Kutná Hora | 1 205 |+-------------------------------+-----------+| Mělník | 1 590 |+-------------------------------+-----------+| Mladá Boleslav | 2 015 |+-------------------------------+-----------+| Nymburk | 1 470 |+-------------------------------+-----------+| Poděbrady 1 | 2 400 |+-------------------------------+-----------+| Poděbrady 2 | 1 850 |+-------------------------------+-----------+| Praha - východ | 2 120 |+-------------------------------+-----------+| Praha - západ | 2 710 |+-------------------------------+-----------+| Příbram | 1 380 |+-------------------------------+-----------+| Rakovník | 1 680 |+-------------------------------+-----------+| JIHOČESKÝ KRAJ |+-------------------------------+-----------+| České Budějovice 1 | 6 120 |+-------------------------------+-----------+| České Budějovice 2, 3, 4 | 2 290 |+-------------------------------+-----------+| Český Krumlov | 1 330 |+-------------------------------+-----------+| Jindřichův Hradec | 1 150 |+-------------------------------+-----------+| Písek | 1 125 |+-------------------------------+-----------+| Prachatice | 820 |+-------------------------------+-----------+| Strakonice | 1 000 |+-------------------------------+-----------+| Tábor | 1 050 |+-------------------------------+-----------+| PLZEŇSKÝ KRAJ |+-------------------------------+-----------+| Plzeň - oblast 1 | 5 550 |+-------------------------------+-----------+| Plzeň - oblast 2 | 2 050 |+-------------------------------+-----------+| Plzeň - oblast 3 | 2 110 |+-------------------------------+-----------+| Plzeň - jih | 1 025 |+-------------------------------+-----------+| Plzeň - sever | 1 000 |+-------------------------------+-----------+| Domažlice | 1 165 |+-------------------------------+-----------+| Klatovy | 1 180 |+-------------------------------+-----------+| Rokycany | 1 050 |+-------------------------------+-----------+| Tachov | 910 |+-------------------------------+-----------+| KARLOVARSKÝ KRAJ |+-------------------------------+-----------+| Karlovy Vary - oblast 1 | 6 720 |+-------------------------------+-----------+| Karlovy Vary - oblast 2, 3, 4 | 2 450 |+-------------------------------+-----------+| Cheb | 1 060 |+-------------------------------+-----------+| Františkovy Lázně 1 | 1 865 |+-------------------------------+-----------+| Františkovy Lázně 2 | 1 400 |+-------------------------------+-----------+| Mariánské Lázně 1 | 5 500 |+-------------------------------+-----------+| Mariánské Lázně 2, 3 | 2 200 |+-------------------------------+-----------+| Sokolov | 750 |+-------------------------------+-----------+| ÚSTECKÝ KRAJ |+-------------------------------+-----------+| Děčín | 960 |+-------------------------------+-----------+| Chomutov | 1 020 |+-------------------------------+-----------+| Litoměřice | 1 350 |+-------------------------------+-----------+| Louny | 910 |+-------------------------------+-----------+| Most | 1 040 |+-------------------------------+-----------+| Teplice | 1 190 |+-------------------------------+-----------+| Ústí nad Labem 1, 2 | 1 650 |+-------------------------------+-----------+| Ústí nad Labem 3, 4, 5, 6 | 1 320 |+-------------------------------+-----------+| LIBERECKÝ KRAJ |+-------------------------------+-----------+| Česká Lípa | 810 |+-------------------------------+-----------+| Jablonec nad Nisou | 1 190 |+-------------------------------+-----------+| Liberec 1 | 3 200 |+-------------------------------+-----------+| Liberec 2, 3, 4, 5 | 2 340 |+-------------------------------+-----------+| Semily | 750 |+-------------------------------+-----------+| KRÁL. HRADECKÝ KRAJ |+-------------------------------+-----------+| Hradec Králové 1, 3 | 1 920 |+-------------------------------+-----------+| Hradec Králové 2, 4, 5 | 1 520 |+-------------------------------+-----------+| Jičín | 950 |+-------------------------------+-----------+| Náchod | 620 |+-------------------------------+-----------+| Rychnov nad Kněžnou | 615 |+-------------------------------+-----------+| Trutnov | 740 |+-------------------------------+-----------+| PARDUBICKÝ KRAJ |+-------------------------------+-----------+| Chrudim | 870 |+-------------------------------+-----------+| Pardubice 1 | 2 335 |+-------------------------------+-----------+| Pardubice 2, 3, 4, 5, 6 | 1 400 |+-------------------------------+-----------+| Svitavy | 750 |+-------------------------------+-----------+| Ústí nad Orlicí | 740 |+-------------------------------+-----------+| KRAJ VYSOČINA |+-------------------------------+-----------+| Havlíčkův Brod | 780 |+-------------------------------+-----------+| Jihlava 1 | 2 200 |+-------------------------------+-----------+| Jihlava 2, 3 | 1 160 |+-------------------------------+-----------+| Pelhřimov | 670 |+-------------------------------+-----------+| Třebíč | 1 270 |+-------------------------------+-----------+| Žďár nad Sázavou | 680 |+-------------------------------+-----------+| JIHOMORAVSKÝ KRAJ |+-------------------------------+-----------+| Brno - oblast 1, 2 | 9 460 |+-------------------------------+-----------+| Brno - oblast 3, 4, 5 | 4 200 |+-------------------------------+-----------+| Brno - oblast 6, 7, 8, 9 | 3 150 |+-------------------------------+-----------+| Brno - venkov | 1 840 |+-------------------------------+-----------+| Blansko | 1 610 |+-------------------------------+-----------+| Břeclav | 1 390 |+-------------------------------+-----------+| Hodonín | 1 350 |+-------------------------------+-----------+| Vyškov | 1 300 |+-------------------------------+-----------+| Znojmo | 1 625 |+-------------------------------+-----------+| OLOMOUCKÝ KRAJ |+-------------------------------+-----------+| Jeseník | 900 |+-------------------------------+-----------+| Olomouc 1 | 4 100 |+-------------------------------+-----------+| Olomouc 2, 3, 4 | 2 480 |+-------------------------------+-----------+| Prostějov | 1 300 |+-------------------------------+-----------+| Přerov 1, 2 | 1 970 |+-------------------------------+-----------+| Přerov 3, 4, 5 | 720 |+-------------------------------+-----------+| Šumperk | 1 450 |+-------------------------------+-----------+| ZLÍNSKÝ KRAJ |+-------------------------------+-----------+| Kroměříž | 1 560 |+-------------------------------+-----------+| Luhačovice | 1 585 |+-------------------------------+-----------+| Uherské Hradiště | 1 300 |+-------------------------------+-----------+| Vsetín | 854 |+-------------------------------+-----------+| Zlín 1 | 1 500 |+-------------------------------+-----------+| Zlín 2, 3 | 2 083 |+-------------------------------+-----------+| MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ | |+-------------------------------+-----------+| Ostrava - oblast 2, 5, 6, 9 | 1 510 |+-------------------------------+-----------+| Ostrava - oblast 1, 3, 10 | 1 480 |+-------------------------------+-----------+| Ostrava - oblast 4, 7, 8, 11, | 1 180 || 12 | |+-------------------------------+-----------+| Bruntál | 665 |+-------------------------------+-----------+| Frýdek-Místek | 1 040 |+-------------------------------+-----------+| Karviná | 540 |+-------------------------------+-----------+| Nový Jičín | 580 |+-------------------------------+-----------+| Opava 1 | 2 100 |+-------------------------------+-----------+| Opava 2, 3, 4 | 1 380 |+-------------------------------+-----------+
Rozdělení obcí na oblasti je uvedeno v tabulce č. 3 této přílohy.
Úprava základních cen stavebních pozemků obcí nevyjmenovaných v tabulce č. 1
Tabulka č. 2+----------+------------------------------------------------------------------------------+-------------+| Označení | Název znaku | Hodnota || znaku | | koeficientu |+----------+------------------------------------------------------------------------------+-------------+| O | Velikost obce || 1 | |+----------+--------------------------------------------------------------------------------------------+| - Velikost obce podle počtu obyvatel: |+----------+------------------------------------------------------------------------------+-------------+| I. | Nad 5 000 obyvatel | 0,95 |+----------+------------------------------------------------------------------------------+-------------+| II. | 2 001 - 5 000 | 0,85 |+----------+------------------------------------------------------------------------------+-------------+| III. | 1 001 - 2 000 | 0,75 |+----------+------------------------------------------------------------------------------+-------------+| IV. | 501 - 1 000 | 0,65 |+----------+------------------------------------------------------------------------------+-------------+| V. | Do 500 obyvatel | 0,50 |+----------+------------------------------------------------------------------------------+-------------+| O | Hospodářsko-správní význam obce || 2 | |+----------+------------------------------------------------------------------------------+-------------+| I. | Havířov a katastrální území lázeňských míst typu A a) | 0,95 |+----------+------------------------------------------------------------------------------+-------------+| II. | Obce, které byly k 31. 12. 2002 sídly okresních úřadů a katastrální území | 0,90 || | lázeňských míst typu B a) | |+----------+------------------------------------------------------------------------------+-------------+| III. | Obce s počtem obyvatel nad 5 tisíc a všechny obce v okr. Praha-východ, | 0,85 || | Praha-západ | |+----------+------------------------------------------------------------------------------+-------------+| IV. | Ostatní obce | 0,60 |+----------+------------------------------------------------------------------------------+-------------+| O | Poloha obce || 3 | |+----------+------------------------------------------------------------------------------+-------------+| I. | Obec, jejíž některé katastrální území sousedí s Prahou nebo Brnem | 1,05 |+----------+------------------------------------------------------------------------------+-------------+| II. | Obec, jejíž některé katastrální území sousedí s obcí (oblastí) | 1,03 || | vyjmenovanou v tabulce č. 1 (kromě Prahy a Brna) | |+----------+------------------------------------------------------------------------------+-------------+| III. | Obec vzdálená od hranice obce Prahy nebo Brna v nejkratším vymezeném úseku | 1,02 || | silnice do 20 km včetně | |+----------+------------------------------------------------------------------------------+-------------+| IV. | Obec vzdálená od hranice vyjmenované obce nebo oblasti v tab. č. 1 (kromě | 1,01 || | Prahy a Brna) v nejkratším vymezeném úseku silnice do 10 km včetně | |+----------+------------------------------------------------------------------------------+-------------+| V. | V ostatních případech | 0,80 |+----------+------------------------------------------------------------------------------+-------------+| O | Technická infrastruktura v obci (vodovod, elektřina, plyn, kanalizace) || 4 | |+----------+--------------------------------------------------------------------------------------------+| - V obci je: |+----------+------------------------------------------------------------------------------+-------------+| I. | Elektřina, vodovod, kanalizace a plyn | 1,00 |+----------+------------------------------------------------------------------------------+-------------+| II. | Elektřina, vodovod a kanalizace, nebo kanalizace a plyn, nebo vodovod a plyn | 0,85 |+----------+------------------------------------------------------------------------------+-------------+| III. | Elektřina, vodovod, nebo kanalizace, nebo plyn | 0,70 |+----------+------------------------------------------------------------------------------+-------------+| IV. | Elektřina | 0,55 |+----------+------------------------------------------------------------------------------+-------------+| O | Dopravní obslužnost obce (městská, autobusová a železniční doprava) || 5 | |+----------+--------------------------------------------------------------------------------------------+| - V obci je: |+----------+------------------------------------------------------------------------------+-------------+| I. | Městská hromadná doprava popřípadě příměstská doprava | 1,00 |+----------+------------------------------------------------------------------------------+-------------+| II. | Železniční zastávka a autobusová zastávka | 0,95 |+----------+------------------------------------------------------------------------------+-------------+| III. | Železniční, nebo autobusová zastávka | 0,90 |+----------+------------------------------------------------------------------------------+-------------+| IV. | Bez dopravní obslužnosti (zastávka mimo zastavěné území obce) | 0,70 |+----------+------------------------------------------------------------------------------+-------------+| O | Občanská vybavenost v obci || 6 | |+----------+--------------------------------------------------------------------------------------------+| - Občanská vybavenost obce: |+----------+------------------------------------------------------------------------------+-------------+| I. | Komplexní vybavenost [obchod, služby, zdravotnická zařízení, škola, pošta, | 1,00 || | bankovní (peněžní) služby, sportovní a kulturní zařízení aj.] | |+----------+------------------------------------------------------------------------------+-------------+| II. | Rozšířenou vybavenost [obchod, služby, zdravotní středisko, škola a pošta, | 0,98 || | nebo bankovní (peněžní) služby, nebo sportovní nebo kulturní zařízení] | |+----------+------------------------------------------------------------------------------+-------------+| III. | Základní vybavenost (obchod a zdravotní středisko a škola) | 0,95 |+----------+------------------------------------------------------------------------------+-------------+| IV. | Omezenou vybavenost (obchod a zdravotní středisko, nebo škola) | 0,90 |+----------+------------------------------------------------------------------------------+-------------+| V. | Minimální vybavenost (obchod nebo služby - základní sortiment) | 0,85 |+----------+------------------------------------------------------------------------------+-------------+| VI. | Žádná vybavenost | 0,80 |+----------+------------------------------------------------------------------------------+-------------+
a) Seznam lázeňských míst a jejich katastrálních území s uvedením jejich typu podle přílohy č. 20.
V případě, že obec lze začlenit do více kvalitativních pásem jednotlivých znaků, pro výpočet se použije nejvyšší hodnota z těchto kvalitativních pásem.
Zařazení katastrálních území obcí do oblastí
a) abecední uspořádání katastrálních území obcí do oblastí
Tabulky č. 3+-----------------------------------------------------------------------------------------------------+| Praha |+-------+-----------------------------+---------+-----+-------+-----------------------------+---------+| Poř. | Katastrální území | Číslo | | Poř. | Katastrální území | Číslo || číslo +--------------------+--------+ oblasti | | číslo +--------------------+--------+ oblasti || | název | kód | | | | název | kód | |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 1 | Benice | 602582 | 12 | | 57 | Lysolaje | 729931 | 8 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 2 | Běchovice | 601527 | 14 | | 58 | Malá Chuchle | 729183 | 18 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 3 | Bohnice | 730556 | 8 | | 59 | Malá Strana | 727091 | 1 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 4 | Braník | 727873 | 4 | | 60 | Malešice | 732451 | 10 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 5 | Břevnov | 729582 | 6 | | 61 | Michle | 727750 | 4 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 6 | Březiněves | 614131 | 15 | | 62 | Miškovice | 731552 | 15 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 7 | Bubeneč | 730106 | 6 | | 63 | Modřany | 728616 | 12 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 8 | Čakovice | 731561 | 15 | | 64 | Motol | 728951 | 5 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 9 | Černý Most | 731676 | 19 | | 65 | Nebušice | 729876 | 20 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 10 | Čimice | 730394 | 8 | | 66 | Nedvězí | 702323 | 13 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 11 | Ďáblice | 730629 | 7 | | 67 | Nové Město | 727181 | 1 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 12 | Dejvice | 729272 | 6 | | 68 | Nusle | 728161 | 21 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 13 | Dolní Chabry | 730599 | 8 | | 69 | Petrovice | 732613 | 11 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 14 | Dolní Měcholupy | 732541 | 11 | | 70 | Písnice | 720984 | 13 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 15 | Dolní Počernice | 629952 | 14 | | 71 | Pitkovice | 773417 | 12 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 16 | Dubeč | 633330 | 14 | | 72 | Podolí | 728152 | 21 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 17 | Háje | 728233 | 11 | | 73 | Prosek | 731382 | 9 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 18 | Hájek u Uhříněvsi | 773395 | 14 | | 74 | Přední Kopanina | 734373 | 17 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 19 | Hloubětín | 731234 | 9 | | 75 | Radlice | 728641 | 5 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 20 | Hlubočepy | 728837 | 5 | | 76 | Radotín | 738620 | 16 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 21 | Hodkovičky | 727857 | 4 | | 77 | Ruzyně | 729710 | 20 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 22 | Holešovice | 730122 | 3 | | 78 | Řeporyje | 745251 | 16 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 23 | Holyně | 750573 | 18 | | 79 | Řepy | 729701 | 18 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 24 | Horní Měcholupy | 732583 | 11 | | 80 | Satalice | 746134 | 15 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 25 | Horní Počernice | 643777 | 19 | | 81 | Sedlec | 730041 | 8 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 26 | Hostavice | 731722 | 19 | | 82 | Slivenec | 750590 | 18 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 27 | Hostivař | 732052 | 11 | | 83 | Smíchov | 729051 | 21 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 28 | Hradčany | 727121 | 1 | | 84 | Sobín | 793256 | 17 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 29 | Hrdlořezy | 731765 | 10 | | 85 | Staré Město | 727024 | 1 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 30 | Chodov | 728225 | 11 | | 86 | Stodůlky | 755541 | 18 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 31 | Cholupice | 652393 | 13 | | 87 | Strašnice | 731943 | 10 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 32 | Jinonice | 728730 | 5 | | 88 | Střešovice | 729302 | 6 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 33 | Josefov | 727008 | 1 | | 89 | Střížkov | 730866 | 9 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 34 | Kamýk | 728438 | 12 | | 90 | Suchdol | 729981 | 8 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 35 | Karlín | 730955 | 3 | | 91 | Šeberov | 762130 | 12 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 36 | Kbely | 731641 | 7 | | 92 | Štěrboholy | 732516 | 11 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 37 | Klánovice | 665444 | 19 | | 93 | Točná | 652407 | 13 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 38 | Kobylisy | 730475 | 9 | | 94 | Troja | 730190 | 6 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 39 | Koloděje | 668508 | 14 | | 95 | Třebonice | 770353 | 18 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 40 | Kolovraty | 668591 | 14 | | 96 | Třeboradice | 731528 | 15 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 41 | Komořany | 728519 | 12 | | 97 | Uhříněves | 773425 | 14 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 42 | Košíře | 728764 | 5 | | 98 | Újezd nad Lesy | 773778 | 19 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 43 | Královice | 672629 | 13 | | 99 | Újezd u Průhonic | 773999 | 12 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 44 | Krč | 727598 | 4 | | 100 | Veleslavín | 729353 | 6 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 45 | Křeslice | 676071 | 12 | | 101 | Velká Chuchle | 729213 | 18 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 46 | Kunratice | 728314 | 12 | | 102 | Vinohrady | 727164 | 2 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 47 | Kyje | 731226 | 19 | | 103 | Vinoř | 782378 | 15 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 48 | Lahovice | 729248 | 17 | | 104 | Vokovice | 729418 | 20 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 49 | Letňany | 731439 | 7 | | 105 | Vršovice | 732257 | 21 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 50 | Lhotka | 728071 | 4 | | 106 | Vyšehrad | 727300 | 2 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 51 | Libeň | 730891 | 9 | | 107 | Vysočany | 731285 | 9 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 52 | Liboc | 729795 | 20 | | 108 | Záběhlice | 732117 | 10 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 53 | Libuš | 728390 | 12 | | 109 | Zadní Kopanina | 745278 | 17 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 54 | Lipany | 668605 | 13 | | 110 | Zbraslav | 791733 | 16 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 55 | Lipence | 683973 | 17 | | 111 | Zličín | 793264 | 18 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 56 | Lochkov | 686425 | 17 | | 112 | Žižkov | 727415 | 3 |+-------+--------------------+--------+---------+-----+-------+--------------------+--------+---------++-----------------------------------------------------------------------------------------------------+| Brno |+-------+-----------------------------+---------+-----+-------+-----------------------------+---------+| Poř. | Katastrální území | Číslo | | Poř. | Katastrální území | Číslo || číslo +--------------------+--------+ oblasti | | číslo +--------------------+--------+ oblasti || | název | kód | | | | název | kód | |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 1 | Bohunice | 612006 | 7 | | 25 | Město Brno | 610003 | 1 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 2 | Bosonohy | 608505 | 7 | | 26 | Mokrá Hora | 611701 | 8 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 3 | Brněnské Ivanovice | 612227 | 9 | | 27 | Nový Lískovec | 610283 | 7 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 4 | Bystrc | 611778 | 4 | | 28 | Obřany | 612553 | 6 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 5 | Černá Pole | 610771 | 3 | | 29 | Ořešín | 712680 | 8 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 6 | Černovice | 611263 | 6 | | 30 | Pisárky | 610208 | 3 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 7 | Dolní Heršpice | 612111 | 9 | | 31 | Ponava | 611379 | 5 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 8 | Dvorska | 633895 | 9 | | 32 | Přízřenice | 612146 | 9 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 9 | Holásky | 612243 | 9 | | 33 | Řečkovice | 611646 | 4 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 10 | Horní Heršpice | 612065 | 9 | | 34 | Sadová | 611565 | 4 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 11 | Husovice | 610844 | 6 | | 35 | Slatina | 612286 | 7 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 12 | Chrlice | 654132 | 9 | | 36 | Soběšice | 751910 | 4 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 13 | Ivanovice | 655856 | 4 | | 37 | Staré Brno | 610089 | 2 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 14 | Jehnice | 658201 | 8 | | 38 | Starý Lískovec | 612014 | 7 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 15 | Jundrov | 610542 | 4 | | 39 | Stránice | 610330 | 2 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 16 | Kníničky | 611905 | 4 | | 40 | Štýřice | 610186 | 5 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 17 | Kohoutovice | 610313 | 4 | | 41 | Trnitá | 610950 | 5 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 18 | Komárov | 611026 | 6 | | 42 | Tuřany | 612171 | 9 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 19 | Komín | 610585 | 4 | | 43 | Útěchov u Brna | 775550 | 8 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 20 | Královo Pole | 611484 | 3 | | 44 | Veveří | 610372 | 2 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 21 | Lesná | 610887 | 4 | | 45 | Zábrdovice | 610704 | 5 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 22 | Líšeň | 612405 | 7 | | 46 | Žabovřesky | 610470 | 3 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 23 | Maloměřice | 612499 | 6 | | 47 | Žebětín | 795674 | 7 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 24 | Medlánky | 611743 | 4 | | 48 | Židenice | 611115 | 6 |+-------+--------------------+--------+---------+-----+-------+--------------------+--------+---------++-----------------------------------------------------------------------------------------------------+| České Budějovice |+-------+-----------------------------+---------+-----+-------+-----------------------------+---------+| Poř. | Katastrální území | Číslo | | Poř. | Katastrální území | Číslo || číslo +--------------------+--------+ oblasti | | číslo +--------------------+--------+ oblasti || | název | kód | | | | název | kód | |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 1 | České Budějovice 1 | 621919 | 1 | | 7 | České Budějovice 7 | 622486 | 3 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 2 | České Budějovice 2 | 621943 | 2 | | 8 | České Vrbné | 622729 | 3 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 3 | České Budějovice 3 | 622052 | 2 | | 9 | Haklovy Dvory | 636797 | 4 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 4 | České Budějovice 4 | 622222 | 3 | | 10 | Kaliště u Českých | 662208 | 3 || | | | | | | Budějovice | | |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 5 | České Budějovice 5 | 622281 | 3 | | 11 | Třebotovice | 662216 | 4 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 6 | České Budějovice 6 | 622346 | 3 | | | | | |+-------+--------------------+--------+---------+-----+-------+--------------------+--------+---------++-----------------------------------------------------------------------------------------------------+| Františkovy Lázně |+-------+-----------------------------+---------+-----+-------+-----------------------------+---------+| Poř. | Katastrální území | Číslo | | Poř. | Katastrální území | Číslo || číslo +--------------------+--------+ oblasti | | číslo +--------------------+--------+ oblasti || | název | kód | | | | název | kód | |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 1 | Dlouhé Mosty | 768880 | 2 | | 5 | Krapice | 634662 | 2 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 2 | Františkovy Lázně | 634646 | 1 | | 6 | Slatina u | 634689 | 2 || | | | | | | Františkových | | || | | | | | | Lázní | | |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 3 | Horní Lomany | 634654 | 2 | | 7 | Žírovice | 634697 | 2 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 4 | Jedličná | 634638 | 2 | | | | | |+-------+--------------------+--------+---------+-----+-------+--------------------+--------+---------++-----------------------------------------------------------------------------------------------------+| Havířov |+-------+-----------------------------+---------+-----+-------+-----------------------------+---------+| Poř. | Katastrální území | Číslo | | Poř. | Katastrální území | Číslo || číslo +--------------------+--------+ oblasti | | číslo +--------------------+--------+ oblasti || | název | kód | | | | název | kód | |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 1 | Bludovice | 637696 | 2 | | 4 | Havířov-Město | 637556 | 1 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 2 | Dolní Datyně | 628905 | 3 | | 5 | Prostřední Suchá | 637742 | 2 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 3 | Dolní Suchá | 637777 | 3 | | 6 | Šumbark | 637734 | 2 |+-------+--------------------+--------+---------+-----+-------+--------------------+--------+---------++-----------------------------------------------------------------------------------------------------+| Hradec Králové |+-------+-----------------------------+---------+-----+-------+-----------------------------+---------+| Poř. | Katastrální území | Číslo | | Poř. | Katastrální území | Číslo || číslo +--------------------+--------+ oblasti | | číslo +--------------------+--------+ oblasti || | název | kód | | | | název | kód | |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 1 | Březhrad | 613878 | 4 | | 12 | Pouchov | 726559 | 3 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 2 | Hradec Králové | 646873 | 1 | | 13 | Pražské Předměstí | 647101 | 2 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 3 | Kluky | 647225 | 3 | | 14 | Roudnická | 741825 | 3 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 4 | Kukleny | 647209 | 3 | | 15 | Rusek | 743674 | 5 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 5 | Malšova Lhota | 691305 | 4 | | 16 | Slezské Předměstí | 646971 | 2 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 6 | Malšovice u Hradce | 646997 | 2 | | 17 | Slatina u Hradce | 749656 | 4 || | Králové | | | | | Králové | | |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 7 | Nový Hradec | 647187 | 2 | | 18 | Svinary | 760765 | 5 || | Králové | | | | | | | |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 8 | Piletice | 726541 | 5 | | 19 | Svobodné Dvory | 761125 | 3 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 9 | Plácky | 721204 | 4 | | 20 | Třebeš | 647047 | 2 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 10 | Plačice | 721212 | 4 | | 21 | Věkoše | 726583 | 3 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 11 | Plotiště nad Labem | 721930 | 5 | | | | | |+-------+--------------------+--------+---------+-----+-------+--------------------+--------+---------++-----------------------------------------------------------------------------------------------------+| Jihlava |+-------+-----------------------------+---------+-----+-------+-----------------------------+---------+| Poř. | Katastrální území | Číslo | | Poř. | Katastrální území | Číslo || číslo +--------------------+--------+ oblasti | | číslo +--------------------+--------+ oblasti || | název | kód | | | | název | kód | |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 1 | Antonínův Důl | 757900 | 2 | | 10 | Kosov u Jihlavy | 691372 | 2 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 2 | Bedřichov u | 659878 | 3 | | 11 | Pančava | 659835 | 2 || | Jihlavy | | | | | | | |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 3 | Helenín | 659827 | 2 | | 12 | Pávov | 659916 | 2 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 4 | Henčov | 648680 | 2 | | 13 | Pístov u Jihlavy | 721000 | 2 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 5 | Heroltice u | 638421 | 2 | | 14 | Popice u Jihlavy | 725765 | 2 || | Jihlavy | | | | | | | |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 6 | Horní Kosov | 643084 | 3 | | 15 | Sasov | 659843 | 2 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 7 | Hosov | 643092 | 3 | | 16 | Staré Hory | 659860 | 3 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 8 | Hruškové Dvory | 648698 | 3 | | 17 | Vysoká u Jihlavy | 721018 | 3 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 9 | Jihlava | 659673 | 1 | | 18 | Zborná | 791610 | 2 |+-------+--------------------+--------+---------+-----+-------+--------------------+--------+---------++-----------------------------------------------------------------------------------------------------+| Karlovy Vary |+-------+-----------------------------+---------+-----+-------+-----------------------------+---------+| Poř. | Katastrální území | Číslo | | Poř. | Katastrální území | Číslo || číslo +--------------------+--------+ oblasti | | číslo +--------------------+--------+ oblasti || | název | kód | | | | název | kód | |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 1 | Bohatice | 663581 | 3 | | 9 | Počerny | 753831 | 4 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 2 | Cihelny | 631043 | 4 | | 10 | Rosnice u Staré | 753840 | 4 || | | | | | | Role | | |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 3 | Čankov | 746746 | 4 | | 11 | Rybáře | 663557 | 2 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 4 | Doubí u Karlových | 631051 | 4 | | 12 | Sedlec u Karlových | 746754 | 4 || | Var | | | | | Var | | |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 5 | Drahovice | 663701 | 2 | | 13 | Stará Role | 753858 | 3 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 6 | Dvory | 663549 | 3 | | 14 | Tašovice | 631060 | 4 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 7 | Karlovy Vary | 663433 | 1 | | 15 | Tuhnice | 663492 | 2 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 8 | Olšová Vrata | 663654 | 4 | | | | | |+-------+--------------------+--------+---------+-----+-------+--------------------+--------+---------++-----------------------------------------------------------------------------------------------------+| Kladno |+-------+-----------------------------+---------+-----+-------+-----------------------------+---------+| Poř. | Katastrální území | Číslo | | Poř. | Katastrální území | Číslo || číslo +--------------------+--------+ oblasti | | číslo +--------------------+--------+ oblasti || | název | kód | | | | název | kód | |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 1 | Dubí u Kladna | 665169 | 3 | | 5 | Motyčín | 764540 | 3 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 2 | Hnidousy | 764558 | 3 | | 6 | Rozdělov | 664961 | 2 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 3 | Kladno | 665061 | 1 | | 7 | Vrapice | 665177 | 3 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 4 | Kročehlavy | 665126 | 2 | | | | | |+-------+--------------------+--------+---------+-----+-------+--------------------+--------+---------++-----------------------------------------------------------------------------------------------------+| Liberec |+-------+-----------------------------+---------+-----+-------+-----------------------------+---------+| Poř. | Katastrální území | Číslo | | Poř. | Katastrální území | Číslo || číslo +--------------------+--------+ oblasti | | číslo +--------------------+--------+ oblasti || | název | kód | | | | název | kód | |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 1 | Dolní Hanychov | 682268 | 2 | | 14 | Machnín | 689823 | 5 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 2 | Doubí u Liberce | 631086 | 4 | | 15 | Nové Pavlovice | 682161 | 2 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 3 | Františkov u | 682233 | 2 | | 16 | Ostašov u Liberce | 682471 | 5 || | Liberce | | | | | | | |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 4 | Hluboká u Liberce | 631094 | 5 | | 17 | Pilínkov | 631108 | 5 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 5 | Horní Hanychov | 682462 | 4 | | 18 | Radčice u Krásné | 673650 | 5 || | | | | | | Studánky | | |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 6 | Horní Růžodol | 682250 | 2 | | 19 | Rochlice u Liberce | 682314 | 2 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 7 | Horní Suchá u | 682489 | 5 | | 20 | Rudolfov | 682446 | 5 || | Liberce | | | | | | | |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 8 | Janův Důl u | 682241 | 2 | | 21 | Ruprechtice | 682144 | 2 || | Liberce | | | | | | | |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 9 | Karlinky | 682497 | 5 | | 22 | Růžodol I | 682209 | 2 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 10 | Kateřinky u | 682438 | 5 | | 23 | Staré Pavlovice | 682179 | 2 || | Liberce | | | | | | | |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 11 | Krásná Studánka | 673641 | 5 | | 24 | Starý Harcov | 682390 | 2 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 12 | Kunratice u | 785628 | 5 | | 25 | Vesec u Liberce | 780472 | 4 || | Liberce | | | | | | | |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 13 | Liberec | 682039 | 1 | | 26 | Vratislavice nad | 785644 | 3 || | | | | | | Nisou | | |+-------+--------------------+--------+---------+-----+-------+--------------------+--------+---------++-----------------------------------------------------------------------------------------------------+| Luhačovice |+-------+-----------------------------+---------+-----+-------+-----------------------------+---------+| Poř. | Katastrální území | Číslo | | Poř. | Katastrální území | Číslo || číslo +--------------------+--------+ oblasti | | číslo +--------------------+--------+ oblasti || | název | kód | | | | název | kód | |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 1 | Kladná-Žilín | 664944 | 2 | | 3 | Polichno | 725463 | 2 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 2 | Luhačovice | 688576 | 1 | | 4 | Řetechov | 745341 | 2 |+-------+--------------------+--------+---------+-----+-------+--------------------+--------+---------++-----------------------------------------------------------------------------------------------------+| Mariánské Lázně |+-------+-----------------------------+---------+-----+-------+-----------------------------+---------+| Poř. | Katastrální území | Číslo | | Poř. | Katastrální území | Číslo || číslo +--------------------+--------+ oblasti | | číslo +--------------------+--------+ oblasti || | název | kód | | | | název | kód | |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 1 | Chotěnov u Marián. | 901903 | 3 | | 3 | Stanoviště u | 691674 | 3 || | Lázní | | | | | Marián. Lázní | | |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 2 | Mariánské Lázně | 691585 | 1 | | 4 | Úšovice | 691607 | 2 |+-------+--------------------+--------+---------+-----+-------+--------------------+--------+---------++-----------------------------------------------------------------------------------------------------+| Most |+-------+-----------------------------+---------+-----+-------+-----------------------------+---------+| Poř. | Katastrální území | Číslo | | Poř. | Katastrální území | Číslo || číslo +--------------------+--------+ oblasti | | číslo +--------------------+--------+ oblasti || | název | kód | | | | název | kód | |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 1 | Čepirohy | 619591 | 3 | | 10 | Pařidla | 669342 | 3 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 2 | Dřínov u Komořan | 633097 | 3 | | 11 | Rudoltice nad | 699691 | 3 || | | | | | | Bílinou | | |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 3 | Ervěnice | 668885 | 3 | | 12 | Skyřice | 749206 | 3 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 4 | Hořany | 645010 | 3 | | 13 | Slatinice u Mostu | 616559 | 3 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 5 | Komořany u Mostu | 668893 | 3 | | 14 | Souš | 903337 | 3 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 6 | Konobrže | 669326 | 3 | | 15 | Střimice | 699748 | 3 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 7 | Kopisty | 669334 | 3 | | 16 | Třebušice | 770540 | 3 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 8 | Most I | 699357 | 1 | | 17 | Velebudice | 749214 | 3 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 9 | Most II | 699594 | 2 | | 18 | Vtelno | 787507 | 3 |+-------+--------------------+--------+---------+-----+-------+--------------------+--------+---------++-----------------------------------------------------------------------------------------------------+| Olomouc |+-------+-----------------------------+---------+-----+-------+-----------------------------+---------+| Poř. | Katastrální území | Číslo | | Poř. | Katastrální území | Číslo || číslo +--------------------+--------+ oblasti | | číslo +--------------------+--------+ oblasti || | název | kód | | | | název | kód | |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 1 | Bělidla | 710881 | 3 | | 14 | Neředín | 710687 | 3 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 2 | Černovír | 710571 | 4 | | 15 | Nová Ulice | 710717 | 3 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 3 | Droždín | 632635 | 2 | | 16 | Nové Sady u | 710814 | 3 || | | | | | | Olomouce | | |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 4 | Hejčín | 710644 | 3 | | 17 | Nový Svět u | 710920 | 4 || | | | | | | Olomouce | | |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 5 | Hodolany | 710873 | 3 | | 18 | Olomouc-město | 710504 | 1 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 6 | Holice u Olomouce | 641227 | 3 | | 19 | Pavlovičky | 710938 | 3 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 7 | Chomoutov | 652415 | 4 | | 20 | Povel | 710784 | 3 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 8 | Chválkovice | 710911 | 3 | | 21 | Radíkov u Olomouce | 737747 | 2 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 9 | Klášterní Hradisko | 710555 | 3 | | 22 | Řepčín | 710946 | 3 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 10 | Lazce | 710598 | 3 | | 23 | Slavonín | 750387 | 4 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 11 | Lošov | 686875 | 2 | | 24 | Svatý Kopeček | 669288 | 2 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 12 | Nedvězí u Olomouce | 702358 | 4 | | 25 | Topolany u | 767760 | 4 || | | | | | | Olomouce | | |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 13 | Nemilany | 703109 | 4 | | 26 | Týneček | 772411 | 2 |+-------+--------------------+--------+---------+-----+-------+--------------------+--------+---------++-----------------------------------------------------------------------------------------------------+| Opava |+-------+-----------------------------+---------+-----+-------+-----------------------------+---------+| Poř. | Katastrální území | Číslo | | Poř. | Katastrální území | Číslo || číslo +--------------------+--------+ oblasti | | číslo +--------------------+--------+ oblasti || | název | kód | | | | název | kód | |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 1 | Držkovice | 777170 | 4 | | 9 | Opava-Město | 711560 | 1 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 2 | Jaktař | 711730 | 3 | | 10 | Opava-Předměstí | 711578 | 2 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 3 | Jarkovice | 783595 | 4 | | 11 | Palhanec | 777188 | 5 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 4 | Kateřinky u Opavy | 711756 | 2 | | 12 | Podvihov | 724637 | 4 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 5 | Komárov u Opavy | 711845 | 4 | | 13 | Suché Lazce | 759180 | 4 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 6 | Kylešovice | 711811 | 3 | | 14 | Vávrovice | 777196 | 4 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 7 | Malé Hoštice | 711870 | 4 | | 15 | Vlaštovičky | 783609 | 4 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 8 | Milostovice | 695149 | 4 | | 16 | Zlatníky u Opavy | 793230 | 4 |+-------+--------------------+--------+---------+-----+-------+--------------------+--------+---------++-----------------------------------------------------------------------------------------------------+| Ostrava |+-------+-----------------------------+---------+-----+-------+-----------------------------+---------+| Poř. | Katastrální území | Číslo | | Poř. | Katastrální území | Číslo || číslo +--------------------+--------+ oblasti | | číslo +--------------------+--------+ oblasti || | název | kód | | | | název | kód | |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 1 | Antošovice | 600393 | 2 | | 21 | Nová Ves u Ostravy | 713937 | 4 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 2 | Bartovice | 715085 | 3 | | 22 | Petřkovice | 720470 | 2 || | | | | | | u Ostravy | | |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 3 | Dubina u Ostravy | 798894 | 6 | | 23 | Polanka nad Odrou | 725081 | 7 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 4 | Heřmanice | 714691 | 3 | | 24 | Poruba | 715174 | 9 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 5 | Hošťálkovice | 646075 | 2 | | 25 | Poruba-sever | 715221 | 9 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 6 | Hrabová | 714534 | 10 | | 26 | Proskovice | 733474 | 7 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 7 | Hrabůvka | 714585 | 6 | | 27 | Přívoz | 713767 | 5 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 8 | Hrušov | 714917 | 4 | | 28 | Pustkovec | 715301 | 9 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 9 | Koblov | 667366 | 2 | | 29 | Radvanice | 715018 | 3 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 10 | Krásné Pole | 673722 | 7 | | 30 | Slezská Ostrava | 714828 | 5 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 11 | Kunčice nad | 714224 | 4 | | 31 | Stará Bělá | 753661 | 7 || | Ostravicí | | | | | | | |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 12 | Kunčičky | 714241 | 4 | | 32 | Stará Plesná | 721689 | 12 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 13 | Lhotka u Ostravy | 681458 | 2 | | 33 | Svinov | 715506 | 8 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 14 | Mariánské Hory | 713830 | 5 | | 34 | Třebovice ve | 715433 | 8 || | | | | | | Slezsku | | |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 15 | Martinov ve | 715379 | 8 | | 35 | Vítkovice | 714071 | 11 || | Slezsku | | | | | | | |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 16 | Michálkovice | 714747 | 3 | | 36 | Výškovice | 715620 | 6 || | | | | | | u Ostravy | | |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 17 | Moravská Ostrava | 713520 | 1 | | 37 | Zábřeh-Hulváky | 713970 | 11 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 18 | Muglinov | 714941 | 3 | | 38 | Zábřeh nad Odrou | 714305 | 6 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 19 | Nová Bělá | 704946 | 7 | | 39 | Zábřeh-VŽ | 714089 | 11 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 20 | Nová Plesná | 721671 | 12 | | | | | |+-------+--------------------+--------+---------+-----+-------+--------------------+--------+---------++-----------------------------------------------------------------------------------------------------+| Pardubice |+-------+-----------------------------+---------+-----+-------+-----------------------------+---------+| Poř. | Katastrální území | Číslo | | Poř. | Katastrální území | Číslo || číslo +--------------------+--------+ oblasti | | číslo +--------------------+--------+ oblasti || | název | kód | | | | název | kód | |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 1 | Černá za Bory | 619965 | 5 | | 11 | Pardubice | 717657 | 1 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 2 | Dražkovice | 632252 | 4 | | 12 | Pardubičky | 717835 | 2 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 3 | Drozdice | 619973 | 6 | | 13 | Popkovice | 718068 | 4 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 4 | Hostovice | 645991 | 6 | | 14 | Rosice nad Labem | 741205 | 3 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 5 | Lány na Důlku | 679071 | 6 | | 15 | Semtín | 747386 | 5 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 6 | Mnětice | 619981 | 5 | | 16 | Staré Čívice | 754170 | 5 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 7 | Nemošice | 703249 | 3 | | 17 | Staročernsko | 619990 | 6 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 8 | Nové Jesenčany | 718084 | 2 | | 18 | Studánka | 717843 | 2 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 9 | Ohrazenice | 709328 | 3 | | 19 | Svítkov | 718033 | 4 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 10 | Opočínek | 679089 | 6 | | 20 | Trnová | 717959 | 2 |+-------+--------------------+--------+---------+-----+-------+--------------------+--------+---------++-----------------------------------------------------------------------------------------------------+| Plzeň |+-------+-----------------------------+---------+-----+-------+-----------------------------+---------+| Poř. | Katastrální území | Číslo | | Poř. | Katastrální území | Číslo || číslo +--------------------+--------+ oblasti | | číslo +--------------------+--------+ oblasti || | název | kód | | | | název | kód | |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 1 | Bolevec | 722120 | 2 | | 13 | Lhota u Dobřan | 680940 | 3 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 2 | Božkov | 722294 | 2 | | 14 | Litice u Plzně | 722740 | 3 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 3 | Bručná | 722367 | 2 | | 15 | Lobzy | 722618 | 2 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 4 | Bukovec | 722707 | 3 | | 16 | Malesice | 690821 | 3 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 5 | Černice | 620106 | 3 | | 17 | Plzeň | 721981 | 1 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 6 | Červený Hrádek | 621081 | 2 | | 18 | Plzeň 4 | 722731 | 2 || | u Plzně | | | | | | | |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 7 | Dolní Vlkýš | 690813 | 3 | | 19 | Radčice u Plzně | 737411 | 3 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 8 | Doubravka | 722677 | 2 | | 20 | Radobyčice | 620122 | 3 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 9 | Doudlevce | 722464 | 2 | | 21 | Skvrňany | 722596 | 2 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 10 | Hradiště u Plzně | 722341 | 2 | | 22 | Újezd | 722685 | 3 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 11 | Koterov | 671053 | 2 | | 23 | Valcha | 722472 | 2 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 12 | Křimice | 676195 | 3 | | | | | |+-------+--------------------+--------+---------+-----+-------+--------------------+--------+---------++-----------------------------------------------------------------------------------------------------+| Poděbrady |+-------+-----------------------------+---------+-----+-------+-----------------------------+---------+| Poř. | Katastrální území | Číslo | | Poř. | Katastrální území | Číslo || číslo +--------------------+--------+ oblasti | | číslo +--------------------+--------+ oblasti || | název | kód | | | | název | kód | |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 1 | Kluk | 666670 | 2 | | 4 | Přední Lhota u | 734381 | 2 || | | | | | | Poděbrad | | |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 2 | Poděbrady | 723495 | 1 | | 5 | Velké Zboží | 723550 | 2 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 3 | Polabec | 723541 | 2 | | | | | |+-------+--------------------+--------+---------+-----+-------+--------------------+--------+---------++-----------------------------------------------------------------------------------------------------+| Přerov |+-------+-----------------------------+---------+-----+-------+-----------------------------+---------+| Poř. | Katastrální území | Číslo | | Poř. | Katastrální území | Číslo || číslo +--------------------+--------+ oblasti | | číslo +--------------------+--------+ oblasti || | název | kód | | | | název | kód | |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 1 | Čekyně | 619108 | 3 | | 8 | Penčičky | 719064 | 4 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 2 | Dluhonice | 626708 | 5 | | 9 | Popovice u Přerova | 782343 | 3 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 3 | Henčlov | 638277 | 4 | | 10 | Předmostí | 734977 | 2 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 4 | Kozlovice u | 734985 | 3 | | 11 | Přerov | 734713 | 1 || | Přerova | | | | | | | |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 5 | Lověšice u Přerova | 735001 | 4 | | 12 | Újezdec u Přerova | 774073 | 3 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 6 | Lýsky | 782335 | 4 | | 13 | Vinary u Přerova | 782351 | 3 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 7 | Penčice | 719056 | 4 | | 14 | Žeravice | 796441 | 3 |+-------+--------------------+--------+---------+-----+-------+--------------------+--------+---------++-----------------------------------------------------------------------------------------------------+| Ústí nad Labem |+-------+-----------------------------+---------+-----+-------+-----------------------------+---------+| Poř. | Katastrální území | Číslo | | Poř. | Katastrální území | Číslo || číslo +--------------------+--------+ oblasti | | číslo +--------------------+--------+ oblasti || | název | kód | | | | název | kód | |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 1 | Božtěšice | 608955 | 4 | | 14 | Neštěmice | 703869 | 3 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 2 | Brná nad Labem | 609901 | 4 | | 15 | Nová Ves | 705616 | 5 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 3 | Budov u Svádova | 759805 | 5 | | 16 | Olešnice u Svádova | 759813 | 5 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 4 | Bukov | 775096 | 2 | | 17 | Předlice | 775002 | 3 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 5 | Církvice | 746410 | 5 | | 18 | Sebuzín | 746428 | 5 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 6 | Dělouš | 775894 | 6 | | 19 | Skorotice u Ústí | 748480 | 4 || | | | | | | nad Labem | | |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 7 | Dobětice | 757772 | 2 | | 20 | Strážky u Habrovic | 636444 | 4 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 8 | Habrovice | 636436 | 4 | | 21 | Střekov | 775258 | 2 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 9 | Hostovice u Ústí | 645982 | 5 | | 22 | Svádov | 759830 | 5 || | nad Labem | | | | | | | |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 10 | Klíše | 775053 | 2 | | 23 | Tuchomyšl | 771368 | 6 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 11 | Kojetice u | 690686 | 5 | | 24 | Ústí nad Labem | 774871 | 1 || | Malečova | | | | | | | |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 12 | Krásné Březno | 775266 | 3 | | 25 | Vaňov | 776807 | 4 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 13 | Mojžíř | 698164 | 3 | | 26 | Všebořice | 775118 | 2 |+-------+--------------------+--------+---------+-----+-------+--------------------+--------+---------++-----------------------------------------------------------------------------------------------------+| Zlín |+-------+-----------------------------+---------+-----+-------+-----------------------------+---------+| Poř. | Katastrální území | Číslo | | Poř. | Katastrální území | Číslo || číslo +--------------------+--------+ oblasti | | číslo +--------------------+--------+ oblasti || | název | kód | | | | název | kód | |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 1 | Jaroslavice u | 635863 | 3 | | 9 | Mladcová | 636177 | 3 || | Zlína | | | | | | | |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 2 | Klečůvka | 666041 | 3 | | 10 | Prštné | 636142 | 2 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 3 | Kostelec u Zlína | 670138 | 3 | | 11 | Příluky u Zlína | 635812 | 3 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 4 | Kudlov | 635898 | 3 | | 12 | Salaš u Zlína | 745952 | 3 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 5 | Lhotka u Zlína | 636053 | 3 | | 13 | Štípa | 670146 | 3 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 6 | Louky nad Dřevnicí | 636118 | 2 | | 14 | Velíková | 778028 | 3 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 7 | Lužkovice | 795887 | 3 | | 15 | Zlín | 635561 | 1 |+-------+--------------------+--------+---------+ +-------+--------------------+--------+---------+| 8 | Malenovice u Zlína | 635987 | 2 | | | | | |+-------+--------------------+--------+---------+-----+-------+--------------------+--------+---------+
b) začlenění katastrálních území měst do oblastí
+--------------------------------------------------------------------------------------------------+| Hlavní město Praha |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| Oblast | Katastrální území |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 1 | Hradčany, Josefov, Malá Strana, Nové Město, Staré Město |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 2 | Vinohrady, Vyšehrad |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 3 | Holešovice, Karlín, Žižkov |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 4 | Braník, Hodkovičky, Krč, Lhotka, Michle |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 5 | Hlubočepy, Jinonice, Košíře, Motol, Radlice |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 6 | Břevnov, Bubeneč, Dejvice, Troja, Střešovice, Veleslavín |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 7 | Ďáblice, Kbely, Letňany |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 8 | Bohnice, Čimice, Dolní Chabry, Lysolaje, Sedlec, Suchdol |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 9 | Libeň, Hloubětín, Kobylisy, Prosek, Střížkov, Vysočany |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 10 | Hrdlořezy, Malešice, Strašnice, Záběhlice |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 11 | Dolní Měcholupy, Háje, Horní Měcholupy, Hostivař, Chodov, Petrovice, Štěrboholy |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 12 | Benice, Kamýk, Komořany, Kunratice, Křeslice, Libuš, Modřany, Pitkovice, Šeberov, || | Újezd u Průhonic |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 13 | Cholupice, Královice, Lipany, Nedvězí, Písnice, Točná |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 14 | Běchovice, Dolní Počernice, Dubeč, Hájek u Uhříněvsi, Koloděje, Kolovraty, Uhříněves |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 15 | Březiněves, Čakovice, Miškovice, Satalice, Třeboradice, Vinoř |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 16 | Radotín, Řeporyje, Zbraslav |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 17 | Lahovice, Lipence, Lochkov, Přední Kopanina, Sobín, Zadní Kopanina |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 18 | Holyně, Malá Chuchle, Řepy, Slivenec, Stodůlky, Třebonice, Velká Chuchle, Zličín |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 19 | Černý Most, Horní Počernice, Hostavice, Klánovice, Kyje, Újezd n. Lesy |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 20 | Liboc, Nebušice, Ruzyně, Vokovice |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 21 | Nusle, Podolí, Smíchov, Vršovice |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------++--------------------------------------------------------------------------------------------------+| Brno |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| Oblast | Katastrální území |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 1 | Město Brno |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 2 | Staré Brno, Stránice, Veveří |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 3 | Černá pole, Královo Pole, Pisárky, Žabovřesky |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 4 | Bystrc, Ivanovice, Jundrov, Kníničky, Kohoutovice, Komín, Lesná, Medlánky, Řečkovice, || | Sadová, Soběšice |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 5 | Ponava, Štýřice, Trnitá, Zábrdovice |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 6 | Černovice, Husovice, Komárov, Maloměřice, Obřany, Židenice |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 7 | Bohunice, Bosonohy, Líšeň, Nový Lískovec, Slatina, Starý Lískovec, Žebětín |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 8 | Jehnice, Mokrá Hora, Ořešín, Útěchov u Brna |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 9 | Brněnské Ivanovice, Dolní Heršpice, Dvorska, Holásky, Horní Heršpice, Chrlice, || | Přízřenice, Tuřany |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------++--------------------------------------------------------------------------------------------------+| České Budějovice |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| Oblast | Katastrální území |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 1 | České Budějovice 1 |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 2 | České Budějovice 2, České Budějovice 3 |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 3 | České Vrbné, České Budějovice 4, České Budějovice 5, České Budějovice 6, České || | Budějovice 7, Kaliště u Českých Budějovic |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 4 | Haklovy Dvory, Třebotovice |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------++--------------------------------------------------------------------------------------------------+| Františkovy Lázně |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| Oblast | Katastrální území |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 1 | Františkovy Lázně |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 2 | Dlouhé Mosty, Horní Lomany, Jedličná, Krapice, Slatina u Františkových Lázní, Žírovice |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------++--------------------------------------------------------------------------------------------------+| Havířov |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| Oblast | Katastrální území |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 1 | Havířov - město |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 2 | Bludovice, Prostřední Suchá, Šumbark |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 3 | Dolní Datyně, Dolní Suchá |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------++--------------------------------------------------------------------------------------------------+| Hradec Králové |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| Oblast | Katastrální území |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 1 | Hradec Králové |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 2 | Malšovice u Hradce Králové, Nový Hradec Králové, Pražské Předměstí, Slezské Předměstí, || | Třebeš |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 3 | Kluky, Kukleny, Pouchov, Roudnička, Svobodné Dvory, Věkoše |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 4 | Březhrad, Malšova Lhota, Plácky, Plačice, Slatina u Hradce Králové |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 5 | Piletice, Plotiště nad Labem, Rusek, Svinary |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------++--------------------------------------------------------------------------------------------------+| Jihlava |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| Oblast | Katastrální území |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 1 | Jihlava |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 2 | Antonínův Důl, Helenín, Henčov, Heroltice u Jihlavy, Kosov u Jihlavy, Penčava, Pávov, || | Pístov u Jihlavy, Sasov, Vysoká u Jihlavy, Zborná |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 3 | Bedřichov u Jihlavy, Horní Kosov, Hosov, Hruškové Dvory, Staré Hory |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------++--------------------------------------------------------------------------------------------------+| Karlovy Vary |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| Oblast | Katastrální území |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 1 | Karlovy Vary |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 2 | Drahovice, Rybáře, Tuhnice |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 3 | Bohatice, Dvory, Stará Role |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 4 | Cihelny, Čankov, Doubí u Karlových Var, Olšová Vrata, Počerny, Rosnice u Staré Role, || | Sedlec u Karlových Var, Tašovice |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------++--------------------------------------------------------------------------------------------------+| Kladno |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| Oblast | Katastrální území |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 1 | Kladno |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 2 | Kročehlavy, Rozdělov |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 3 | Dubí u Kladna, Hnidousy, Motyčín, Vrapice |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------++--------------------------------------------------------------------------------------------------+| Liberec |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| Oblast | Katastrální území |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 1 | Liberec |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 2 | Dolní Hanychov, Františkov u Liberce, Horní Růžodol, Janův Důl u Liberce, Nové || | Pavlovice, Rochlice u Liberce, Ruprechtice, Staré Pavlovice, Starý Harcov |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 3 | Rochlice u Liberce, Vratislavice nad Nisou |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 4 | Doubí u Liberce, Horní Hanychov, Vesec u Liberce |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 5 | Hluboká u Liberce, Horní Suchá u Lib, Kateřinky u Liberce, Karlinky, Kunratice u || | Liberce, Krásná Studánka, Machnín, Ostašov u Liberce, Pilínkov, Radčice u Krásné || | Studánky, Rudolfov |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------++--------------------------------------------------------------------------------------------------+| Luhačovice |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| Oblast | Katastrální území |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 1 | Luhačovice |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 2 | Kladná Žilín, Polichno, Řetechov |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------++--------------------------------------------------------------------------------------------------+| Mariánské Lázně |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| Oblast | Katastrální území |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 1 | Mariánské Lázně |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 2 | Úšovice |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 3 | Chotěnov u Mariánských Lázní, Stanoviště u Mariánských Lázní |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------++--------------------------------------------------------------------------------------------------+| Most |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| Oblast | Katastrální území |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 1 | Most I |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 2 | Most II |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 3 | Čepirohy, Dřínov u Komořan, Ervěnice, Hořany, Komořany u Mostu, Konobrže, Kopisty, || | Pařidla, Rudoltice nad Bílinou, Skyřice, Slatinice u Mostu, Souš, Střimice, Třebušice, || | Velebudice, Vtelno |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------++--------------------------------------------------------------------------------------------------+| Olomouc |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| Oblast | Katastrální území |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 1 | Olomouc - město |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 2 | Droždín, Lošov, Radíkov u Olomouce, Svatý Kopeček, Týneček |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 3 | Bělidla, Hejčín, Hodolany, Holice u Olomouce, Chválkovice, Klášterní Hradisko, Lazce, || | Nové Sady u Olomouce, Pavlovičky, Povel, Řepčín, Neředín, Nová Ulice |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 4 | Chomoutov, Nedvězí u Olomouce, Nemilany, Nový Svět u Olomouce, Slavonín, Topolany, || | Černovír |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------++--------------------------------------------------------------------------------------------------+| Opava |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| Oblast | Katastrální území |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 1 | Opava - město |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 2 | Kateřinky u Opavy, Opava - předměstí |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 3 | Jaktař, Kylešovice |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 4 | Držkovice, Jarkovice, Komárov u Opavy, Malé Hoštice, Milotovice, Palhanec, Podvihov, || | Suché Lazce, Vávrovice, Vlaštovičky, Zlatníky u Opavy |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------++--------------------------------------------------------------------------------------------------+| Ostrava |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| Oblast | Katastrální území |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 1 | Moravská Ostrava |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 2 | Antošovice, Hošťálkovice, Koblov, Lhotka u Ostravy, Petřkovice u Ostravy |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 3 | Bartovice, Heřmanice, Michálkovice, Muglinov, Radvanice |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 4 | Hrušov, Kunčice nad Ostravicí, Kunčičky, Nová Ves u Ostravy |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 5 | Mariánské Hory, Přívoz, Slezská Ostrava |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 6 | Dubina u Ostravy, Hrabůvka, Výškovice u Ostravy, Zábřeh nad Odrou |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 7 | Krásné Pole, Nová Bělá, Polanka nad Odrou, Proskovice, Stará Bělá |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 8 | Martinov ve Slezsku, Svinov, Třebovice ve Slezsku |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 9 | Poruba, Poruba - sever, Pustkovec |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 10 | Hrabová |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 11 | Vítkovice, Zábřeh - Hulváky, Zábřeh - VŽ |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 12 | Nová Plesná, Stará Plesná |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------++--------------------------------------------------------------------------------------------------+| Pardubice |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| Oblast | Katastrální území |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 1 | Pardubice |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 2 | Nové Jesenčany, Pardubičky, Studánka, Trnová |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 3 | Nemošice, Ohrazenice, Rosice |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 4 | Dražkovice, Popkovice, Svítkov |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 5 | Černá za Bory, Mnětice, Semtín, Staré Čivice |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 6 | Drozdice, Hostovice, Lány na Důlku, Opočínek, Staročernsko |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------++--------------------------------------------------------------------------------------------------+| Plzeň |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| Oblast | Katastrální území |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 1 | Plzeň |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 2 | Bolevec, Božkov, Bručná, Červený Hrádek u Plzně, Doubravka, Doudlevce, Hradiště || | u Plzně, Koterov, Lobzy, Plzeň 4, Skvrňany, Valcha |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 3 | Bukovec, Černice, Dolní Vlkýš, Křimice, Lhota u Dobřan, Litice u Plzně, Malesice, || | Radčice u Plzně, Radobyčice, Újezd |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------++--------------------------------------------------------------------------------------------------+| Poděbrady |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| Oblast | Katastrální území |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 1 | Poděbrady |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 2 | Kluk, Polabec, Přední Lhota u Poděbrad, Velké Zboží |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------++--------------------------------------------------------------------------------------------------+| Přerov |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| Oblast | Katastrální území |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 1 | Přerov |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 2 | Předmostí |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 3 | Čekyně, Kozlovice u Přerova, Popovice u Přerova, Újezdec u Přerova, Vinary u Přerova, || | Žeravice |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 4 | Henčlov, Lověšice u Přerova, Lýsky, Penčice, Penčičky |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 5 | Dluhonice |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------++--------------------------------------------------------------------------------------------------+| Ústí nad Labem |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| Oblast | Katastrální území |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 1 | Ústí nad Labem |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 2 | Bukov, Dobětice, Kliše, Střekov, Všebořice |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 3 | Krásné Březno, Mojžíř, Neštěmice, Předlice |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 4 | Božtěšice, Brná nad Labem, Habrovice, Skorotice u Ú. n. L., Srážky z Habrovic, Vaňov |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 5 | Bukov u Svádova, Církvice, Hostovice u Ú. n. L., Kojetice u Malečova, Nová Ves, || | Olešnice u Svádova, Sebuzín, Svádov |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 6 | Dělouš, Tuchomyšl |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------++--------------------------------------------------------------------------------------------------+| Zlín |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| Oblast | Katastrální území |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 1 | Zlín |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 2 | Louky nad Dřevnicí, Malenovice u Zlína, Prštné |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+| 3 | Jaroslavice u Zlína, Klečůvka, Kostelec u Zlína, Kudlov, Lhotka u Zlína, Lužkovice, || | Mladcová, Příluky u Zlína, Salaš u Zlína, Štípa, Velíková |+--------+-----------------------------------------------------------------------------------------+
Jednotlivé oblasti jsou seskupením katastrálních území bez ohledu na správní členění obce.
V případě odchylného uvedení názvu katastrálního území je rozhodující kód katastrálního území.".
29. Příloha č. 3 zní:
"Příloha č. 3
Index trhu s nemovitými věcmi
Hodnocené znaky, charakteristiky kvalitativních pásem a jejich hodnoty
Tabulka č. 1+---------------------------+-----------------------------------------------------------------------------+| Znak | Kvalitativní pásma |+-------+-------------------+---------+--------------------------------------------------+----------------+| P | Název znaku | Číslo | Popis pásma | Hodnota || i | | | | || | | | | |+-------+-------------------+---------+--------------------------------------------------+----------------+| 1 | Situace na dílčím | I. | Poptávka nižší než nabídka | -0,01 až -0,06 || | (segmentu) trhu +---------+--------------------------------------------------+----------------+| | s nemovitými | II. | Nabídka odpovídá poptávce | 0,00 || | věcmi +---------+--------------------------------------------------+----------------+| | | III. | Poptávka je vyšší než nabídka | 0,01 až 0,06 |+-------+-------------------+---------+--------------------------------------------------+----------------+| 2 | Vlastnické vztahy | I. | Pozemek s nemovitou stavbou (rozdílní vlastníci) | -0,03 || | +---------+--------------------------------------------------+----------------+| | | II. | Pozemek s právem stavby | -0,02 || | +---------+--------------------------------------------------+----------------+| | | III. | Pozemek ve spoluvlastnictví (mimo spoluvl. | -0,01 || | | | podílu pozemku k jednotce) | || | +---------+--------------------------------------------------+----------------+| | | IV. | Jednotka ve spoluvlastnictví nebo jednotka bez | -0,02 || | | | pozemku | || | +---------+--------------------------------------------------+----------------+| | | V. | Nezastavěný pozemek, nebo pozemek, jehož | 0,00 || | | | součástí je stavba (stejný vlastník), nebo | || | | | jednotka, nebo jednotka se spoluvlastnickým | || | | | podílem na pozemku | |+-------+-------------------+---------+--------------------------------------------------+----------------+| 3 | Změny v okolí | I. *) | Negativní | -0,01 až -0,08 || | +---------+--------------------------------------------------+----------------+| | | II. | Bez vlivu nebo stabilizovaná území | 0,00 || | +---------+--------------------------------------------------+----------------+| | | III. *) | Pozitivní nebo stabilizovaná území v | 0,01 až 0,08 || | | | historických jádrech obcí | |+-------+-------------------+---------+--------------------------------------------------+----------------+| 4 | Vliv právních | I. *) | Negativní | -0,01 až -0,04 || | vztahů na +---------+--------------------------------------------------+----------------+| | prodejnost (např. | II. | Bez vlivu | 0,00 || | prodej podílu, +---------+--------------------------------------------------+----------------+| | pronájem, právo | III. *) | Pozitivní | 0,01 až 0,04 || | stavby) | | | |+-------+-------------------+---------+--------------------------------------------------+----------------+| 5 | Ostatní neuvedené | I. *) | Vlivy snižující cenu | -0,10 až -0,30 || | (např. nový | | | || | investiční záměr, +---------+--------------------------------------------------+----------------+| | energetická | II. | Bez dalších vlivů | 0 || | úspornost, vysoká | | | || | ekonomická +---------+--------------------------------------------------+----------------+| | návratnost) | III. *) | Vlivy zvyšující cenu | 0,01 až 0,30 |+-------+-------------------+---------+--------------------------------------------------+----------------+| 6 | Povodňové riziko | I. | Zóna s vysokým rizikem povodně | 0,70 || | | | (území tzv. 5-leté vody) | || | +---------+--------------------------------------------------+----------------+| | | II. | Zóna se středním rizikem povodně | 0,80 || | | | (území tzv. 20-leté vody) | || | +---------+--------------------------------------------------+----------------+| | | III. | Zóna s nízkým rizikem povodně | 0,95 || | | | (území tzv. 100-leté vody) | || | +---------+--------------------------------------------------+----------------+| | | IV. | Zóna se zanedbatelným nebezpečím výskytu záplav | 1,00 |+-------+-------------------+---------+--------------------------------------------------+----------------+| 5 || Index trhu: I = P x (1 + ∑ P ) || T 6 i=1 i |+---------------------------------------------------------------------------------------------------------+
*) Zařazení do kvalitativního pásma znaku musí hodnotitel v posudku odůvodnit včetně použité výše jeho hodnoty.
Index omezujících vlivů pozemku
Hodnocené znaky, charakteristiky kvalitativních pásem a jejich hodnoty
Tabulka č. 2+---------------------------+-----------------------------------------------------------------------------+| Znak | Kvalitativní pásma |+-------+-------------------+---------+--------------------------------------------------+----------------+| P | Název znaku | Číslo | Popis pásma | Hodnota || i | | | | |+-------+-------------------+---------+--------------------------------------------------+----------------+| 1 | Geometrický tvar | I. | Nevhodný tvar, nebo velikost - omezující jeho | -0,01 až -0,03 || | pozemku a | | využití | || | velikost pozemku +---------+--------------------------------------------------+----------------+| | | II. | Tvar bez vlivu na využití | 0,00 |+-------+-------------------+---------+--------------------------------------------------+----------------+| 2 | Svažitost pozemku | I. | Svažitost terénu pozemku nad 15 %; | -0,02 až -0,04 || | a expozice | | orientace SV, S a SZ | || | +---------+--------------------------------------------------+----------------+| | | II. | Svažitost terénu pozemku nad 15 %; | -0,01 až -0,02 || | | | ostatní orientace | || | +---------+--------------------------------------------------+----------------+| | | III. | Svažitost terénu pozemku do 15 % včetně; | 0,00 až -0,01 || | | | orientace SV, S a SZ | || | +---------+--------------------------------------------------+----------------+| | | IV. | Svažitost terénu pozemku do 15 % včetně; | 0,00 || | | | ostatní orientace | |+-------+-------------------+---------+--------------------------------------------------+----------------+| 3 | Ztížené základové | I. | Hladina spodní vody méně než 1 m pod úrovní | -0,01 až -0,05 || | podmínky | | výchozího terénu | || | +---------+--------------------------------------------------+----------------+| | | II. | Snížená únosnost základové půdy (složitější | -0,01 až -0,05 || | | | způsob zakládání stavby, např. základová deska, | || | | | piloty apod.) | || | +---------+--------------------------------------------------+----------------+| | | III. | Neztížené základové podmínky | 0,00 |+-------+-------------------+---------+--------------------------------------------------+----------------+| 4 | Chráněná území a | I. | Mimo chráněné území a ochranné pásmo | 0,00 || | ochranná pásma +---------+--------------------------------------------------+----------------+| | | II. | Ochranné pásmo 1) | -0,01 až -0,05 || | +---------+--------------------------------------------------+----------------+| | | III. | Chráněná krajinná oblast 2) v 1. a 2. zóně, | -0,01 až -0,05 || | | | nebo národní park 3) | || | +---------+--------------------------------------------------+----------------+| | | IV. | Národní přírodní rezervace, národní přírodní | -0,03 až -0,10 || | | | památka, přírodní rezervace a přírodní památka | || | | | 4) | |+-------+-------------------+---------+--------------------------------------------------+----------------+| 5 | Omezení užívání | I. | Bez omezení užívání | 0,00 || | pozemku +---------+--------------------------------------------------+----------------+| | | II. | Stavební uzávěra | -0,01 až -0,05 || | +---------+--------------------------------------------------+----------------+| | | III. | Stavba pod povrchem pozemku | -0,01 až -0,05 |+-------+-------------------+---------+--------------------------------------------------+----------------+| 6 | Ostatní neuvedené | I. *) | Vlivy snižující cenu | -0,01 až -0,30 || | +---------+--------------------------------------------------+----------------+| | | II. | Bez dalších vlivů | 0 |+-------+-------------------+---------+--------------------------------------------------+----------------+| 6 || Index omezujících vlivů na pozemek: I = 1 + ∑ P || O i=1 i |+---------------------------------------------------------------------------------------------------------+
*) Zařazení do kvalitativního pásma znaku musí hodnotitel v posudku odůvodnit včetně použité výše jeho hodnoty.
1. Ochrannými pásmy, stanovenými právními předpisy nebo správními rozhodnutími, se rozumí například:a) ochranná pásma zvláště chráněných území,b) ochranná pásma vodních zdrojů nebo přírodních léčivých zdrojů,c) ochranná pásma elektrických nadzemních i podzemních vedení,d) ochranná pásma nadzemních i podzemních produktovodů,e) ochranná pásma drážní a silniční,f) ochranná pásma vojenských újezdů, rybářských ploch, telekomunikací, ploch letišť a chráněná území.
2. Vyhlášené chráněné krajinné oblasti podle zákona č. 114/1992 Sb., o ochraně přírody a krajiny.
3. Vyhlášené národní parky podle zákona č. 114/1992 Sb., o ochraně přírody a krajiny.
4. Vyhlášené národní přírodní rezervace, národní přírodní památky, přírodní rezervace a přírodní památky podle zákona č. 114/1992 Sb., o ochraně přírody a krajiny.
Index polohy pro pozemky zastavěné nebo určené pro stavby rezidenční, pro rodinnou rekreaci, pro stavby pro obchod a administrativu
Hodnocené znaky, charakteristiky kvalitativních pásem a jejich hodnoty
Tabulka č. 3+----------------------------------+-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------+| Znak | Kvalitativní pásma |+----+---------------------+-------+----------------------------------------------------+-------------+-------------+-------------+---------------+----------------+| P | Název znaku | Číslo | Popis pásma | Rezidenční | Rezidenční | Stavby pro | Budovy pro | Budovy pro || i | | | | stavby | stavby | rodinnou | školství a | obchod a || | | | | v obcích | v ostatních | rekreaci | zdravotnictví | administrativu || | | | | do 2000 ob. | obcích nad | | | || | | | | včetně | 2000 | | | |+----+---------------------+-------+----------------------------------------------------+-------------+-------------+-------------+---------------+----------------+| a | b | c | d | e | f | g | h | i |+----+---------------------+-------+----------------------------------------------------+-------------+-------------+-------------+---------------+----------------+| 1 | Druh a účel užití | I. | Druh hlavní stavby v jednotném funkčním celku | 1,01 | 1,00 | 0,85 | 0,55 | 0,65 || | stavby | | | | | | | |+----+---------------------+-------+----------------------------------------------------+-------------+-------------+-------------+---------------+----------------+| 2 | Převažující | I. | Rezidenční zástavba | 0,03 | 0,04 | 0,01 | 0,10 | 0,08 || | zástavba v okolí +-------+----------------------------------------------------+-------------+-------------+-------------+---------------+----------------+| | pozemku a životní | II. | Obchodní centra | 0,01 | 0,02 | -0,01 | 0,00 | 0,10 || | prostředí +-------+----------------------------------------------------+-------------+-------------+-------------+---------------+----------------+| | | III. | Rekreační oblasti | -0,02 | -0,01 | 0,05 | -0,15 | -0,05 || | +-------+----------------------------------------------------+-------------+-------------+-------------+---------------+----------------+| | | IV. | Bez zástavby | -0,03 | -0,03 | 0,02 | 0,00 | -0,01 || | +-------+----------------------------------------------------+-------------+-------------+-------------+---------------+----------------+| | | V. | Výrobní objekty - (řemesla, sklady) nerušící | -0,10 | -0,10 | -0,05 | -0,05 | 0,00 || | | | okolí | | | | | || | +-------+----------------------------------------------------+-------------+-------------+-------------+---------------+----------------+| | | VI. | Výrobní objekty - (průmysl - výrobní haly) | 0 až -0,15 | 0 až -0,15 | 0 až -0,20 | -0,10 | -0,02 || | | | zatěžující okolí | | | | | || | +-------+----------------------------------------------------+-------------+-------------+-------------+---------------+----------------+| | | VII. | Stavby pro zemědělství | 0 až -0,10 | 0 až -0,10 | 0 až -0,05 | -0,10 | -0,05 |+----+---------------------+-------+----------------------------------------------------+-------------+-------------+-------------+---------------+----------------+| 3 | Poloha pozemku | I. | Střed obce - centrum obce | 0,01 | 0,03 | -0,01 | 0,10 | 0,10 || | v obci +-------+----------------------------------------------------+-------------+-------------+-------------+---------------+----------------+| | | II. | Navazující na střed (centrum) obce | 0,00 | 0,02 | 0,00 | 0,08 | 0,05 || | +-------+----------------------------------------------------+-------------+-------------+-------------+---------------+----------------+| | | III. | Okrajové části obce | -0,01 | -0,05 | 0,05 | 0,02 | 0,00 || | +-------+----------------------------------------------------+-------------+-------------+-------------+---------------+----------------+| | | IV. | Části obce nesrostlé s obcí (mimo samot) | -0,02 | -0,05 | 0,07 | 0,00 | -0,03 || | +-------+----------------------------------------------------+-------------+-------------+-------------+---------------+----------------+| | | V. | Samoty | -0,08 | -0,10 | 0,08 | -0,05 | -0,10 || | +-------+----------------------------------------------------+-------------+-------------+-------------+---------------+----------------+| | | VI. | Ostatní neuvedené | -0,03 | -0,03 | 0,03 | 0,05 | 0,02 |+----+---------------------+-------+----------------------------------------------------+-------------+-------------+-------------+---------------+----------------+| 4 | Možnost napojení | I. | Pozemek lze napojit na všechny sítě v obci nebo | 0,00 | 0,00 | 0,00 | 0,00 | 0,00 || | pozemku na | | obec bez sítí | | | | | || | inženýrské sítě, +-------+----------------------------------------------------+-------------+-------------+-------------+---------------+----------------+| | které jsou v obci | II. | Pozemek lze napojit pouze na některé sítě v obci | -0,10 | -0,10 | -0,05 | -0,07 | -0,08 || | +-------+----------------------------------------------------+-------------+-------------+-------------+---------------+----------------+| | | III. | Pozemek nelze napojit na žádné sítě v obci | - | - | -0,15 | - | - |+----+---------------------+-------+----------------------------------------------------+-------------+-------------+-------------+---------------+----------------+| 5 | Občanská | I. | V okolí nemovité věci je dostupná občanská | 0,00 | 0,00 | 0,00 | 0,00 | 0,00 || | vybavenost v okolí | | vybavenost obce | | | | | || | pozemku +-------+----------------------------------------------------+-------------+-------------+-------------+---------------+----------------+| | | II. | V okolí nemovité věci je částečně dostupná | -0,02 | -0,01 | 0,00 | 0,00 | -0,01 || | | | občanská vybavenost obce | | | | | || | +-------+----------------------------------------------------+-------------+-------------+-------------+---------------+----------------+| | | III. | V okolí nemovité věci není dostupná žádná | -0,05 | -0,02 | 0,00 | -0,01 | -0,02 || | | | občanská vybavenost v obci | | | | | |+----+---------------------+-------+----------------------------------------------------+-------------+-------------+-------------+---------------+----------------+| 6 | Dopravní | I. | Bez možnosti příjezdu motorovým vozidlem | -0,08 | -0,08 | -0,05 | - | -0,10 || | dostupnost +-------+----------------------------------------------------+-------------+-------------+-------------+---------------+----------------+| | k pozemku | II. | Příjezd pouze jednostopým vozidlem | -0,07 | -0,07 | -0,04 | - | -0,07 || | +-------+----------------------------------------------------+-------------+-------------+-------------+---------------+----------------+| | | III. | Příjezd po nezpevněné komunikaci, špatné | -0,05 | -0,05 | -0,03 | -0,07 | -0,05 || | | | parkovací možnosti | | | | | || | +-------+----------------------------------------------------+-------------+-------------+-------------+---------------+----------------+| | | IV. | Přístup po nezpevněné komunikaci, dobré | -0,03 | -0,02 | -0,02 | -0,03 | -0,03 || | | | parkovací možnosti | | | | | || | +-------+----------------------------------------------------+-------------+-------------+-------------+---------------+----------------+| | | V. | Příjezd po zpevněné komunikaci, špatné parkovací | -0,02 | 0,00 | -0,01 | -0,02 | -0,02 || | | | možnosti; nebo příjezd po nezpevněné komunikaci | | | | | || | | | s možností parkování na pozemku | | | | | || | +-------+----------------------------------------------------+-------------+-------------+-------------+---------------+----------------+| | | VI. | Příjezd po zpevněné komunikaci, dobré parkovací | 0,00 | 0,00 | 0,00 | 0,00 | 0,00 || | | | možnosti | | | | | || | +-------+----------------------------------------------------+-------------+-------------+-------------+---------------+----------------+| | | VII. | Příjezd po zpevněné komunikaci, s možností | 0,01 | 0,01 | 0,00 | 0,05 | 0,10 || | | | parkování na pozemku | | | | | |+----+---------------------+-------+----------------------------------------------------+-------------+-------------+-------------+---------------+----------------+| 7 | Osobní hromadná | I. | Zastávka ve vzdálenosti od 1 001 m | -0,07 | -0,07 | -0,01 | -0,05 | -0,10 || | doprava *) +-------+----------------------------------------------------+-------------+-------------+-------------+---------------+----------------+| | | II. | Zastávka od 201 do 1 000 | -0,01 až | -0,01 až | 0 | -0,01 až | -0,01 až || | | | MHD - špatná dostupnost centra obce | -0,06 | -0,06 | | -0,03 | -0,06 || | +-------+----------------------------------------------------+-------------+-------------+-------------+---------------+----------------+| | | III. | Zastávka do 200 m včetně | 0 až 0,02 | 0 až 0,02 | 0,00 | 0 až 0,01 | 0 až 0,02 || | | | MHD - dobrá dostupnost centra obce | | | | | || | +-------+----------------------------------------------------+-------------+-------------+-------------+---------------+----------------+| | | IV. | MHD - centrum obce | 0,03 | 0,03 | 0,00 | 0,02 | 0,03 |+----+---------------------+-------+----------------------------------------------------+-------------+-------------+-------------+---------------+----------------+| 8 | Poloha pozemku | I. | Nevýhodná pro účel užití realizované stavby | -0,01 | -0,01 | 0,00 | 0,00 | -0,03 || | nebo stavby z +-------+----------------------------------------------------+-------------+-------------+-------------+---------------+----------------+| | hlediska komerční | II. | Bez možnosti komerčního využití stavby na pozemku | 0,00 | 0,00 | 0,00 | 0,00 | 0,00 || | využitelnosti +-------+----------------------------------------------------+-------------+-------------+-------------+---------------+----------------+| | | III. | Výhodná - možnost komerčního využití pozemku nebo | 0,01 | 0,04 | 0,01 | 0,05 | 0,05 || | | | stavby | | | | | || | +-------+----------------------------------------------------+-------------+-------------+-------------+---------------+----------------+| | | IV. | Výhodná - pro pozemek se stavbou s komerční | 0,02 | 0,08 | 0,02 | 0,10 | 0,10 || | | | využitelností | | | | | |+----+---------------------+-------+----------------------------------------------------+-------------+-------------+-------------+---------------+----------------+| 9 | Obyvatelstvo | I. | Konfliktní skupiny v okolí v okolních bytech nebo | 0 až -0,30 | 0 až -0,30 | 0 až -0,30 | 0 až -0,30 | 0 až -0,30 || | | | v okolí | | | | | || | +-------+----------------------------------------------------+-------------+-------------+-------------+---------------+----------------+| | | II. | Bezproblémové okolí | 0,00 | 0,00 | 0,00 | 0,00 | 0,00 |+----+---------------------+-------+----------------------------------------------------+-------------+-------------+-------------+---------------+----------------+| 10 | Nezaměstnanost | I. | Vyšší než je průměr v kraji | -0,02 | -0,01 | 0,00 | 0,00 | -0,01 || | +-------+----------------------------------------------------+-------------+-------------+-------------+---------------+----------------+| | | II. | Průměrná nezaměstnanost | 0,00 | 0,00 | 0,00 | 0,00 | 0,00 || | +-------+----------------------------------------------------+-------------+-------------+-------------+---------------+----------------+| | | III. | Nižší než je průměr v kraji | 0,02 | 0,01 | 0,00 | 0,00 | 0,00 |+----+---------------------+-------+----------------------------------------------------+-------------+-------------+-------------+---------------+----------------+| 11 | Vlivy ostatní | I. | Vlivy snižující cenu | 0 až -0,30 | 0 až -0,30 | 0 až -0,30 | 0 až -0,30 | 0 až -0,30 || | neuvedené **) +-------+----------------------------------------------------+-------------+-------------+-------------+---------------+----------------+| | | II. | Bez dalších vlivů | 0,00 | 0,00 | 0,00 | 0,00 | 0,00 || | +-------+----------------------------------------------------+-------------+-------------+-------------+---------------+----------------+| | | III. | Vlivy zvyšující cenu | 0 až 0,30 | 0 až 0,30 | 0 až 0,30 | 0 až 0,30 | 0 až 0,30 |+----+---------------------+-------+----------------------------------------------------+-------------+-------------+-------------+---------------+----------------+| 11 || Index polohy: I = P x (1 + ∑ P ) || P 1 i=2 i |+------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------+
*) V obcích s MHD se hodnotí dopravní spojení do centra obce, u ostatních obcí se výše hodnoty kvalitativního pásma určuje v návaznosti na počet denních spojů a vzdálenosti zastávky od oceňovaného pozemku.
Součet všech přirážek a srážek ve znacích 2 až 11 lze uplatnit maximálně v hodnotě -0,80.
**) Zařazení do kvalitativního pásma znaku musí hodnotitel v posudku odůvodnit včetně použití výše jeho hodnoty.
Začlenění do kvalitativního pásma se posuzuje pro všechny pozemky v jednotném funkčním celku.
1. Hodnoty kvalitativních pásem jednotlivých znaků přísluší za sloupce:e, f - budování typu J, K z přílohy č. 8 a rodinným domům,g - stavbám pro rodinnou rekreaci pro zahrádkářská chata, rekreační chata, rekreační domek nebo rekreační chalupa oceňovaným podle §§ 13, 14, 35 a 36,h - budovám typu A, C, D, E, I z přílohy č. 8 nebo halám typu A, B z přílohy č. 9,i - budovám typu B, F, G, H z přílohy č. 8 a halám typu C, D z přílohy č. 9.
2. Změní-li se počet obyvatel v obci (např. rozdělením, oddělením nebo sloučením s jinou obcí) postupuje se podle ustanovení § 53 této vyhlášky.
Index polohy pro pozemky zastavěné nebo určené pro stavby garáží, pro výrobu, pro sklady, dopravu a spoje a pro zemědělství
Hodnocené znaky, charakteristiky kvalitativních pásem a jejich hodnoty
Tabulka č. 4+--------------------------+------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------+| Znak | Kvalitativní pásma |+----+---------------------+-------+-----------------------------------------------------------+-----------+------------+------------+------------+-------------+| P | Název znaku | Číslo | Popis pásma | Garáže | Výroba | Sklady, | Inženýrské | Zemědělství || i | | | | | | doprava | stavby | || | | | | | | a spoje | | |+----+---------------------+-------+-----------------------------------------------------------+-----------+------------+------------+------------+-------------+| a | b | c | d | e | f | g | h | i |+----+---------------------+-------+-----------------------------------------------------------+-----------+------------+------------+------------+-------------+| 1 | Druh a účel užití | I. | Druh hlavní stavby v jednotném funkčním celku | 0,80 | 0,40 | 0,45 | 0,60 | 0,30 || | stavby | | | | | | | |+----+---------------------+-------+-----------------------------------------------------------+-----------+------------+------------+------------+-------------+| 2 | Převažující | I. | Rezidenční zástavba, rekreační stavby | 0,04 | -0,03 | 0,00 | 0,00 | -0,01 || | zástavba v okolí +-------+-----------------------------------------------------------+-----------+------------+------------+------------+-------------+| | pozemku | II. | Obchodní centra | 0,04 | -0,02 | 0 až 0,08 | 0,00 | -0,01 || | +-------+-----------------------------------------------------------+-----------+------------+------------+------------+-------------+| | | III. | Výrobní objekty | 0,02 | 0,00 | 0 až 0,10 | 0,00 | 0,00 || | +-------+-----------------------------------------------------------+-----------+------------+------------+------------+-------------+| | | VI. | Stavby pro zemědělství nebo bez okolní zástavby | 0,00 | 0,00 | 0 až 0,10 | 0,00 | 0,01 |+----+---------------------+-------+-----------------------------------------------------------+-----------+------------+------------+------------+-------------+| 3 | Možnost napojení | I. | Pozemek lze napojit na všechny sítě v obci nebo obec bez | 0,00 | 0,00 | 0,00 | 0 až 0,05 | 0,00 || | pozemku na | | sítí | | | | | || | inženýrské sítě +-------+-----------------------------------------------------------+-----------+------------+------------+------------+-------------+| | obce *), **) | II. | Pozemek lze napojit pouze na některé sítě v obci | -0,01 | -0,05 | 0,00 | 0,00 | 0,00 || | +-------+-----------------------------------------------------------+-----------+------------+------------+------------+-------------+| | | III. | Pozemek nelze napojit na žádné sítě v obci | -0,02 | -0,20 | 0 až -0,10 | 0 až -0,10 | 0 až-0,10 |+----+---------------------+-------+-----------------------------------------------------------+-----------+------------+------------+------------+-------------+| 4 | Dopravní dostupnost | I. | Bez možnosti příjezdu nebo příjezd po nezpevněné | 0 až | 0 až | 0 až | 0 až -0,02 | -0,01 || | k hranici pozemku | | komunikaci | -0,10 | -0,010 | -0,12 | | || | (areálu, pozemku s +-------+-----------------------------------------------------------+-----------+------------+------------+------------+-------------+| | povrchovou | II. | Příjezd po zpevněné komunikaci | 0,00 | 0,00 | 0,00 | 0,00 | 0,00 || | těžbou) *) +-------+-----------------------------------------------------------+-----------+------------+------------+------------+-------------+| | | III. | Příjezd po zpevněné komunikaci pro nákladní dopravu | 0 až | 0 až | 0 až 0,08 | 0 až 0,05 | 0,01 || | | | | 0,03 | 0,10 | | | || | +-------+-----------------------------------------------------------+-----------+------------+------------+------------+-------------+| | | IV. | Příjezd po zpevněné komunikaci pro nákladní dopravu | 0,01 | 0,12 | 0,10 | 0,01 | 0,02 || | | | vlečka nebo železnice | | | | | |+----+---------------------+-------+-----------------------------------------------------------+-----------+------------+------------+------------+-------------+| 5 | Parkovací | I. | Omezené parkovací možnosti | -0,01 | -0,05 | -0,03 | 0,00 až | -0,02 || | možnosti *) | | | | | | -0,02 | || | +-------+-----------------------------------------------------------+-----------+------------+------------+------------+-------------+| | | II. | Dobré parkovací možnosti na veřejné komunikace | 0,00 | 0,00 | 0,00 | 0,00 | 0,00 || | +-------+-----------------------------------------------------------+-----------+------------+------------+------------+-------------+| | | III. | Výborné parkovací možnosti (na pozemcích společně | 0,02 | 0,02 | 0,05 | 0 až 0,02 | 0 až 0,02 || | | | využívaných) | | | | | |+----+---------------------+-------+-----------------------------------------------------------+-----------+------------+------------+------------+-------------+| 6 | Výhodnost pozemku | I. | Nevýhodná poloha | 0 až | 0 až | 0 až -0,10 | 0 až -0,10 | 0 až -0,10 || | z hlediska komerční | | | -0,10 | -0,10 | | | || | využitelnosti +-------+-----------------------------------------------------------+-----------+------------+------------+------------+-------------+| | | II. | Poloha bez vlivu na komerční využití | 0,00 | 0,00 | 0,00 | 0,00 | 0,00 || | +-------+-----------------------------------------------------------+-----------+------------+------------+------------+-------------+| | | III. | Výhodná poloha | 0 až 0,10 | 0 až 0,10 | 0 až 0,10 | 0 až 0,10 | 0 až 0,10 || | +-------+-----------------------------------------------------------+-----------+------------+------------+------------+-------------+| | | IV. | Pozemky komerčně využívané - (např. pozemek s povrchovou | - | 0,11 až | - | 0,11 až | - || | | | těžbou, golfová hřiště, pozemky pod stavbami | | 0,30 | | 0,30 | || | | | obnovitelných zdrojů apod.) | | | | | |+----+---------------------+-------+-----------------------------------------------------------+-----------+------------+------------+------------+-------------+| 7 | Vlivy ostatní | I. | Vlivy snižující cenu | 0 až | 0 až -0,30 | 0 až -0,30 | 0 až -0,30 | 0 až -0,30 || | neuvedené ***) | | | -0,30 | | | | || | +-------+-----------------------------------------------------------+-----------+------------+------------+------------+-------------+| | | II. | Bez dalších vlivů | 0,00 | 0,00 | 0,00 | 0,00 | 0,00 || | +-------+-----------------------------------------------------------+-----------+------------+------------+------------+-------------+| | | III. | Vlivy zvyšující cenu | 0 až 0,30 | 0 až 0,30 | 0 až 0,30 | 0 až 0,30 | 0 až 0,30 |+----+---------------------+-------+-----------------------------------------------------------+-----------+------------+------------+------------+-------------+| 7 || Index polohy: I = P x (1 + ∑ P ) || P 1 i=2 i |+---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------+
*) U liniových staveb se tento znak neposuzuje (jeho hodnota je nulová).
**) U pozemků s povrchovou těžbou se posuzuje vybavenost obce, jejíž základní cena byla pro ocenění použita.
***) Zařazení do kvalitativního pásma znaku musí hodnotitel v posudku odůvodnit včetně použité výše jeho hodnoty.
Začlenění do kvalitativního pásma se posuzuje pro všechny pozemky v jednotném funkčním celku.
Hodnoty kvalitativních pásem jednotlivých znaků přísluší ze sloupce:e - stavbám garáží oceňované podle §§ 15 a 37,f - budovám typu L, M, R z přílohy č. 8 a halám typu E, F, G, I z přílohy č. 9,g - budovám typu P, S z přílohy č. 8 a halám typu H a J z přílohy č. 9,h - inženýrským stavbám oceňovaným podle § 17,i - budovám typu N, O, Z z přílohy č. 8 nebo halám typu K, L, M a přílohy č. 9.
Úpravy základních cen pro pozemky komunikací
Hodnocené znaky, charakteristiky kvalitativních pásem a jejich hodnoty
Tabulka č. 5+--------------------------------+-------------------------------------------------------------------------------------------------+| Znak | Kvalitativní pásma |+------+-------------------------+-------+------------------------------------------------------------------------------+----------+| P | Název znaku | Číslo | Popis pásma | Hodnota || i | | | | |+------+-------------------------+-------+------------------------------------------------------------------------------+----------+| 1 | Kategorie a charakter | I. | Dálnice, silnice, dráhy celostátní, vzletové a přistávací dráhy letišť v | -0,30 || | pozemních komunikací, | | délce 2 101 m | || | veřejného prostranství +-------+------------------------------------------------------------------------------+----------+| | a drah | II. | Místní komunikace, dráhy regionální, dráhy speciální, vzletové a přistávací | -0,40 || | | | dráhy letišť v délce od 1 201 m do 2 100 m | || | +-------+------------------------------------------------------------------------------+----------+| | | III. | Účelové komunikace, vlečky, vzletové a přistávací dráhy letišť v délce do | -0,50 || | | | 1 200 m, veřejné prostranství, které není součástí komunikace | || | +-------+------------------------------------------------------------------------------+----------+| | | IV. | Ostatní (např., pěší zóny, cyklostezky, veřejná zeleň, veřejné parky) | -0,55 |+------+-------------------------+-------+------------------------------------------------------------------------------+----------+| 2 | Charakter a zastavěnost | I. | V kat. úz. sídelní části obce *) v zastavěném území | 0,00 || | území +-------+------------------------------------------------------------------------------+----------+| | | II. | V kat. úz. mimo sídelní části obce *) v zastavěném území obce | -0,10 || | +-------+------------------------------------------------------------------------------+----------+| | | III. | V kat. úz. mimo sídelní část obce *) v nezastavěném území | -0,15 || | +-------+------------------------------------------------------------------------------+----------+| | | IV. | V kat. úz. mimo sídelní část obce *) v nezastavěném území | -0,20 |+------+-------------------------+-------+------------------------------------------------------------------------------+----------+| 3 | Povrchy | I. | Komunikace se zpevněným povrchem | 0,00 || | +-------+------------------------------------------------------------------------------+----------+| | | II. | Komunikace s nezpevněným povrchem | -0,05 || | +-------+------------------------------------------------------------------------------+----------+| | | III. | Veřejné parky nebo veřejná zeleň | -0,06 až || | | | | -0,10 |+------+-------------------------+-------+------------------------------------------------------------------------------+----------+| 4 | Vlivy ostatní | I. | Bez dalších vlivů | 0,00 || | neuvedené **) +-------+------------------------------------------------------------------------------+----------+| | | II | Vlivy snižující cenu | -0,01 až || | | | | -0,30 |+------+-------------------------+-------+------------------------------------------------------------------------------+----------+| 5 | Komerční využití | I. | Bez možnosti komerčního využití | 0,60 || | +-------+------------------------------------------------------------------------------+----------+| | | II. | Možnost komerčního využití | 1 až || | | | | 1,15 || | +-------+------------------------------------------------------------------------------+----------+| | | III. | Stavba pro komerční využití (např. čerpací stanice pohonných hmot, | 1,16 až || | | | občerstvení, placené parkoviště ...) | 1,40 |+------+-------------------------+-------+------------------------------------------------------------------------------+----------+| 4 || Index: I = P x (1 + ∑ P ) || 5 i=1 i |+----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------+
*) Sídelní částí obce se rozumí katastrální území, v němž je obecní úřad (u obcí vyjmenovaných v příloze č. 2 oblast č. 1, u obce Most oblast č. 2), s výjimkou obce Frýdek-Místek, v němž jsou jeho sídelní částí k. ú. Frýdek a k. ú. Místek.
**) Zařazení do kvalitativního pásma znaku musí hodnotitel v posudku odůvodnit včetně použité výše jeho hodnoty.
Maximální hodnota součtu všech srážek u znaků 1 až 4 činí nejvýše -0,9 (90 %).".
30. V příloze č. 24 tabulka č. 1 včetně nadpisu zní:
"Základní ceny za m3 obestavěného prostoru rodinných domů, rekreačních chalup, rekreačních domků
Tabulka č. 1+--------------------+----------+| Kraj v členění na | Základní || vyjmenované | cena || obce a velikostní | || kategorie obcí | (Kč/m3) || podle počtu | || obyvatel a oblastí | |+--------------------+----------+| HLAVNÍ MĚSTO PRAHA |+--------------------+----------+| Praha 1 *) | 19 129 |+--------------------+----------+| Praha 2 *) | 5 796 |+--------------------+----------+| Praha 3 *) | 6 203 |+--------------------+----------+| Praha 4 *) | 7 017 |+--------------------+----------+| Praha 5 *) | 5 545 |+--------------------+----------+| Praha 6 *) | 9 046 |+--------------------+----------+| Praha 7 *) | 3 409 |+--------------------+----------+| Praha 8 *) | 5 468 |+--------------------+----------+| Praha 9 *) | 5 602 |+--------------------+----------+| Praha 10 *) | 6 250 |+--------------------+----------+| Praha 11 *) | 5 709 |+--------------------+----------+| Praha 12 *) | 5 227 |+--------------------+----------+| Praha 13 *) | 6 767 |+--------------------+----------+| Praha 14 *) | 3 654 |+--------------------+----------+| Praha 15 *) | 7 557 |+--------------------+----------+| Praha 16 *) | 4 306 |+--------------------+----------+| Praha 17 *) | 3 391 |+--------------------+----------+| Praha 18 *) | 4 595 |+--------------------+----------+| Praha 19 *) | 5 457 |+--------------------+----------+| Praha 20 *) | 6 226 |+--------------------+----------+| Praha 21 *) | 7 469 |+--------------------+----------+| STŘEDOČESKÝ KRAJ |+--------------------+----------+| Benešov | 2 203 |+--------------------+----------+| Beroun | 4 193 |+--------------------+----------+| Kladno | 2 645 |+--------------------+----------+| Kolín | 2 418 |+--------------------+----------+| Kutná Hora | 2 701 |+--------------------+----------+| Mělník | 2 878 |+--------------------+----------+| Mladá Boleslav | 2 213 |+--------------------+----------+| Nymburk | 2 811 |+--------------------+----------+| Poděbrady | 2 540 |+--------------------+----------+| Praha - východ **) | 5 563 |+--------------------+----------+| Praha - západ **) | 5 823 |+--------------------+----------+| Příbram | 2 365 |+--------------------+----------+| Rakovník | 2 111 |+--------------------+----------+| 10 001 - 50 000 | 2 922 |+--------------------+----------+| 2 001 - 10 000 | 2 926 |+--------------------+----------+| do 2 000 obyvatel | 2 453 |+--------------------+----------+| JIHOČESKÝ KRAJ |+--------------------+----------+| České Budějovice | 3 071 |+--------------------+----------+| Český Krumlov | 2 799 |+--------------------+----------+| Jindřichův Hradec | 2 143 |+--------------------+----------+| Písek | 2 202 |+--------------------+----------+| Prachatice | 2 256 |+--------------------+----------+| Strakonice | 2 116 |+--------------------+----------+| Tábor | 2 141 |+--------------------+----------+| 2 001 - 10 000 | 2 194 |+--------------------+----------+| do 2 000 obyvatel | 1 994 |+--------------------+----------+| PLZEŇSKÝ KRAJ |+--------------------+----------+| Plzeň 1 *) | 2 844 |+--------------------+----------+| Plzeň 2 *) | 3 378 |+--------------------+----------+| Plzeň 3 *) | 3 882 |+--------------------+----------+| Domažlice | 1 639 |+--------------------+----------+| Klatovy | 2 116 |+--------------------+----------+| Rokycany | 2 329 |+--------------------+----------+| Tachov | 1 928 |+--------------------+----------+| 10 001 - 50 000 | 2 037 |+--------------------+----------+| 2 001 - 10 000 | 2 279 |+--------------------+----------+| do 2 000 obyvatel | 1 740 |+--------------------+----------+| KARLOVARSKÝ KRAJ |+--------------------+----------+| Karlovy Vary 1 *) | 7 390 |+--------------------+----------+| Karlovy Vary 2 *) | 3 179 |+--------------------+----------+| Karlovy Vary 3 *) | 2 440 |+--------------------+----------+| Karlovy Vary 4 *) | 3 755 |+--------------------+----------+| Cheb | 2 449 |+--------------------+----------+| Františkovy Lázně | 2 371 |+--------------------+----------+| Mariánské Lázně | 2 227 |+--------------------+----------+| Sokolov | 2 757 |+--------------------+----------+| 10 001 - 50 000 | 1 831 |+--------------------+----------+| 2 001 - 10 000 | 1 770 |+--------------------+----------+| do 2 000 obyvatel | 2 036 |+--------------------+----------+| ÚSTECKÝ KRAJ |+--------------------+----------+| Děčín | 1 801 |+--------------------+----------+| Chomutov | 2 232 |+--------------------+----------+| Litoměřice | 2 467 |+--------------------+----------+| Louny | 2 007 |+--------------------+----------+| Most | 3 403 |+--------------------+----------+| Teplice | 2 536 |+--------------------+----------+| Ústí nad Labem | 2 296 |+--------------------+----------+| 10 001 - 50 000 | 2 043 |+--------------------+----------+| 2 001 - 10 000 | 1 734 |+--------------------+----------+| do 2 000 obyvatel | 1 654 |+--------------------+----------+| LIBERECKÝ KRAJ |+--------------------+----------+| Česká Lípa | 1 975 |+--------------------+----------+| Jablonec nad Nisou | 2 185 |+--------------------+----------+| Liberec | 3 030 |+--------------------+----------+| Semily | 1 624 |+--------------------+----------+| 10 001 - 50 000 | 2 224 |+--------------------+----------+| 2 001 - 10 000 | 1 997 |+--------------------+----------+| do 2 000 obyvatel | 2 194 |+--------------------+----------+| KRÁL. HRADECKÝ KRAJ |+--------------------+----------+| Hradec Králové | 3 206 |+--------------------+----------+| Jičín | 2 648 |+--------------------+----------+| Náchod | 1 616 |+--------------------+----------+| Rychnov nad Kn. | 2 181 |+--------------------+----------+| Trutnov | 2 402 |+--------------------+----------+| 10 001 - 50 000 | 2 371 |+--------------------+----------+| 2 001 - 10 000 | 1 813 |+--------------------+----------+| do 2 000 obyvatel | 1 919 |+--------------------+----------+| PARDUBICKÝ KRAJ |+--------------------+----------+| Chrudim | 1 829 |+--------------------+----------+| Pardubice | 2 669 |+--------------------+----------+| Svitavy | 1 940 |+--------------------+----------+| Ústí nad Orlicí | 1 812 |+--------------------+----------+| 10 001 - 50 000 | 1 743 |+--------------------+----------+| 2 001 - 10 000 | 1 856 |+--------------------+----------+| do 2 000 obyvatel | 1 650 |+--------------------+----------+| KRAJ VYSOČINA |+--------------------+----------+| Havlíčkův Brod | 2 093 |+--------------------+----------+| Jihlava | 2 563 |+--------------------+----------+| Pelhřimov | 1 986 |+--------------------+----------+| Třebíč | 2 131 |+--------------------+----------+| Žďár nad Sázavou | 2 616 |+--------------------+----------+| 10 001 - 50 000 | 2 024 |+--------------------+----------+| 2 001 - 10 000 | 1 515 |+--------------------+----------+| do 2 000 obyvatel | 1 289 |+--------------------+----------+| JIHOMORAVSKÝ KRAJ |+--------------------+----------+| Brno 1 *) | 6 084 |+--------------------+----------+| Brno 2 *) | 4 693 |+--------------------+----------+| Brno 3 *) | 4 645 |+--------------------+----------+| Brno 4 *) | 4 404 |+--------------------+----------+| Brno 5 *) | 5 079 |+--------------------+----------+| Brno 6 *) | 4 078 |+--------------------+----------+| Brno 7 *) | 3 986 |+--------------------+----------+| Brno 8 *) | 4 654 |+--------------------+----------+| Brno 9 *) | 3 720 |+--------------------+----------+| Blansko | 3 439 |+--------------------+----------+| Břeclav | 1 935 |+--------------------+----------+| Hodonín | 2 042 |+--------------------+----------+| Vyškov | 2 274 |+--------------------+----------+| Znojmo | 2 036 |+--------------------+----------+| 10 001 - 50 000 | 2 948 |+--------------------+----------+| 2 001 - 10 000 | 2 160 |+--------------------+----------+| do 2 000 obyvatel | 1 901 |+--------------------+----------+| OLOMOUCKÝ KRAJ |+--------------------+----------+| Jeseník | 1 391 |+--------------------+----------+| Olomouc | 2 832 |+--------------------+----------+| Prostějov | 2 169 |+--------------------+----------+| Přerov | 1 653 |+--------------------+----------+| Šumperk | 2 471 |+--------------------+----------+| 10 001 - 50 000 | 2 098 |+--------------------+----------+| 2 001 - 10 000 | 1 772 |+--------------------+----------+| do 2 000 obyvatel | 1 516 |+--------------------+----------+| ZLÍNSKÝ KRAJ |+--------------------+----------+| Kroměříž | 2 191 |+--------------------+----------+| Luhačovice | 2 632 |+--------------------+----------+| Uherské Hradiště | 2 001 |+--------------------+----------+| Vsetín | 1 606 |+--------------------+----------+| Zlín | 3 305 |+--------------------+----------+| 10 001 - 50 000 | 2 347 |+--------------------+----------+| 2 001 - 10 000 | 1 649 |+--------------------+----------+| do 2 000 obyvatel | 1 490 |+--------------------+----------+| MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ |+--------------------+----------+| Ostrava 1 *) | 2 367 |+--------------------+----------+| Ostrava 2 *) | 2 031 |+--------------------+----------+| Ostrava 3 *) | 2 066 |+--------------------+----------+| Ostrava 4 *) | 1 606 |+--------------------+----------+| Ostrava 5 *) | 1 973 |+--------------------+----------+| Ostrava 6 *) | 2 233 |+--------------------+----------+| Ostrava 7 *) | 2 693 |+--------------------+----------+| Ostrava 8 *) | 3 135 |+--------------------+----------+| Ostrava 9 *) | 3 440 |+--------------------+----------+| Ostrava 10 *) | 2 066 |+--------------------+----------+| Ostrava 11 *) | 1 955 |+--------------------+----------+| Ostrava 12 *) | 1 824 |+--------------------+----------+| Bruntál | 1 610 |+--------------------+----------+| Frýdek-Místek | 2 228 |+--------------------+----------+| Havířov | 2 159 |+--------------------+----------+| Karviná | 2 231 |+--------------------+----------+| Nový Jičín | 2 002 |+--------------------+----------+| Opava | 2 204 |+--------------------+----------+| 10 001 - 50 000 | 1 853 |+--------------------+----------+| 2 001 - 10 000 | 2 088 |+--------------------+----------+| do 2 000 obyvatel | 1 812 |+--------------------+----------+
*) Rozdělení obcí Prahy, Brna, Plzně, Ostravy a Karlových Varů na oblasti je uvedeno v příloze č. 2.
**) Základní ceny platí pro všechny obce v okrese bez ohledu na počet obyvatel.".
31. V příloze č. 25 tabulka č. 1 včetně nadpisu zní:
"Základní ceny za m3 obestavěného prostoru rekreační chaty nebo zahrádkářské chaty
Tabulka č. 1+-----------------------+----------+| Kraj/(obec) | Základní || (oblast katastrálních | cena || území) | || počet obyvatel | (Kč/m3) |+-----------------------+----------+| HLAVNÍ MĚSTO PRAHA |+-----------------------+----------+| PRAHA 1 *) | - |+-----------------------+----------+| PRAHA 2 *) | - |+-----------------------+----------+| PRAHA 3 *) | - |+-----------------------+----------+| PRAHA 4 *) | 3 598 |+-----------------------+----------+| PRAHA 5 *) | 2 260 |+-----------------------+----------+| PRAHA 6 *) | 3 279 |+-----------------------+----------+| PRAHA 7 *) | 2 702 |+-----------------------+----------+| PRAHA 8 *) | 2 005 |+-----------------------+----------+| PRAHA 9 *) | 2 398 |+-----------------------+----------+| PRAHA 10 *) | 2 349 |+-----------------------+----------+| PRAHA 11 *) | 2 758 |+-----------------------+----------+| PRAHA 12 *) | 6 201 |+-----------------------+----------+| PRAHA 13 *) | 5 489 |+-----------------------+----------+| PRAHA 14 *) | 1 816 |+-----------------------+----------+| PRAHA 15 *) | 5 294 |+-----------------------+----------+| PRAHA 16 *) | 2 328 |+-----------------------+----------+| PRAHA 17 *) | 3 567 |+-----------------------+----------+| PRAHA 18 *) | 2 958 |+-----------------------+----------+| PRAHA 19 *) | 2 601 |+-----------------------+----------+| PRAHA 20 *) | 2 334 |+-----------------------+----------+| PRAHA 21 *) | 3 781 |+-----------------------+----------+| STŘEDOČESKÝ KRAJ |+-----------------------+----------+| nad 50 000 obyvatel | 1 552 |+-----------------------+----------+| 10 001 - 50 000 | 2 108 |+-----------------------+----------+| 2 001 - 10 000 | 3 475 |+-----------------------+----------+| do 2 000 obyvatel | 3 580 |+-----------------------+----------+| JIHOČESKÝ KRAJ |+-----------------------+----------+| nad 50 000 obyvatel | 2 495 |+-----------------------+----------+| 10 001 - 50 000 | 1 717 |+-----------------------+----------+| 2 001 - 10 000 | 2 799 |+-----------------------+----------+| do 2 000 obyvatel | 2 915 |+-----------------------+----------+| PLZEŇSKÝ KRAJ |+-----------------------+----------+| nad 50 000 obyvatel | 1 945 |+-----------------------+----------+| 10 001 - 50 000 | 1 451 |+-----------------------+----------+| 2 001 - 10 000 | 2 232 |+-----------------------+----------+| do 2 000 obyvatel | 2 474 |+-----------------------+----------+| KARLOVARSKÝ KRAJ |+-----------------------+----------+| nad 50 000 obyvatel | 1 388 |+-----------------------+----------+| 10 001 - 50 000 | 1 695 |+-----------------------+----------+| 2 001 - 10 000 | 1 670 |+-----------------------+----------+| do 2 000 obyvatel | 2 351 |+-----------------------+----------+| ÚSTECKÝ KRAJ |+-----------------------+----------+| nad 50 000 obyvatel | 1 210 |+-----------------------+----------+| 10 001 - 50 000 | 1 530 |+-----------------------+----------+| 2 001 - 10 000 | 1 808 |+-----------------------+----------+| do 2 000 obyvatel | 2 370 |+-----------------------+----------+| LIBERECKÝ KRAJ |+-----------------------+----------+| nad 50 000 obyvatel | 2 027 |+-----------------------+----------+| 10 001 - 50 000 | 2 536 |+-----------------------+----------+| 2 001 - 10 000 | 1 678 |+-----------------------+----------+| do 2 000 obyvatel | 3 211 |+-----------------------+----------+| KRÁLOVÉHRADECKÝ KRAJ |+-----------------------+----------+| nad 50 000 obyvatel | 2 076 |+-----------------------+----------+| 10 001 - 50 000 | 1 878 |+-----------------------+----------+| 2 001 - 10 000 | 2 102 |+-----------------------+----------+| do 2 000 obyvatel | 2 750 |+-----------------------+----------+| PARDUBICKÝ KRAJ |+-----------------------+----------+| nad 50 000 obyvatel | 1 516 |+-----------------------+----------+| 10 001 - 50 000 | 1 416 |+-----------------------+----------+| 2 001 - 10 000 | 1 684 |+-----------------------+----------+| do 2 000 obyvatel | 2 190 |+-----------------------+----------+| KRAJ VYSOČINA |+-----------------------+----------+| nad 50 000 obyvatel | 992 |+-----------------------+----------+| 10 001 - 50 000 | 1 426 |+-----------------------+----------+| 2 001 - 10 000 | 1 483 |+-----------------------+----------+| do 2 000 obyvatel | 2 287 |+-----------------------+----------+| BRNO |+-----------------------+----------+| BRNO 1 *) | - |+-----------------------+----------+| BRNO 2 *) | 1 865 |+-----------------------+----------+| BRNO 3 *) | 1 853 |+-----------------------+----------+| BRNO 4 *) | 2 374 |+-----------------------+----------+| BRNO 5 *) | 1 385 |+-----------------------+----------+| BRNO 6 *) | 2 199 |+-----------------------+----------+| BRNO 7 *) | 1 920 |+-----------------------+----------+| BRNO 8 *) | 4 619 |+-----------------------+----------+| BRNO 9 *) | 2 127 |+-----------------------+----------+| JIHOMORAVSKÝ KRAJ - (KROMĚ BRNA) |+-----------------------+----------+| nad 10 000 obyvatel | 1 383 |+-----------------------+----------+| 2 001 - 10 000 | 2 006 |+-----------------------+----------+| do 2 000 obyvatel | 2 587 |+-----------------------+----------+| OLOMOUCKÝ KRAJ |+-----------------------+----------+| nad 50 000 obyvatel | 2 075 |+-----------------------+----------+| 10 001 - 50 000 | 1 658 |+-----------------------+----------+| 2 001 - 10 000 | 2 008 |+-----------------------+----------+| do 2 000 obyvatel | 2 315 |+-----------------------+----------+| ZLÍNSKÝ KRAJ |+-----------------------+----------+| nad 50 000 obyvatel | 1 780 |+-----------------------+----------+| 10 001 - 50 000 | 1 319 |+-----------------------+----------+| 2 001 - 10 000 | 1 899 |+-----------------------+----------+| do 2 000 obyvatel | 2 287 |+-----------------------+----------+| MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ |+-----------------------+----------+| nad 50 000 obyvatel | 1 655 |+-----------------------+----------+| 10 001 - 50 000 | 2 025 |+-----------------------+----------+| 2 001 - 10 000 | 2 548 |+-----------------------+----------+| do 2 000 obyvatel | 2 710 |+-----------------------+----------+
*) Rozdělení obcí Prahy a Brna na oblasti je uvedeno v příloze č. 2.".
32. V příloze č. 26 tabulka č. 1 včetně nadpisu zní:
"Základní ceny za m3 obestavěného prostoru garáže
Tabulka č. 1+-----------------------+----------+| Kraj/(obec) | Základní || (oblast katastrálních | cena || území) | || počet obyvatel | (Kč/m3) |+-----------------------+----------+| HLAVNÍ MĚSTO PRAHA |+-----------------------+----------+| PRAHA 1 *) | 7 062 |+-----------------------+----------+| PRAHA 2 *) | 3 290 |+-----------------------+----------+| PRAHA 3 *) | 2 814 |+-----------------------+----------+| PRAHA 4 *) | 3 411 |+-----------------------+----------+| PRAHA 5 *) | 3 415 |+-----------------------+----------+| PRAHA 6 *) | 4 591 |+-----------------------+----------+| PRAHA 7 *) | 2 506 |+-----------------------+----------+| PRAHA 8 *) | 3 003 |+-----------------------+----------+| PRAHA 9 *) | 2 680 |+-----------------------+----------+| PRAHA 10 *) | 3 420 |+-----------------------+----------+| PRAHA 11 *) | 3 473 |+-----------------------+----------+| PRAHA 12 *) | 3 098 |+-----------------------+----------+| PRAHA 13 *) | 2 808 |+-----------------------+----------+| PRAHA 14 *) | 2 644 |+-----------------------+----------+| PRAHA 15 *) | 1 553 |+-----------------------+----------+| PRAHA 16 *) | 1 978 |+-----------------------+----------+| PRAHA 17 *) | 1 449 |+-----------------------+----------+| PRAHA 18 *) | 2 637 |+-----------------------+----------+| PRAHA 19 *) | 1 513 |+-----------------------+----------+| PRAHA 20 *) | 3 630 |+-----------------------+----------+| PRAHA 21 *) | 4 731 |+-----------------------+----------+| STŘEDOČESKÝ KRAJ |+-----------------------+----------+| nad 50 000 obyvatel | 1 432 |+-----------------------+----------+| 10 001 - 50 000 | 1 682 |+-----------------------+----------+| 2 001 - 10 000 | 1 820 |+-----------------------+----------+| do 2 000 obyvatel | 1 853 |+-----------------------+----------+| JIHOČESKÝ KRAJ |+-----------------------+----------+| nad 50 000 obyvatel | 1 948 |+-----------------------+----------+| 10 001 - 50 000 | 1 824 |+-----------------------+----------+| 2 001 - 10 000 | 1 598 |+-----------------------+----------+| do 2 000 obyvatel | 1 235 |+-----------------------+----------+| PLZEŇSKÝ KRAJ |+-----------------------+----------+| nad 50 000 obyvatel | 1 524 |+-----------------------+----------+| 10 001 - 50 000 | 1 781 |+-----------------------+----------+| 2 001 - 10 000 | 1 509 |+-----------------------+----------+| do 2 000 obyvatel | 1 265 |+-----------------------+----------+| KARLOVARSKÝ KRAJ |+-----------------------+----------+| nad 50 000 obyvatel | 1 573 |+-----------------------+----------+| 10 001 - 50 000 | 998 |+-----------------------+----------+| 2 001 - 10 000 | 958 |+-----------------------+----------+| do 2 000 obyvatel | 1 090 |+-----------------------+----------+| ÚSTECKÝ KRAJ |+-----------------------+----------+| nad 50 000 obyvatel | 1 217 |+-----------------------+----------+| 10 001 - 50 000 | 1 276 |+-----------------------+----------+| 2 001 - 10 000 | 1 120 |+-----------------------+----------+| do 2 000 obyvatel | 972 |+-----------------------+----------+| LIBERECKÝ KRAJ |+-----------------------+----------+| nad 50 000 obyvatel | 1 718 |+-----------------------+----------+| 10 001 - 50 000 | 1 682 |+-----------------------+----------+| 2 001 - 10 000 | 1 193 |+-----------------------+----------+| do 2 000 obyvatel | 1 273 |+-----------------------+----------+| KRÁLOVÉHRADECKÝ KRAJ |+-----------------------+----------+| nad 50 000 obyvatel | 1 862 |+-----------------------+----------+| 10 001 - 50 000 | 1 572 |+-----------------------+----------+| 2 001 - 10 000 | 1 390 |+-----------------------+----------+| do 2 000 obyvatel | 1 377 |+-----------------------+----------+| PARDUBICKÝ KRAJ |+-----------------------+----------+| nad 50 000 obyvatel | 1 408 |+-----------------------+----------+| 10 001 - 50 000 | 1 572 |+-----------------------+----------+| 2 001 - 10 000 | 1 530 |+-----------------------+----------+| do 2 000 obyvatel | 1 169 |+-----------------------+----------+| KRAJ VYSOČINA |+-----------------------+----------+| nad 50 000 obyvatel | 1 578 |+-----------------------+----------+| 10 001 - 50 000 | 1 914 |+-----------------------+----------+| 2 001 - 10 000 | 1 487 |+-----------------------+----------+| do 2 000 obyvatel | 1 130 |+-----------------------+----------+| BRNO |+-----------------------+----------+| BRNO 1 *) | 3 050 |+-----------------------+----------+| BRNO 2 *) | 3 707 |+-----------------------+----------+| BRNO 3 *) | 3 167 |+-----------------------+----------+| BRNO 4 *) | 3 373 |+-----------------------+----------+| BRNO 5 *) | 2 642 |+-----------------------+----------+| BRNO 6 *) | 2 503 |+-----------------------+----------+| BRNO 7 *) | 3 340 |+-----------------------+----------+| BRNO 8 *) | 3 249 |+-----------------------+----------+| BRNO 9 *) | 2 213 |+-----------------------+----------+| JIHOMORAVSKÝ KRAJ - (KROMĚ BRNA) |+-----------------------+----------+| nad 10 000 obyvatel | 1 832 |+-----------------------+----------+| 2 001 - 10 000 | 1 672 |+-----------------------+----------+| do 2 000 obyvatel | 1 738 |+-----------------------+----------+| OLOMOUCKÝ KRAJ |+-----------------------+----------+| nad 50 000 obyvatel | 2 286 |+-----------------------+----------+| 10 001 - 50 000 | 1 811 |+-----------------------+----------+| 2 001 - 10 000 | 1 483 |+-----------------------+----------+| do 2 000 obyvatel | 1 166 |+-----------------------+----------+| ZLÍNSKÝ KRAJ |+-----------------------+----------+| nad 50 000 obyvatel | 2 303 |+-----------------------+----------+| 10 001 - 50 000 | 2 120 |+-----------------------+----------+| 2 001 - 10 000 | 1 638 |+-----------------------+----------+| do 2 000 obyvatel | 1 343 |+-----------------------+----------+| MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ |+-----------------------+----------+| nad 50 000 obyvatel | 1 432 |+-----------------------+----------+| 10 001 - 50 000 | 1 373 |+-----------------------+----------+| 2 001 - 10 000 | 1 230 |+-----------------------+----------+| do 2 000 obyvatel | 1 220 |+-----------------------+----------+
*) Rozdělení obcí Prahy a Brna na oblasti je uvedeno v příloze č. 2.".
33. V příloze č. 27 tabulka č. 1 včetně nadpisu zní:
"Základní ceny za m2 podlahové plochy jednotky bytu
Tabulka č. 1+--------------------+----------+| Kraj v členění na | || vyjmenované | Základní || obce a velikostní | cena || kategorie obcí | || podle počtu | (Kč/m2) || obyvatel a oblastí | |+--------------------+----------+| HLAVNÍ MĚSTO PRAHA |+--------------------+----------+| PRAHA 1 *) | 67 484 |+--------------------+----------+| PRAHA 2 *) | 56 068 |+--------------------+----------+| PRAHA 3 *) | 42 788 |+--------------------+----------+| PRAHA 4 *) | 37 426 |+--------------------+----------+| PRAHA 5 *) | 38 507 |+--------------------+----------+| PRAHA 6 *) | 45 433 |+--------------------+----------+| PRAHA 7 *) | 41 755 |+--------------------+----------+| PRAHA 8 *) | 38 783 |+--------------------+----------+| PRAHA 9 *) | 40 054 |+--------------------+----------+| PRAHA 10 *) | 35 452 |+--------------------+----------+| PRAHA 11 *) | 33 356 |+--------------------+----------+| PRAHA 12 *) | 36 062 |+--------------------+----------+| PRAHA 13 *) | 32 915 |+--------------------+----------+| PRAHA 14 *) | 33 041 |+--------------------+----------+| PRAHA 15 *) | 34 597 |+--------------------+----------+| PRAHA 16 *) | 43 971 |+--------------------+----------+| PRAHA 17 *) | 31 971 |+--------------------+----------+| PRAHA 18 *) | 34 902 |+--------------------+----------+| PRAHA 19 *) | 30 225 |+--------------------+----------+| PRAHA 20 *) | 40 709 |+--------------------+----------+| PRAHA 21 *) | 43 362 |+--------------------+----------+| STŘEDOČESKÝ KRAJ |+--------------------+----------+| Benešov | 24 693 |+--------------------+----------+| Beroun | 25 757 |+--------------------+----------+| Kladno | 20 843 |+--------------------+----------+| Kolín | 18 623 |+--------------------+----------+| Kutná Hora | 17 272 |+--------------------+----------+| Mělník | 20 954 |+--------------------+----------+| Mladá Boleslav | 21 063 |+--------------------+----------+| Nymburk | 18 712 |+--------------------+----------+| Poděbrady | 24 505 |+--------------------+----------+| Praha - východ **) | 28 931 |+--------------------+----------+| Praha - západ **) | 34 863 |+--------------------+----------+| Příbram | 15 406 |+--------------------+----------+| Rakovník | 17 921 |+--------------------+----------+| 10 001 - 50 000 | 18 670 |+--------------------+----------+| 2 001 - 10 000 | 19 399 |+--------------------+----------+| do 2 000 obyvatel | 13 775 |+--------------------+----------+| JIHOČESKÝ KRAJ |+--------------------+----------+| České Budějovice | 21 542 |+--------------------+----------+| Český Krumlov | 16 345 |+--------------------+----------+| Jindřichův Hradec | 13 763 |+--------------------+----------+| Písek | 16 049 |+--------------------+----------+| Prachatice | 12 021 |+--------------------+----------+| Strakonice | 13 951 |+--------------------+----------+| Tábor | 16 187 |+--------------------+----------+| 2 001 - 10 000 | 14 812 |+--------------------+----------+| do 2 000 obyvatel | 11 059 |+--------------------+----------+| PLZEŇSKÝ KRAJ |+--------------------+----------+| Plzeň 1 *) | 21 376 |+--------------------+----------+| Plzeň 2 *) | 22 303 |+--------------------+----------+| Plzeň 3 *) | 27 878 |+--------------------+----------+| Domažlice | 12 916 |+--------------------+----------+| Klatovy | 15 613 |+--------------------+----------+| Rokycany | 16 308 |+--------------------+----------+| Tachov | 12 604 |+--------------------+----------+| 10 001 - 50 000 | 15 091 |+--------------------+----------+| 2 001 - 10 000 | 13 899 |+--------------------+----------+| do 2 000 obyvatel | 11 166 |+--------------------+----------+| KARLOVARSKÝ KRAJ |+--------------------+----------+| Karlovy Vary 1 *) | 31 351 |+--------------------+----------+| Karlovy Vary 2 *) | 17 529 |+--------------------+----------+| Karlovy Vary 3 *) | 14 753 |+--------------------+----------+| Karlovy Vary 4 *) | 17 002 |+--------------------+----------+| Cheb | 10 366 |+--------------------+----------+| Františkovy lázně | 11 641 |+--------------------+----------+| Mariánské lázně | 19 869 |+--------------------+----------+| Sokolov | 9 772 |+--------------------+----------+| 10 001 - 50 000 | 9 581 |+--------------------+----------+| 2 001 - 10 000 | 7 692 |+--------------------+----------+| do 2 000 obyvatel | 8 129 |+--------------------+----------+| ÚSTECKÝ KRAJ |+--------------------+----------+| Děčín | 10 248 |+--------------------+----------+| Chomutov | 5 510 |+--------------------+----------+| Litoměřice | 13 617 |+--------------------+----------+| Louny | 11 523 |+--------------------+----------+| Most | 5 105 |+--------------------+----------+| Teplice | 13 062 |+--------------------+----------+| Ústí nad Labem | 10 860 |+--------------------+----------+| 10 001 - 50 000 | 6 753 |+--------------------+----------+| 2 001 - 10 000 | 7 905 |+--------------------+----------+| do 2 000 obyvatel | 6 419 |+--------------------+----------+| LIBERECKÝ KRAJ |+--------------------+----------+| Česká Lípa | 10 881 |+--------------------+----------+| Jablonec nad Nisou | 13 048 |+--------------------+----------+| Liberec | 18 882 |+--------------------+----------+| Semily | 10 649 |+--------------------+----------+| 10 001 - 50 000 | 14 384 |+--------------------+----------+| 2 001 - 10 000 | 11 098 |+--------------------+----------+| do 2 000 obyvatel | 18 315 |+--------------------+----------+| KRÁL. HRADECKÝ KRAJ |+--------------------+----------+| Hradec Králové | 24 223 |+--------------------+----------+| Jičín | 17 378 |+--------------------+----------+| Náchod | 14 083 |+--------------------+----------+| Rychnov nad Kn | 18 464 |+--------------------+----------+| Trutnov | 13 680 |+--------------------+----------+| 10 001 - 50 000 | 14 543 |+--------------------+----------+| 2 001 - 10 000 | 13 201 |+--------------------+----------+| do 2 000 obyvatel | 17 501 |+--------------------+----------+| PARDUBICKÝ KRAJ |+--------------------+----------+| Chrudim | 18 023 |+--------------------+----------+| Pardubice | 22 278 |+--------------------+----------+| Svitavy | 13 190 |+--------------------+----------+| Ústí nad Orlicí | 13 173 |+--------------------+----------+| 10 001 - 50 000 | 15 138 |+--------------------+----------+| 2 001 - 10 000 | 14 408 |+--------------------+----------+| do 2 000 obyvatel | 10 651 |+--------------------+----------+| VYSOČINA KRAJ |+--------------------+----------+| Havlíčkův Brod | 16 270 |+--------------------+----------+| Jihlava | 16 761 |+--------------------+----------+| Pelhřimov | 16 578 |+--------------------+----------+| Třebíč | 15 128 |+--------------------+----------+| Žďár nad Sázavou | 17 357 |+--------------------+----------+| 10 001 - 50 000 | 16 561 |+--------------------+----------+| 2 001 - 10 000 | 12 777 |+--------------------+----------+| do 2 000 obyvatel | 10 302 |+--------------------+----------+| JIHOMORAVSKÝ KRAJ |+--------------------+----------+| Brno 1 *) | 33 859 |+--------------------+----------+| Brno 2 *) | 31 713 |+--------------------+----------+| Brno 3 *) | 32 773 |+--------------------+----------+| Brno 4 *) | 32 128 |+--------------------+----------+| Brno 5 *) | 30 100 |+--------------------+----------+| Brno 6 *) | 28 499 |+--------------------+----------+| Brno 7 *) | 29 288 |+--------------------+----------+| Brno 8 *) | 23 200 |+--------------------+----------+| Brno 9 *) | 30 134 |+--------------------+----------+| Blansko | 20 823 |+--------------------+----------+| Břeclav | 14 495 |+--------------------+----------+| Hodonín | 13 459 |+--------------------+----------+| Vyškov | 17 500 |+--------------------+----------+| Znojmo | 16 530 |+--------------------+----------+| 10 001 - 50 000 | 20 032 |+--------------------+----------+| 2 001 - 10 000 | 19 328 |+--------------------+----------+| do 2 000 obyvatel | 15 033 |+--------------------+----------+| OLOMOUCKÝ KRAJ |+--------------------+----------+| Jeseník | 10 746 |+--------------------+----------+| Olomouc | 19 700 |+--------------------+----------+| Prostějov | 13 851 |+--------------------+----------+| Přerov | 13 616 |+--------------------+----------+| Šumperk | 13 749 |+--------------------+----------+| 10 001 - 50 000 | 13 140 |+--------------------+----------+| 2 001 - 10 000 | 11 925 |+--------------------+----------+| do 2 000 obyvatel | 11 548 |+--------------------+----------+| ZLÍNSKÝ KRAJ |+--------------------+----------+| Kroměříž | 16 322 |+--------------------+----------+| Luhačovice | 20 907 |+--------------------+----------+| Uherské Hradiště | 19 372 |+--------------------+----------+| Vsetín | 14 359 |+--------------------+----------+| Zlín | 20 081 |+--------------------+----------+| 10 001 - 50 000 | 16 721 |+--------------------+----------+| 2 001 - 10 000 | 14 938 |+--------------------+----------+| do 2 000 obyvatel | 12 887 |+--------------------+----------+| MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ |+--------------------+----------+| Ostrava 1 *) | 14 689 |+--------------------+----------+| Ostrava 2 *) | 15 341 |+--------------------+----------+| Ostrava 3 *) | 15 299 |+--------------------+----------+| Ostrava 4 *) | 8 616 |+--------------------+----------+| Ostrava 5 *) | 14 370 |+--------------------+----------+| Ostrava 6 *) | 13 068 |+--------------------+----------+| Ostrava 7 *) | 26 424 |+--------------------+----------+| Ostrava 8 *) | 14 435 |+--------------------+----------+| Ostrava 9 *) | 15 661 |+--------------------+----------+| Ostrava 10 *) | 15 830 |+--------------------+----------+| Ostrava 11 *) | 8 475 |+--------------------+----------+| Ostrava 12 *) | 10 257 |+--------------------+----------+| Bruntál | 10 851 |+--------------------+----------+| Frýdek-Místek | 14 273 |+--------------------+----------+| Havířov | 14 795 |+--------------------+----------+| Karviná | 10 295 |+--------------------+----------+| Nový Jičín | 13 174 |+--------------------+----------+| Opava | 16 752 |+--------------------+----------+| 10 001 - 50 000 | 12 423 |+--------------------+----------+| 2 001 - 10 000 | 11 171 |+--------------------+----------+| do 2 000 obyvatel | 8 139 |+--------------------+----------+
*) Rozdělení obcí Prahy, Brna, Plzně, Ostravy a Karlových Varů na oblasti je uvedeno v příloze č 2.
**) Základní ceny platí pro všechny obce v okrese bez ohledu na počet obyvatel.".
"Příloha č. 30
Ceny (Kč/m2) mýtní výtěže Au v obmýtí u při zakmenění 1,0 podle skupin lesních dřevin
1. skupina dřevin: Smrk
+--------+------------------------------------------------------------------------+| Obmýtí | Bonitní stupeň (RVB) || u +--------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| - | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |+--------+--------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 80 | 76,13 | 67,74 | 60,42 | 52,52 | 44,80 | 39,99 | 33,95 | 29,45 | 25,44 |+--------+--------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 100 | 92,62 | 82,46 | 73,18 | 63,05 | 53,25 | 46,91 | 39,38 | 33,52 | 28,18 |+--------+--------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 120 | 105,06 | 94,35 | 83,92 | 72,03 | 60,78 | 52,11 | 43,44 | 36,79 | 30,33 |+--------+--------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+
2. skupina dřevin: Jedle
+--------+-------------------------------------------------------------------------+| Obmýtí | Bonitní stupeň (RVB) || u +--------+--------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| - | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |+--------+--------+--------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 80 | 90,05 | 79,98 | 70,20 | 62,10 | 54,17 | 47,36 | 39,82 | 33,02 | 25,73 |+--------+--------+--------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 100 | 108,86 | 95,66 | 82,94 | 72,40 | 62,33 | 53,85 | 44,57 | 35,77 | 27,65 |+--------+--------+--------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 120 | 126,30 | 110,46 | 95,31 | 82,04 | 69,15 | 58,88 | 47,82 | 37,51 | 30,43 |+--------+--------+--------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+
3. skupina dřevin: Borovice
+--------+------------------------------------------------------------------------+| Obmýtí | Bonitní stupeň (RVB) || u +--------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| - | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |+--------+--------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 80 | 44,90 | 41,28 | 36,91 | 34,17 | 29,18 | 22,63 | 21,03 | 19,43 | 19,43 |+--------+--------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 100 | 45,71 | 41,92 | 37,59 | 34,40 | 29,85 | 22,82 | 21,58 | 19,43 | 19,43 |+--------+--------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 120 | 47,08 | 43,02 | 38,88 | 34,97 | 30,49 | 23,56 | 22,47 | 19,43 | 19,43 |+--------+--------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+
4. skupina dřevin: Modřín
+--------+------------------------------------------------------------------------+| Obmýtí | Bonitní stupeň (RVB) || u +--------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| - | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |+--------+--------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 80 | 58,48 | 53,13 | 47,40 | 42,30 | 34,81 | 30,32 | 26,32 | 22,15 | 17,76 |+--------+--------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 100 | 64,89 | 58,41 | 51,65 | 45,78 | 38,60 | 33,00 | 28,05 | 22,74 | 17,76 |+--------+--------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 120 | 71,41 | 63,95 | 56,40 | 49,43 | 42,16 | 35,39 | 29,43 | 22,96 | 17,76 |+--------+--------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+
5. skupina dřevin: Douglaska
+--------+-----------------------------------------+| Obmýtí | Bonitní stupeň (RVB) || u +--------+--------+-------+-------+-------+| - | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |+--------+--------+--------+-------+-------+-------+| 80 | 98,20 | 89,00 | 79,90 | 72,17 | 65,22 |+--------+--------+--------+-------+-------+-------+| 100 | 108,24 | 97,18 | 86,03 | 76,38 | 67,52 |+--------+--------+--------+-------+-------+-------+| 120 | 117,36 | 105,75 | 93,44 | 82,26 | 71,43 |+--------+--------+--------+-------+-------+-------+
6. skupina dřevin: Buk
+--------+-------------------------------------------------------------------------+| Obmýtí | Bonitní stupeň (RVB) || u +--------+--------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| - | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |+--------+--------+--------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 100 | 95,84 | 87,76 | 80,25 | 72,94 | 63,97 | 56,82 | 50,73 | 44,77 | 38,36 |+--------+--------+--------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 120 | 109,78 | 99,57 | 89,69 | 80,39 | 71,67 | 63,21 | 55,87 | 48,50 | 40,62 |+--------+--------+--------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 140 | 121,20 | 109,37 | 98,51 | 86,52 | 77,32 | 68,32 | 60,08 | 51,84 | 42,85 |+--------+--------+--------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+
7. skupina dřevin: Dub
+--------+--------------------------------------------------------------------------+| Obmýtí | Bonitní stupeň (RVB) || u +--------+--------+--------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| - | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |+--------+--------+--------+--------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 120 | 103,49 | 92,42 | 81,81 | 73,02 | 65,41 | 59,12 | 52,39 | 32,25 | 30,70 |+--------+--------+--------+--------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 140 | 114,58 | 103,82 | 92,82 | 82,72 | 73,76 | 65,70 | 57,26 | 32,51 | 30,70 |+--------+--------+--------+--------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 160 | 121,80 | 113,63 | 104,17 | 93,43 | 82,73 | 72,51 | 62,11 | 32,86 | 30,70 |+--------+--------+--------+--------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+
8. skupina dřevin: Jasan
+--------+-----------------------+| Obmýtí | Bonitní stupeň (RVB) || u +-------+-------+-------+| - | 1 | 2 | 3 |+--------+-------+-------+-------+| 80 | 50,50 | 43,03 | 34,18 |+--------+-------+-------+-------+| 100 | 55,68 | 47,12 | 36,71 |+--------+-------+-------+-------+| 120 | 61,29 | 51,33 | 38,99 |+--------+-------+-------+-------+
9. skupina dřevin: Olše
+--------+---------------------------------------+| Obmýtí | Bonitní stupeň (RVB) || u +-------+-------+-------+-------+-------+| - | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |+--------+-------+-------+-------+-------+-------+| 60 | 16,76 | 15,09 | 12,43 | 10,13 | 7,34 |+--------+-------+-------+-------+-------+-------+| 80 | 21,25 | 18,06 | 14,61 | 11,59 | 8,42 |+--------+-------+-------+-------+-------+-------+
10. skupina dřevin: Osika
+--------+-----------------------+| Obmýtí | Bonitní stupeň (RVB) || u +-------+-------+-------+| - | 1 | 2 | 3 |+--------+-------+-------+-------+| 60 | 8,25 | 6,60 | 4,84 |+--------+-------+-------+-------+| 80 | 9,54 | 7,34 | 5,05 |+--------+-------+-------+-------+
11. skupina dřevin: Akát
+--------+------------------------------------------------------------------------+| Obmýtí | Bonitní stupeň (RVB) || u +--------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| - | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |+--------+--------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 60 | 24,79 | 21,58 | 18,33 | 15,45 | 12,04 | 8,35 | 5,73 | 3,51 | 3,51 |+--------+--------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 80 | 29,10 | 25,48 | 21,59 | 18,12 | 14,60 | 9,57 | 5,88 | 3,51 | 3,51 |+--------+--------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+
12. skupina dřevin: Topol
+--------+------------------------------------------------------------------------+| Obmýtí | Bonitní stupeň (RVB) || u +--------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| - | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |+--------+--------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 40 | 34,54 | 30,54 | 26,12 | 22,63 | 18,94 | 15,76 | 12,69 | 9,63 | 6,42 |+--------+--------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 50 | 37,80 | 34,15 | 29,17 | 25,26 | 21,23 | 17,75 | 14,78 | 11,36 | 7,42 |+--------+--------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+
13. skupina dřevin: Bříza
+--------+-----------------------+| Obmýtí | Bonitní stupeň (RVB) || u +-------+-------+-------+| - | 1 | 2 | 3 |+--------+-------+-------+-------+| 60 | 9,98 | 7,94 | 5,62 |+--------+-------+-------+-------+| 80 | 11,21 | 8,59 | 5,71 |+--------+-------+-------+-------+
Zakmenění = poměr kruhových ploch nebo hektarových zásob skutečných a uvedených v růstových tabulkách, vyjádřený v desetinách.
Mýtní výtěž = smýcená porostní zásoba.
Obmýtí = doba obmýtní = období od založení do smýcení porostu ve věku jeho mýtní zralosti.".
"Příloha č. 32
Věkové hodnotové faktory fa pro skupiny lesních dřevin při různém obmýtí
1. skupina dřevin: Smrk Obmýtí: 80+------------+-----------------------------------------------------------------------+| Věk | Bonitní stupeň (RVB) || (roky) +-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 1 - 5 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 6 - 10 | 0,088 | 0,086 | 0,085 | 0,072 | 0,064 | 0,060 | 0,053 | 0,073 | 0,082 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 11 - 20 | 0,148 | 0,148 | 0,151 | 0,144 | 0,142 | 0,124 | 0,114 | 0,142 | 0,160 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 21 - 30 | 0,244 | 0,245 | 0,252 | 0,249 | 0,252 | 0,226 | 0,214 | 0,246 | 0,270 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 31 - 40 | 0,360 | 0,362 | 0,369 | 0,369 | 0,374 | 0,347 | 0,335 | 0,365 | 0,393 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 41 - 50 | 0,492 | 0,492 | 0,498 | 0,500 | 0,505 | 0,482 | 0,471 | 0,498 | 0,523 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 51 - 60 | 0,633 | 0,633 | 0,637 | 0,639 | 0,643 | 0,627 | 0,618 | 0,638 | 0,659 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 61 - 70 | 0,780 | 0,779 | 0,781 | 0,783 | 0,785 | 0,777 | 0,771 | 0,783 | 0,797 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 71 - 79 | 0,928 | 0,927 | 0,927 | 0,928 | 0,928 | 0,927 | 0,925 | 0,928 | 0,933 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 80 a více | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+1. skupina dřevin: Smrk Obmýtí: 100+------------+-----------------------------------------------------------------------+| Věk | Bonitní stupeň (RVB) || (roky) +-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 1 - 5 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 6 - 10 | 0,069 | 0,067 | 0,066 | 0,057 | 0,050 | 0,047 | 0,042 | 0,057 | 0,066 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 11 - 20 | 0,116 | 0,116 | 0,118 | 0,113 | 0,111 | 0,098 | 0,090 | 0,112 | 0,128 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 21 - 30 | 0,193 | 0,192 | 0,197 | 0,195 | 0,197 | 0,178 | 0,168 | 0,194 | 0,217 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 31 - 40 | 0,285 | 0,283 | 0,289 | 0,289 | 0,293 | 0,273 | 0,262 | 0,288 | 0,315 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 41 - 50 | 0,388 | 0,386 | 0,390 | 0,392 | 0,395 | 0,380 | 0,369 | 0,392 | 0,420 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 51 - 60 | 0,500 | 0,496 | 0,499 | 0,501 | 0,503 | 0,494 | 0,484 | 0,503 | 0,529 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 61 - 70 | 0,616 | 0,611 | 0,612 | 0,614 | 0,615 | 0,612 | 0,604 | 0,617 | 0,640 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 71 - 80 | 0,732 | 0,727 | 0,727 | 0,727 | 0,727 | 0,730 | 0,724 | 0,732 | 0,749 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 81 - 90 | 0,845 | 0,840 | 0,839 | 0,840 | 0,839 | 0,844 | 0,841 | 0,844 | 0,855 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 91 - 99 | 0,951 | 0,949 | 0,948 | 0,948 | 0,947 | 0,951 | 0,950 | 0,950 | 0,954 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 100 a více | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+1. skupina dřevin: Smrk Obmýtí: 120+------------+-----------------------------------------------------------------------+| Věk | Bonitní stupeň (RVB) || (roky) +-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 1 - 5 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 6 - 10 | 0,060 | 0,057 | 0,056 | 0,048 | 0,042 | 0,041 | 0,036 | 0,049 | 0,057 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 11 - 20 | 0,101 | 0,099 | 0,100 | 0,095 | 0,093 | 0,084 | 0,077 | 0,095 | 0,111 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 21 - 30 | 0,166 | 0,164 | 0,167 | 0,165 | 0,165 | 0,154 | 0,144 | 0,165 | 0,188 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 31 - 40 | 0,246 | 0,241 | 0,244 | 0,244 | 0,245 | 0,236 | 0,226 | 0,246 | 0,273 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 41 - 50 | 0,335 | 0,328 | 0,330 | 0,331 | 0,331 | 0,328 | 0,318 | 0,335 | 0,364 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 51 - 60 | 0,431 | 0,422 | 0,422 | 0,423 | 0,422 | 0,426 | 0,417 | 0,430 | 0,458 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 61 - 70 | 0,531 | 0,520 | 0,518 | 0,518 | 0,515 | 0,528 | 0,520 | 0,528 | 0,554 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 71 - 80 | 0,632 | 0,619 | 0,614 | 0,614 | 0,609 | 0,630 | 0,624 | 0,626 | 0,649 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 81 - 90 | 0,729 | 0,716 | 0,710 | 0,709 | 0,703 | 0,728 | 0,724 | 0,721 | 0,740 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 91 - 100 | 0,821 | 0,808 | 0,802 | 0,801 | 0,794 | 0,820 | 0,818 | 0,812 | 0,826 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 101 - 110 | 0,902 | 0,893 | 0,888 | 0,887 | 0,881 | 0,902 | 0,901 | 0,895 | 0,904 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 111 - 119 | 0,971 | 0,967 | 0,965 | 0,965 | 0,962 | 0,971 | 0,971 | 0,968 | 0,971 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 120 a více | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+2. skupina dřevin: Jedle Obmýtí: 80+------------+-----------------------------------------------------------------------+| Věk | Bonitní stupeň (RVB) || (roky) +-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 1 - 5 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 6 - 10 | 0,072 | 0,071 | 0,057 | 0,053 | 0,050 | 0,051 | 0,053 | 0,034 | 0,001 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 11 - 20 | 0,148 | 0,152 | 0,147 | 0,141 | 0,126 | 0,113 | 0,086 | 0,056 | 0,001 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 21 - 30 | 0,255 | 0,263 | 0,266 | 0,260 | 0,236 | 0,213 | 0,165 | 0,129 | 0,001 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 31 - 40 | 0,375 | 0,384 | 0,391 | 0,386 | 0,360 | 0,334 | 0,278 | 0,242 | 0,001 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 41 - 50 | 0,504 | 0,513 | 0,521 | 0,517 | 0,494 | 0,470 | 0,417 | 0,386 | 0,001 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 51 - 60 | 0,641 | 0,648 | 0,655 | 0,653 | 0,636 | 0,617 | 0,575 | 0,551 | 0,034 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 61 - 70 | 0,783 | 0,787 | 0,792 | 0,791 | 0,782 | 0,770 | 0,744 | 0,730 | 0,326 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 71 - 79 | 0,927 | 0,929 | 0,930 | 0,930 | 0,928 | 0,924 | 0,915 | 0,911 | 0,742 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 80 a více | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+2. skupina dřevin: Jedle Obmýtí: 100+------------+-----------------------------------------------------------------------+| Věk | Bonitní stupeň (RVB) || (roky) +-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 1 - 5 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 6 - 10 | 0,056 | 0,056 | 0,045 | 0,042 | 0,039 | 0,040 | 0,041 | 0,026 | 0,001 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 11 - 20 | 0,115 | 0,119 | 0,115 | 0,111 | 0,099 | 0,088 | 0,066 | 0,043 | 0,001 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 21 - 30 | 0,198 | 0,205 | 0,208 | 0,204 | 0,185 | 0,167 | 0,126 | 0,098 | 0,001 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 31 - 40 | 0,291 | 0,300 | 0,306 | 0,303 | 0,283 | 0,261 | 0,213 | 0,183 | 0,001 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 41 - 50 | 0,392 | 0,400 | 0,408 | 0,406 | 0,388 | 0,367 | 0,319 | 0,293 | 0,001 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 51 - 60 | 0,498 | 0,506 | 0,512 | 0,513 | 0,499 | 0,481 | 0,440 | 0,418 | 0,014 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 61 - 70 | 0,608 | 0,614 | 0,620 | 0,622 | 0,614 | 0,601 | 0,569 | 0,554 | 0,137 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 71 - 80 | 0,721 | 0,725 | 0,728 | 0,731 | 0,729 | 0,721 | 0,700 | 0,691 | 0,311 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 81 - 90 | 0,834 | 0,836 | 0,837 | 0,840 | 0,841 | 0,838 | 0,828 | 0,824 | 0,542 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 91 - 99 | 0,945 | 0,946 | 0,946 | 0,947 | 0,949 | 0,948 | 0,946 | 0,946 | 0,832 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 100 a více | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+2. skupina dřevin: Jedle Obmýtí: 120+------------+-----------------------------------------------------------------------+| Věk | Bonitní stupeň (RVB) || (roky) +-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 1 - 5 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 6 - 10 | 0,046 | 0,046 | 0,037 | 0,035 | 0,033 | 0,034 | 0,035 | 0,022 | 0,001 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 11 - 20 | 0,095 | 0,098 | 0,095 | 0,093 | 0,084 | 0,076 | 0,057 | 0,037 | 0,001 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 21 - 30 | 0,164 | 0,170 | 0,172 | 0,170 | 0,157 | 0,142 | 0,109 | 0,085 | 0,001 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 31 - 40 | 0,241 | 0,248 | 0,253 | 0,252 | 0,240 | 0,223 | 0,183 | 0,159 | 0,001 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 41 - 50 | 0,325 | 0,331 | 0,337 | 0,338 | 0,329 | 0,313 | 0,275 | 0,254 | 0,001 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 51 - 60 | 0,413 | 0,419 | 0,423 | 0,427 | 0,423 | 0,411 | 0,379 | 0,363 | 0,008 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 61 - 70 | 0,504 | 0,509 | 0,512 | 0,518 | 0,520 | 0,513 | 0,490 | 0,480 | 0,074 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 71 - 80 | 0,598 | 0,600 | 0,601 | 0,609 | 0,618 | 0,616 | 0,603 | 0,600 | 0,169 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 81 - 90 | 0,691 | 0,692 | 0,691 | 0,700 | 0,713 | 0,716 | 0,713 | 0,716 | 0,294 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 91 - 100 | 0,784 | 0,783 | 0,781 | 0,789 | 0,804 | 0,810 | 0,815 | 0,821 | 0,452 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 101 - 110 | 0,873 | 0,872 | 0,870 | 0,876 | 0,889 | 0,896 | 0,904 | 0,910 | 0,643 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 111 - 119 | 0,959 | 0,958 | 0,957 | 0,960 | 0,966 | 0,969 | 0,974 | 0,977 | 0,872 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 120 a více | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+3. skupina dřevin: Borovice Obmýtí: 80+------------+-----------------------------------------------------------------------+| Věk | Bonitní stupeň (RVB) || (roky) +-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 1 - 5 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | - | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 6 - 10 | 0,190 | 0,194 | 0,218 | 0,210 | 0,186 | 0,231 | 0,412 | - | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 11 - 20 | 0,383 | 0,387 | 0,407 | 0,407 | 0,348 | 0,451 | 0,492 | - | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 21 - 30 | 0,576 | 0,580 | 0,595 | 0,602 | 0,519 | 0,659 | 0,572 | - | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 31 - 40 | 0,724 | 0,727 | 0,737 | 0,749 | 0,658 | 0,805 | 0,638 | - | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 41 - 50 | 0,832 | 0,835 | 0,840 | 0,854 | 0,769 | 0,900 | 0,699 | - | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 51 - 60 | 0,907 | 0,910 | 0,912 | 0,925 | 0,857 | 0,956 | 0,763 | - | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 61 - 70 | 0,957 | 0,959 | 0,959 | 0,969 | 0,925 | 0,984 | 0,840 | - | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 71 - 79 | 0,989 | 0,990 | 0,989 | 0,993 | 0,978 | 0,996 | 0,939 | - | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 80 a více | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | - | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+3. skupina dřevin: Borovice Obmýtí: 100+------------+-----------------------------------------------------------------------+| Věk | Bonitní stupeň (RVB) || (roky) +-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 1 - 5 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | - | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 6 - 10 | 0,184 | 0,189 | 0,210 | 0,207 | 0,174 | 0,224 | 0,307 | - | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 11 - 20 | 0,371 | 0,376 | 0,392 | 0,401 | 0,326 | 0,437 | 0,367 | - | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 21 - 30 | 0,559 | 0,564 | 0,573 | 0,593 | 0,485 | 0,639 | 0,426 | - | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 31 - 40 | 0,701 | 0,707 | 0,710 | 0,738 | 0,615 | 0,780 | 0,476 | - | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 41 - 50 | 0,806 | 0,811 | 0,809 | 0,841 | 0,719 | 0,872 | 0,521 | - | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 51 - 60 | 0,879 | 0,884 | 0,878 | 0,911 | 0,801 | 0,926 | 0,569 | - | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 61 - 70 | 0,928 | 0,932 | 0,923 | 0,954 | 0,865 | 0,954 | 0,626 | - | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 71 - 80 | 0,959 | 0,962 | 0,952 | 0,978 | 0,914 | 0,965 | 0,700 | - | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 81 - 90 | 0,978 | 0,980 | 0,972 | 0,990 | 0,953 | 0,973 | 0,797 | - | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 91 - 99 | 0,992 | 0,993 | 0,990 | 0,996 | 0,985 | 0,987 | 0,923 | - | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 100 a více | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | - | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+3. skupina dřevin: Borovice Obmýtí: 120+------------+-----------------------------------------------------------------------+| Věk | Bonitní stupeň (RVB) || (roky) +-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 1 - 5 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | - | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 6 - 10 | 0,175 | 0,180 | 0,196 | 0,200 | 0,164 | 0,199 | 0,217 | - | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 11 - 20 | 0,353 | 0,358 | 0,366 | 0,386 | 0,307 | 0,388 | 0,259 | - | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 21 - 30 | 0,531 | 0,537 | 0,535 | 0,571 | 0,457 | 0,567 | 0,302 | - | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 31 - 40 | 0,667 | 0,674 | 0,663 | 0,711 | 0,580 | 0,693 | 0,336 | - | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 41 - 50 | 0,766 | 0,773 | 0,756 | 0,810 | 0,678 | 0,774 | 0,368 | - | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 51 - 60 | 0,836 | 0,843 | 0,820 | 0,878 | 0,755 | 0,822 | 0,402 | - | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 61 - 70 | 0,882 | 0,888 | 0,862 | 0,919 | 0,815 | 0,847 | 0,443 | - | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 71 - 80 | 0,911 | 0,917 | 0,889 | 0,942 | 0,862 | 0,857 | 0,495 | - | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 81 - 90 | 0,929 | 0,934 | 0,908 | 0,954 | 0,898 | 0,864 | 0,564 | - | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 91 - 100 | 0,943 | 0,947 | 0,924 | 0,960 | 0,929 | 0,876 | 0,653 | - | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 101 - 110 | 0,959 | 0,961 | 0,945 | 0,968 | 0,956 | 0,905 | 0,768 | - | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 111 - 119 | 0,983 | 0,984 | 0,978 | 0,986 | 0,984 | 0,960 | 0,914 | - | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 120 a více | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | - | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+4. skupina dřevin: Modřín Obmýtí: 80+------------+-----------------------------------------------------------------------+| Věk | Bonitní stupeň (RVB) || (roky) +-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 1 - 5 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 6 - 10 | 0,131 | 0,120 | 0,119 | 0,110 | 0,100 | 0,094 | 0,094 | 0,146 | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 11 - 20 | 0,267 | 0,266 | 0,272 | 0,261 | 0,204 | 0,199 | 0,196 | 0,247 | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 21 - 30 | 0,419 | 0,425 | 0,436 | 0,425 | 0,332 | 0,329 | 0,325 | 0,375 | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 31 - 40 | 0,553 | 0,563 | 0,576 | 0,566 | 0,459 | 0,458 | 0,454 | 0,502 | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 41 - 50 | 0,671 | 0,682 | 0,695 | 0,687 | 0,583 | 0,584 | 0,582 | 0,627 | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 51 - 60 | 0,777 | 0,786 | 0,796 | 0,791 | 0,706 | 0,707 | 0,707 | 0,746 | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 61 - 70 | 0,872 | 0,878 | 0,884 | 0,882 | 0,825 | 0,827 | 0,829 | 0,857 | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 71 - 79 | 0,959 | 0,961 | 0,963 | 0,962 | 0,942 | 0,944 | 0,944 | 0,956 | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 80 a více | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+4. skupina dřevin: Modřín Obmýtí: 100+------------+-----------------------------------------------------------------------+| Věk | Bonitní stupeň (RVB) || (roky) +-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 1 - 5 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 6 - 10 | 0,113 | 0,105 | 0,104 | 0,096 | 0,082 | 0,077 | 0,079 | 0,129 | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 11 - 20 | 0,231 | 0,231 | 0,237 | 0,229 | 0,167 | 0,164 | 0,163 | 0,217 | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 21 - 30 | 0,362 | 0,370 | 0,382 | 0,373 | 0,272 | 0,271 | 0,271 | 0,330 | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 31 - 40 | 0,478 | 0,490 | 0,504 | 0,496 | 0,375 | 0,377 | 0,378 | 0,443 | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 41 - 50 | 0,580 | 0,594 | 0,608 | 0,602 | 0,477 | 0,481 | 0,484 | 0,553 | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 51 - 60 | 0,671 | 0,684 | 0,696 | 0,693 | 0,577 | 0,583 | 0,588 | 0,658 | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 61 - 70 | 0,753 | 0,764 | 0,773 | 0,772 | 0,675 | 0,682 | 0,689 | 0,755 | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 71 - 80 | 0,828 | 0,836 | 0,842 | 0,843 | 0,771 | 0,778 | 0,786 | 0,842 | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 81 - 90 | 0,899 | 0,903 | 0,906 | 0,908 | 0,864 | 0,870 | 0,877 | 0,917 | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 91 - 99 | 0,966 | 0,968 | 0,968 | 0,969 | 0,955 | 0,958 | 0,961 | 0,977 | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 100 a více | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+4. skupina dřevin: Modřín Obmýtí: 120+------------+-----------------------------------------------------------------------+| Věk | Bonitní stupeň (RVB) || (roky) +-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 1 - 5 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 6 - 10 | 0,099 | 0,092 | 0,091 | 0,085 | 0,070 | 0,067 | 0,069 | 0,123 | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 11 - 20 | 0,203 | 0,203 | 0,208 | 0,202 | 0,143 | 0,142 | 0,144 | 0,208 | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 21 - 30 | 0,318 | 0,325 | 0,335 | 0,330 | 0,232 | 0,235 | 0,239 | 0,316 | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 31 - 40 | 0,420 | 0,431 | 0,442 | 0,439 | 0,321 | 0,326 | 0,333 | 0,424 | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 41 - 50 | 0,510 | 0,522 | 0,533 | 0,533 | 0,408 | 0,416 | 0,427 | 0,530 | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 51 - 60 | 0,590 | 0,602 | 0,611 | 0,613 | 0,493 | 0,504 | 0,519 | 0,630 | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 61 - 70 | 0,662 | 0,672 | 0,678 | 0,683 | 0,577 | 0,590 | 0,608 | 0,723 | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 71 - 80 | 0,728 | 0,736 | 0,739 | 0,746 | 0,658 | 0,672 | 0,693 | 0,807 | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 81 - 90 | 0,790 | 0,795 | 0,795 | 0,803 | 0,738 | 0,752 | 0,773 | 0,879 | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 91 - 100 | 0,849 | 0,852 | 0,849 | 0,858 | 0,816 | 0,828 | 0,847 | 0,936 | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 101 - 110 | 0,908 | 0,909 | 0,906 | 0,912 | 0,891 | 0,900 | 0,914 | 0,976 | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 111 - 119 | 0,969 | 0,968 | 0,967 | 0,970 | 0,964 | 0,968 | 0,974 | 0,997 | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 120 a více | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+5. skupina dřevin: Douglaska Obmýtí: 80+------------+---------------------------------------+| Věk | Bonitní stupeň (RVB) || (roky) +-------+-------+-------+-------+-------+| | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+| 1 - 5 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+| 6 - 10 | 0,142 | 0,144 | 0,143 | 0,136 | 0,136 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+| 11 - 20 | 0,269 | 0,285 | 0,302 | 0,315 | 0,336 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+| 21 - 30 | 0,414 | 0,439 | 0,470 | 0,498 | 0,536 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+| 31 - 40 | 0,545 | 0,573 | 0,608 | 0,644 | 0,689 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+| 41 - 50 | 0,664 | 0,690 | 0,722 | 0,758 | 0,802 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+| 51 - 60 | 0,771 | 0,791 | 0,817 | 0,846 | 0,883 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+| 61 - 70 | 0,869 | 0,881 | 0,897 | 0,916 | 0,941 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+| 71 - 79 | 0,958 | 0,962 | 0,967 | 0,974 | 0,982 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+| 80 a více | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+5. skupina dřevin: Douglaska Obmýtí: 100+------------+---------------------------------------+| Věk | Bonitní stupeň (RVB) || (roky) +-------+-------+-------+-------+-------+| | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+| 1 - 5 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+| 6 - 10 | 0,123 | 0,126 | 0,127 | 0,123 | 0,127 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+| 11 - 20 | 0,233 | 0,249 | 0,267 | 0,284 | 0,313 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+| 21 - 30 | 0,359 | 0,384 | 0,415 | 0,450 | 0,501 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+| 31 - 40 | 0,472 | 0,500 | 0,538 | 0,581 | 0,643 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+| 41 - 50 | 0,575 | 0,602 | 0,639 | 0,684 | 0,749 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+| 51 - 60 | 0,668 | 0,690 | 0,723 | 0,764 | 0,825 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+| 61 - 70 | 0,753 | 0,769 | 0,794 | 0,827 | 0,878 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+| 71 - 80 | 0,830 | 0,839 | 0,856 | 0,879 | 0,917 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+| 81 - 90 | 0,902 | 0,905 | 0,913 | 0,926 | 0,949 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+| 91 - 99 | 0,968 | 0,968 | 0,970 | 0,974 | 0,981 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+| 100 a více | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+5. skupina dřevin: Douglaska Obmýtí: 120+------------+---------------------------------------+| Věk | Bonitní stupeň (RVB) || (roky) +-------+-------+-------+-------+-------+| | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+| 1 - 5 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+| 6 - 10 | 0,110 | 0,111 | 0,111 | 0,108 | 0,114 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+| 11 - 20 | 0,208 | 0,219 | 0,234 | 0,250 | 0,282 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+| 21 - 30 | 0,320 | 0,338 | 0,365 | 0,397 | 0,450 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+| 31 - 40 | 0,421 | 0,442 | 0,472 | 0,512 | 0,578 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+| 41 - 50 | 0,513 | 0,531 | 0,561 | 0,603 | 0,673 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+| 51 - 60 | 0,596 | 0,609 | 0,635 | 0,673 | 0,741 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+| 61 - 70 | 0,672 | 0,678 | 0,697 | 0,729 | 0,789 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+| 71 - 80 | 0,741 | 0,741 | 0,751 | 0,775 | 0,824 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+| 81 - 90 | 0,804 | 0,799 | 0,801 | 0,816 | 0,853 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+| 91 - 100 | 0,864 | 0,855 | 0,851 | 0,858 | 0,882 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+| 101 - 110 | 0,920 | 0,911 | 0,905 | 0,906 | 0,918 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+| 111 - 119 | 0,974 | 0,969 | 0,966 | 0,965 | 0,968 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+| 120 a více | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+6. skupina dřevin: Buk Obmýtí: 100+------------+-----------------------------------------------------------------------+| Věk | Bonitní stupeň (RVB) || (roky) +-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 1 - 5 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 6 - 10 | 0,085 | 0,092 | 0,094 | 0,097 | 0,078 | 0,078 | 0,079 | 0,080 | 0,089 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 11 - 20 | 0,137 | 0,149 | 0,174 | 0,173 | 0,116 | 0,121 | 0,123 | 0,139 | 0,166 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 21 - 30 | 0,213 | 0,229 | 0,274 | 0,271 | 0,181 | 0,190 | 0,192 | 0,221 | 0,263 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 31 - 40 | 0,301 | 0,319 | 0,374 | 0,370 | 0,264 | 0,274 | 0,276 | 0,312 | 0,360 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 41 - 50 | 0,398 | 0,416 | 0,473 | 0,471 | 0,361 | 0,370 | 0,373 | 0,409 | 0,458 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 51 - 60 | 0,502 | 0,519 | 0,572 | 0,572 | 0,468 | 0,476 | 0,478 | 0,512 | 0,557 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 61 - 70 | 0,611 | 0,625 | 0,670 | 0,672 | 0,584 | 0,589 | 0,590 | 0,618 | 0,655 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 71 - 80 | 0,723 | 0,734 | 0,766 | 0,770 | 0,704 | 0,706 | 0,707 | 0,727 | 0,754 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 81 - 90 | 0,835 | 0,842 | 0,861 | 0,865 | 0,824 | 0,825 | 0,825 | 0,837 | 0,852 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 91 - 99 | 0,946 | 0,948 | 0,954 | 0,956 | 0,943 | 0,943 | 0,942 | 0,946 | 0,951 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 100 a více | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+6. skupina dřevin: Buk Obmýtí: 120+------------+-----------------------------------------------------------------------+| Věk | Bonitní stupeň (RVB) || (roky) +-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 1 - 5 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 6 - 10 | 0,071 | 0,077 | 0,080 | 0,083 | 0,065 | 0,064 | 0,065 | 0,066 | 0,074 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 11 - 20 | 0,114 | 0,125 | 0,148 | 0,149 | 0,096 | 0,099 | 0,101 | 0,115 | 0,139 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 21 - 30 | 0,177 | 0,192 | 0,233 | 0,233 | 0,150 | 0,156 | 0,158 | 0,183 | 0,220 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 31 - 40 | 0,250 | 0,267 | 0,318 | 0,319 | 0,219 | 0,226 | 0,228 | 0,258 | 0,301 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 41 - 50 | 0,331 | 0,349 | 0,402 | 0,406 | 0,299 | 0,305 | 0,307 | 0,339 | 0,383 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 51 - 60 | 0,417 | 0,435 | 0,486 | 0,492 | 0,388 | 0,393 | 0,393 | 0,424 | 0,466 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 61 - 70 | 0,508 | 0,524 | 0,569 | 0,578 | 0,484 | 0,486 | 0,486 | 0,512 | 0,548 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 71 - 80 | 0,601 | 0,614 | 0,651 | 0,663 | 0,583 | 0,582 | 0,582 | 0,602 | 0,631 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 81 - 90 | 0,695 | 0,705 | 0,732 | 0,744 | 0,683 | 0,680 | 0,679 | 0,693 | 0,713 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 91 - 100 | 0,787 | 0,794 | 0,811 | 0,823 | 0,781 | 0,777 | 0,776 | 0,783 | 0,795 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 101 - 110 | 0,876 | 0,880 | 0,888 | 0,898 | 0,874 | 0,871 | 0,869 | 0,872 | 0,877 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 111 - 119 | 0,960 | 0,962 | 0,963 | 0,967 | 0,960 | 0,959 | 0,958 | 0,958 | 0,959 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 120 a více | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+6. skupina dřevin: Buk Obmýtí: 140+------------+-----------------------------------------------------------------------+| Věk | Bonitní stupeň (RVB) || (roky) +-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 1 - 5 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 6 - 10 | 0,062 | 0,068 | 0,070 | 0,075 | 0,058 | 0,056 | 0,057 | 0,057 | 0,064 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 11 - 20 | 0,100 | 0,110 | 0,130 | 0,133 | 0,085 | 0,087 | 0,088 | 0,100 | 0,119 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 21 - 30 | 0,156 | 0,169 | 0,204 | 0,209 | 0,133 | 0,137 | 0,138 | 0,159 | 0,189 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 31 - 40 | 0,220 | 0,236 | 0,279 | 0,286 | 0,194 | 0,198 | 0,199 | 0,224 | 0,260 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 41 - 50 | 0,291 | 0,307 | 0,353 | 0,364 | 0,265 | 0,268 | 0,268 | 0,294 | 0,330 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 51 - 60 | 0,367 | 0,383 | 0,426 | 0,442 | 0,345 | 0,344 | 0,344 | 0,367 | 0,401 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 61 - 70 | 0,447 | 0,462 | 0,499 | 0,519 | 0,429 | 0,426 | 0,424 | 0,443 | 0,472 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 71 - 80 | 0,528 | 0,541 | 0,571 | 0,595 | 0,517 | 0,510 | 0,508 | 0,521 | 0,543 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 81 - 90 | 0,611 | 0,621 | 0,642 | 0,668 | 0,606 | 0,596 | 0,593 | 0,600 | 0,614 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 91 - 100 | 0,692 | 0,700 | 0,711 | 0,739 | 0,693 | 0,681 | 0,677 | 0,678 | 0,685 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 101 - 110 | 0,770 | 0,776 | 0,779 | 0,805 | 0,776 | 0,763 | 0,759 | 0,755 | 0,755 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 111 - 120 | 0,844 | 0,847 | 0,845 | 0,868 | 0,853 | 0,841 | 0,837 | 0,830 | 0,826 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 121 - 130 | 0,912 | 0,914 | 0,909 | 0,925 | 0,920 | 0,911 | 0,908 | 0,902 | 0,896 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 131 - 139 | 0,973 | 0,973 | 0,970 | 0,977 | 0,977 | 0,973 | 0,972 | 0,968 | 0,965 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 140 a více | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+7. skupina dřevin: Dub Obmýtí: 120+------------+-----------------------------------------------------------------------+| Věk | Bonitní stupeň (RVB) || (roky) +-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 1 - 5 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 6 - 10 | 0,078 | 0,075 | 0,065 | 0,051 | 0,028 | 0,025 | 0,023 | 0,245 | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 11 - 20 | 0,104 | 0,106 | 0,108 | 0,104 | 0,073 | 0,067 | 0,062 | 0,335 | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 21 - 30 | 0,152 | 0,157 | 0,168 | 0,172 | 0,134 | 0,126 | 0,119 | 0,433 | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 31 - 40 | 0,214 | 0,220 | 0,235 | 0,243 | 0,201 | 0,193 | 0,185 | 0,515 | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 41 - 50 | 0,289 | 0,292 | 0,307 | 0,317 | 0,274 | 0,268 | 0,259 | 0,586 | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 51 - 60 | 0,374 | 0,373 | 0,385 | 0,395 | 0,353 | 0,348 | 0,341 | 0,647 | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 61 - 70 | 0,467 | 0,461 | 0,468 | 0,476 | 0,438 | 0,435 | 0,430 | 0,701 | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 71 - 80 | 0,564 | 0,555 | 0,556 | 0,561 | 0,529 | 0,528 | 0,524 | 0,752 | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 81 - 90 | 0,664 | 0,652 | 0,649 | 0,650 | 0,624 | 0,625 | 0,624 | 0,801 | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 91 - 100 | 0,765 | 0,752 | 0,745 | 0,744 | 0,726 | 0,727 | 0,728 | 0,851 | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 101 - 110 | 0,863 | 0,852 | 0,845 | 0,843 | 0,832 | 0,834 | 0,835 | 0,905 | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 111 - 119 | 0,956 | 0,951 | 0,948 | 0,946 | 0,943 | 0,944 | 0,944 | 0,966 | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 120 a více | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+7. skupina dřevin: Dub Obmýtí: 140+------------+-----------------------------------------------------------------------+| Věk | Bonitní stupeň (RVB) || (roky) +-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 1 - 5 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 6 - 10 | 0,068 | 0,064 | 0,054 | 0,042 | 0,023 | 0,020 | 0,019 | 0,211 | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 11 - 20 | 0,090 | 0,090 | 0,089 | 0,085 | 0,058 | 0,054 | 0,050 | 0,288 | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 21 - 30 | 0,132 | 0,133 | 0,138 | 0,140 | 0,108 | 0,103 | 0,097 | 0,371 | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 31 - 40 | 0,186 | 0,185 | 0,193 | 0,198 | 0,162 | 0,157 | 0,151 | 0,442 | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 41 - 50 | 0,251 | 0,247 | 0,253 | 0,258 | 0,221 | 0,217 | 0,212 | 0,503 | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 51 - 60 | 0,325 | 0,315 | 0,317 | 0,321 | 0,285 | 0,283 | 0,279 | 0,555 | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 61 - 70 | 0,405 | 0,390 | 0,385 | 0,387 | 0,353 | 0,353 | 0,351 | 0,602 | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 71 - 80 | 0,490 | 0,468 | 0,458 | 0,456 | 0,426 | 0,428 | 0,428 | 0,646 | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 81 - 90 | 0,576 | 0,551 | 0,534 | 0,529 | 0,503 | 0,508 | 0,509 | 0,688 | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 91 - 100 | 0,663 | 0,635 | 0,613 | 0,605 | 0,585 | 0,591 | 0,594 | 0,731 | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 101 - 110 | 0,749 | 0,719 | 0,695 | 0,686 | 0,670 | 0,677 | 0,682 | 0,778 | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 111 - 120 | 0,829 | 0,803 | 0,780 | 0,770 | 0,760 | 0,766 | 0,771 | 0,830 | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 121 - 130 | 0,904 | 0,884 | 0,866 | 0,858 | 0,853 | 0,858 | 0,862 | 0,890 | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 131 - 139 | 0,971 | 0,963 | 0,955 | 0,952 | 0,950 | 0,952 | 0,954 | 0,960 | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 140 a více | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+7. skupina dřevin: Dub Obmýtí: 160+------------+-----------------------------------------------------------------------+| Věk | Bonitní stupeň (RVB) || (roky) +-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 1 - 5 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 6 - 10 | 0,062 | 0,056 | 0,045 | 0,035 | 0,019 | 0,017 | 0,016 | 0,176 | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 11 - 20 | 0,083 | 0,079 | 0,075 | 0,070 | 0,048 | 0,045 | 0,043 | 0,241 | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 21 - 30 | 0,121 | 0,117 | 0,117 | 0,116 | 0,089 | 0,086 | 0,082 | 0,311 | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 31 - 40 | 0,171 | 0,163 | 0,163 | 0,164 | 0,134 | 0,131 | 0,128 | 0,370 | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 41 - 50 | 0,231 | 0,217 | 0,214 | 0,214 | 0,183 | 0,182 | 0,179 | 0,421 | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 51 - 60 | 0,299 | 0,278 | 0,268 | 0,266 | 0,236 | 0,237 | 0,236 | 0,465 | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 61 - 70 | 0,373 | 0,343 | 0,326 | 0,321 | 0,292 | 0,296 | 0,297 | 0,504 | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 71 - 80 | 0,451 | 0,413 | 0,387 | 0,379 | 0,353 | 0,359 | 0,362 | 0,540 | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 81 - 90 | 0,531 | 0,485 | 0,451 | 0,439 | 0,417 | 0,425 | 0,431 | 0,575 | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 91 - 100 | 0,611 | 0,560 | 0,518 | 0,502 | 0,484 | 0,494 | 0,502 | 0,611 | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 101 - 110 | 0,689 | 0,634 | 0,588 | 0,569 | 0,555 | 0,567 | 0,576 | 0,650 | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 111 - 120 | 0,764 | 0,708 | 0,659 | 0,638 | 0,629 | 0,641 | 0,652 | 0,694 | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 121 - 130 | 0,833 | 0,780 | 0,733 | 0,712 | 0,706 | 0,718 | 0,729 | 0,744 | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 131 - 140 | 0,894 | 0,849 | 0,808 | 0,789 | 0,786 | 0,797 | 0,807 | 0,803 | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 141 - 149 | 0,945 | 0,914 | 0,884 | 0,870 | 0,870 | 0,877 | 0,885 | 0,872 | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 151 - 159 | 0,985 | 0,973 | 0,961 | 0,956 | 0,956 | 0,959 | 0,962 | 0,954 | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 160 a více | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+8. skupina dřevin: Jasan Obmýtí: 80+------------+-----------------------+| Věk | Bonitní stupeň (RVB) || (roky) +-------+-------+-------+| | 1 | 2 | 3 |+------------+-------+-------+-------+| 1 - 5 | 0,000 | 0,000 | 0,000 |+------------+-------+-------+-------+| 6 - 10 | 0,097 | 0,094 | 0,069 |+------------+-------+-------+-------+| 11 - 20 | 0,240 | 0,228 | 0,195 |+------------+-------+-------+-------+| 21 - 30 | 0,397 | 0,380 | 0,344 |+------------+-------+-------+-------+| 31 - 40 | 0,536 | 0,517 | 0,482 |+------------+-------+-------+-------+| 41 - 50 | 0,658 | 0,640 | 0,611 |+------------+-------+-------+-------+| 51 - 60 | 0,766 | 0,752 | 0,732 |+------------+-------+-------+-------+| 61 - 70 | 0,865 | 0,856 | 0,844 |+------------+-------+-------+-------+| 71 - 79 | 0,956 | 0,953 | 0,950 |+------------+-------+-------+-------+| 80 a více | 1,000 | 1,000 | 1,000 |+------------+-------+-------+-------+8. skupina dřevin: Jasan Obmýtí: 100+------------+-----------------------+| Věk | Bonitní stupeň (RVB) || (roky) +-------+-------+-------+| | 1 | 2 | 3 |+------------+-------+-------+-------+| 1 - 5 | 0,000 | 0,000 | 0,000 |+------------+-------+-------+-------+| 6 - 10 | 0,083 | 0,079 | 0,058 |+------------+-------+-------+-------+| 11 - 20 | 0,204 | 0,193 | 0,165 |+------------+-------+-------+-------+| 21 - 30 | 0,339 | 0,321 | 0,290 |+------------+-------+-------+-------+| 31 - 40 | 0,457 | 0,437 | 0,406 |+------------+-------+-------+-------+| 41 - 50 | 0,560 | 0,541 | 0,515 |+------------+-------+-------+-------+| 51 - 60 | 0,653 | 0,636 | 0,617 |+------------+-------+-------+-------+| 61 - 70 | 0,737 | 0,724 | 0,712 |+------------+-------+-------+-------+| 71 - 80 | 0,815 | 0,806 | 0,800 |+------------+-------+-------+-------+| 81 - 90 | 0,889 | 0,885 | 0,884 |+------------+-------+-------+-------+| 91 - 99 | 0,963 | 0,962 | 0,962 |+------------+-------+-------+-------+| 100 a více | 1,000 | 1,000 | 1,000 |+------------+-------+-------+-------+8. skupina dřevin: Jasan Obmýtí: 120+------------+-----------------------+| Věk | Bonitní stupeň (RVB) || (roky) +-------+-------+-------+| | 1 | 2 | 3 |+------------+-------+-------+-------+| 1 - 5 | 0,000 | 0,000 | 0,000 |+------------+-------+-------+-------+| 6 - 10 | 0,072 | 0,068 | 0,051 |+------------+-------+-------+-------+| 11 - 20 | 0,176 | 0,166 | 0,144 |+------------+-------+-------+-------+| 21 - 30 | 0,292 | 0,277 | 0,254 |+------------+-------+-------+-------+| 31 - 40 | 0,394 | 0,377 | 0,356 |+------------+-------+-------+-------+| 41 - 50 | 0,483 | 0,467 | 0,451 |+------------+-------+-------+-------+| 51 - 60 | 0,563 | 0,549 | 0,540 |+------------+-------+-------+-------+| 61 - 70 | 0,636 | 0,625 | 0,623 |+------------+-------+-------+-------+| 71 - 80 | 0,703 | 0,696 | 0,701 |+------------+-------+-------+-------+| 81 - 90 | 0,767 | 0,764 | 0,774 |+------------+-------+-------+-------+| 91 - 100 | 0,830 | 0,830 | 0,843 |+------------+-------+-------+-------+| 101 - 110 | 0,895 | 0,896 | 0,908 |+------------+-------+-------+-------+| 111 - 119 | 0,964 | 0,965 | 0,970 |+------------+-------+-------+-------+| 120 a více | 1,000 | 1,000 | 1,000 |+------------+-------+-------+-------+9. skupina dřevin: Olše Obmýtí: 60+------------+---------------------------------------+| Věk | Bonitní stupeň (RVB) || (roky) +-------+-------+-------+-------+-------+| | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+| 1 - 5 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+| 6 - 10 | 0,076 | 0,076 | 0,072 | 0,065 | 0,037 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+| 11 - 20 | 0,139 | 0,161 | 0,161 | 0,156 | 0,141 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+| 21 - 30 | 0,276 | 0,314 | 0,317 | 0,316 | 0,305 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+| 31 - 40 | 0,460 | 0,502 | 0,506 | 0,508 | 0,495 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+| 41 - 50 | 0,672 | 0,706 | 0,710 | 0,712 | 0,698 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+| 51 - 59 | 0,892 | 0,907 | 0,908 | 0,910 | 0,902 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+| 60 a více | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+9. skupina dřevin: Olše Obmýtí: 80+------------+---------------------------------------+| Věk | Bonitní stupeň (RVB) || (roky) +-------+-------+-------+-------+-------+| | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+| 1 - 5 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+| 6 - 10 | 0,056 | 0,060 | 0,057 | 0,052 | 0,028 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+| 11 - 20 | 0,103 | 0,127 | 0,128 | 0,125 | 0,106 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+| 21 - 30 | 0,203 | 0,247 | 0,251 | 0,254 | 0,229 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+| 31 - 40 | 0,339 | 0,395 | 0,401 | 0,408 | 0,371 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+| 41 - 50 | 0,496 | 0,556 | 0,563 | 0,573 | 0,523 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+| 51 - 60 | 0,658 | 0,714 | 0,720 | 0,732 | 0,676 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+| 61 - 70 | 0,813 | 0,854 | 0,859 | 0,869 | 0,820 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+| 71 - 79 | 0,946 | 0,963 | 0,965 | 0,969 | 0,946 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+| 80 a více | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+10. skupina dřevin: Osika Obmýtí: 60+------------+-----------------------+| Věk | Bonitní stupeň (RVB) || (roky) +-------+-------+-------+| | 1 | 2 | 3 |+------------+-------+-------+-------+| 1 - 5 | 0,000 | 0,000 | 0,000 |+------------+-------+-------+-------+| 6 - 10 | 0,052 | 0,086 | 0,190 |+------------+-------+-------+-------+| 11 - 20 | 0,111 | 0,163 | 0,325 |+------------+-------+-------+-------+| 21 - 30 | 0,254 | 0,312 | 0,493 |+------------+-------+-------+-------+| 31 - 40 | 0,451 | 0,500 | 0,655 |+------------+-------+-------+-------+| 41 - 50 | 0,674 | 0,706 | 0,805 |+------------+-------+-------+-------+| 51 - 59 | 0,897 | 0,907 | 0,940 |+------------+-------+-------+-------+| 60 a více | 1,000 | 1,000 | 1,000 |+------------+-------+-------+-------+10. skupina dřevin: Osika Obmýtí: 80+------------+-----------------------+| Věk | Bonitní stupeň (RVB) || (roky) +-------+-------+-------+| | 1 | 2 | 3 |+------------+-------+-------+-------+| 1 - 5 | 0,000 | 0,000 | 0,000 |+------------+-------+-------+-------+| 6 - 10 | 0,041 | 0,069 | 0,161 |+------------+-------+-------+-------+| 11 - 20 | 0,086 | 0,130 | 0,276 |+------------+-------+-------+-------+| 21 - 30 | 0,198 | 0,249 | 0,419 |+------------+-------+-------+-------+| 31 - 40 | 0,352 | 0,399 | 0,556 |+------------+-------+-------+-------+| 41 - 50 | 0,526 | 0,563 | 0,684 |+------------+-------+-------+-------+| 51 - 60 | 0,700 | 0,724 | 0,798 |+------------+-------+-------+-------+| 61 - 70 | 0,853 | 0,864 | 0,896 |+------------+-------+-------+-------+| 71 - 79 | 0,966 | 0,968 | 0,971 |+------------+-------+-------+-------+| 80 a více | 1,000 | 1,000 | 1,000 |+------------+-------+-------+-------+11. skupina dřevin: Akát Obmýtí: 60+------------+-----------------------------------------------------------------------+| Věk | Bonitní stupeň (RVB) || (roky) +-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 1 - 5 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | - | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 6 - 10 | 0,042 | 0,048 | 0,054 | 0,056 | 0,043 | 0,045 | 0,054 | - | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 11 - 20 | 0,174 | 0,182 | 0,201 | 0,222 | 0,180 | 0,243 | 0,400 | - | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 21 - 30 | 0,359 | 0,366 | 0,391 | 0,420 | 0,360 | 0,456 | 0,696 | - | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 31 - 40 | 0,555 | 0,559 | 0,580 | 0,606 | 0,545 | 0,638 | 0,871 | - | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 41 - 50 | 0,747 | 0,748 | 0,761 | 0,777 | 0,730 | 0,795 | 0,958 | - | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 51 - 59 | 0,922 | 0,922 | 0,926 | 0,930 | 0,912 | 0,935 | 0,992 | - | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 60 a více | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | - | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+11. skupina dřevin: Akát Obmýtí: 80+------------+-----------------------------------------------------------------------+| Věk | Bonitní stupeň (RVB) || (roky) +-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 1 - 5 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | - | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 6 - 10 | 0,035 | 0,039 | 0,044 | 0,046 | 0,032 | 0,036 | 0,050 | - | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 11 - 20 | 0,145 | 0,149 | 0,165 | 0,181 | 0,136 | 0,194 | 0,375 | - | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 21 - 30 | 0,299 | 0,301 | 0,320 | 0,343 | 0,272 | 0,364 | 0,653 | - | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 31 - 40 | 0,461 | 0,459 | 0,475 | 0,495 | 0,412 | 0,509 | 0,817 | - | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 41 - 50 | 0,621 | 0,615 | 0,624 | 0,635 | 0,552 | 0,635 | 0,899 | - | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 51 - 60 | 0,767 | 0,758 | 0,759 | 0,760 | 0,690 | 0,747 | 0,931 | - | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 61 - 70 | 0,888 | 0,880 | 0,875 | 0,870 | 0,821 | 0,850 | 0,945 | - | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 71 - 79 | 0,974 | 0,970 | 0,966 | 0,962 | 0,943 | 0,950 | 0,972 | - | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 80 a více | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | - | - |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+12. skupina dřevin: Topol Obmýtí: 40+------------+-----------------------------------------------------------------------+| Věk | Bonitní stupeň (RVB) || (roky) +-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 1 - 5 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 6 - 10 | 0,118 | 0,125 | 0,132 | 0,130 | 0,126 | 0,120 | 0,106 | 0,101 | 0,126 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 11 - 20 | 0,354 | 0,355 | 0,360 | 0,348 | 0,337 | 0,322 | 0,284 | 0,254 | 0,277 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 21 - 30 | 0,650 | 0,644 | 0,647 | 0,636 | 0,625 | 0,610 | 0,568 | 0,534 | 0,546 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 31 - 39 | 0,904 | 0,898 | 0,899 | 0,895 | 0,891 | 0,885 | 0,865 | 0,850 | 0,851 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 40 a více | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+12. skupina dřevin: Topol Obmýtí: 50+------------+-----------------------------------------------------------------------+| Věk | Bonitní stupeň (RVB) || (roky) +-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 1 - 5 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 | 0,000 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 6 - 10 | 0,108 | 0,111 | 0,117 | 0,115 | 0,110 | 0,105 | 0,088 | 0,081 | 0,100 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 11 - 20 | 0,321 | 0,314 | 0,319 | 0,308 | 0,296 | 0,280 | 0,236 | 0,204 | 0,220 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 21 - 30 | 0,590 | 0,570 | 0,573 | 0,562 | 0,548 | 0,531 | 0,471 | 0,429 | 0,435 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 31 - 40 | 0,820 | 0,796 | 0,796 | 0,792 | 0,782 | 0,770 | 0,718 | 0,684 | 0,679 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 41 - 49 | 0,969 | 0,956 | 0,955 | 0,956 | 0,952 | 0,948 | 0,926 | 0,912 | 0,906 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+| 50 a více | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 | 1,000 |+------------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+-------+13. skupina dřevin: Bříza Obmýtí: 60+------------+-----------------------+| Věk | Bonitní stupeň (RVB) || (roky) +-------+-------+-------+| | 1 | 2 | 3 |+------------+-------+-------+-------+| 1 - 5 | 0,000 | 0,000 | 0,000 |+------------+-------+-------+-------+| 6 - 10 | 0,133 | 0,187 | 0,514 |+------------+-------+-------+-------+| 11 - 20 | 0,198 | 0,249 | 0,635 |+------------+-------+-------+-------+| 21 - 30 | 0,337 | 0,382 | 0,757 |+------------+-------+-------+-------+| 31 - 40 | 0,518 | 0,554 | 0,852 |+------------+-------+-------+-------+| 41 - 50 | 0,718 | 0,741 | 0,924 |+------------+-------+-------+-------+| 51 - 59 | 0,912 | 0,921 | 0,978 |+------------+-------+-------+-------+| 60 a více | 1,000 | 1,000 | 1,000 |+------------+-------+-------+-------+13. skupina dřevin: Bříza Obmýtí: 80+------------+-----------------------+| Věk | Bonitní stupeň (RVB) || (roky) +-------+-------+-------+| | 1 | 2 | 3 |+------------+-------+-------+-------+| 1 - 5 | 0,000 | 0,000 | 0,000 |+------------+-------+-------+-------+| 6 - 10 | 0,110 | 0,159 | 0,482 |+------------+-------+-------+-------+| 11 - 20 | 0,162 | 0,211 | 0,595 |+------------+-------+-------+-------+| 21 - 30 | 0,276 | 0,324 | 0,709 |+------------+-------+-------+-------+| 31 - 40 | 0,425 | 0,470 | 0,798 |+------------+-------+-------+-------+| 41 - 50 | 0,590 | 0,628 | 0,866 |+------------+-------+-------+-------+| 51 - 60 | 0,749 | 0,781 | 0,917 |+------------+-------+-------+-------+| 61 - 70 | 0,885 | 0,906 | 0,955 |+------------+-------+-------+-------+| 71 - 79 | 0,977 | 0,985 | 0,986 |+------------+-------+-------+-------+| 80 a více | 1,000 | 1,000 | 1,000 |+------------+-------+-------+-------+
Věkový hodnotový faktor pro jednotlivé skupiny dřevin daného věku a bonitního stupně je podíl ceny lesního porostu a ceny mýtní výtěže lesního porostu v době obmýtní, stanovených podle příslušných hodnot věkových křivek.
Růstové tabulky jsou číselné nebo grafické přehledy, které udávají nejdůležitější klasifikační (taxační) a růstové veličiny stejnověkých nesmíšených porostů na 1 ha plochy při jejich plném zakmenění. Jsou sestaveny podle dřevin, bonitních stupňů, věků, popřípadě dalších veličin. Podle růstových tabulek se stanovuje objem produkce jednotlivých dřevin.
V případě, kdy je cena mýtní výtěže
A u
nižší než náklady na zajištěnou kulturu c a nelze použít věkové hodnotové faktory, je věkový hodnotový faktor
f a
nahrazen znakem "-".".
"Příloha č. 41
Koeficienty změn cen staveb - Ki
v členění podle kódů klasifikací CZ-CC
+------------+------------------+--------------------------------------------+------------+| Kód CZ-CC | Kód SKP | Název položky | Hodnota K || | | | i |+------------+------------------+--------------------------------------------+------------+| 1 | 2 | 3 | 4 |+------------+------------------+--------------------------------------------+------------+| Sekce 1 - Budovy |+------------+----------------------------------------------------------------------------+| 11 | Budovy bytové |+------------+----------------------------------------------------------------------------+| 111 | Budovy jednobytové || +------------------+--------------------------------------------+------------+| | 46.21.11.1 | Budovy jednobytové | || +------------------+--------------------------------------------+ 2,115 || | 46.21.11.3-4 | Budovy pro rodinnou rekreaci | |+------------+------------------+--------------------------------------------+------------+| 112 | Budovy dvou a vícebytové |+------------+------------------+--------------------------------------------+------------+| 1121 | 46.21.11.2 | Budovy dvoubytové | 2,119 |+------------+------------------+--------------------------------------------+------------+| 1122 | 46.21.11.2 | Budovy tří a vícebytové | 2,100 || | 46.21.12.. | | |+------------+------------------+--------------------------------------------+------------+| 113 | Budovy bytové ostatní || +------------------+--------------------------------------------+------------+| | 46.21.18.2 | Budovy se službami sociální péče | || +------------------+--------------------------------------------+ 2,032 || | 46.21.19.1 | Budovy pro ubytování studentů, zaměstnanců | || | | apod. | |+------------+------------------+--------------------------------------------+------------++------------+----------------------------------------------------------------------------+| 12 | Budovy nebytové - budovy a haly |+------------+----------------------------------------------------------------------------+| 121 | Hotely a obdobné budovy || +------------------+--------------------------------------------+------------+| | 46.21.19.1 | Budovy hotelů | || +------------------+--------------------------------------------+ 2,037 || | 46.21.19.2 | Budovy restauračních zařízení | |+------------+------------------+--------------------------------------------+------------+| 122 | Budovy administrativní || +------------------+--------------------------------------------+------------+| | 46.21.14.3.. | Budovy pro administrativu (peněžní | 2,097 || | | ústavy, veřejná správa, pošta ...) | |+------------+------------------+--------------------------------------------+------------+| 123 | Budovy pro obchod || +------------------+--------------------------------------------+------------+| | 46.21.14.2.. | Budovy pro obchod, prodejny | || | +--------------------------------------------+ 2,110 || | 46.21.14.3.. | Budovy pro služby | |+------------+------------------+--------------------------------------------+------------+| 124 | Budovy pro dopravu a telekomunikace |+------------+------------------+--------------------------------------------+------------+| 1241 | 46.21.14.4.. | Budovy pro telekomunikace, nádraží, | 2,086 || | 46.21.64.3 | terminály a budovy k nim příslušející | |+------------+------------------+--------------------------------------------+------------+| 1242 | 46.21.14.5.. | Garáže | 2,098 |+------------+------------------+--------------------------------------------+------------+| 125 | Budovy pro průmysl a skladování |+------------+------------------+--------------------------------------------+------------+| 1251 | 46.21.13.1.. | Budovy pro průmysl | || | 46.21.51.2.. | | || +------------------+--------------------------------------------+ 2,086 || | 46.21.13.3.. | Budovy pro vodní hospodářství | |+------------+------------------+--------------------------------------------+------------+| 1252 | 46.21.13.2.. | Budovy skladů, nádrže a sila | 2,050 || | 46.21.64.1 a 2 | | |+------------+------------------+--------------------------------------------+------------++------------+------------------+--------------------------------------------+------------+| Kód CZ-CC | Kód SKP | Název položky | Hodnota K || | | | i |+------------+------------------+--------------------------------------------+------------+| 1 | 2 | 3 | 4 |+------------+------------------+--------------------------------------------+------------+| 126 | Budovy pro společenské a kulturní účely, výzkum, vzdělávání || | a zdravotnictví |+------------+------------------+--------------------------------------------+------------+| 1261 | 46.21.16 | Budovy pro společenské a kulturní účely | 2,078 |+------------+------------------+--------------------------------------------+------------+| 1262 | 46.21.17.2 | Budovy muzeí a knihoven | 2,051 |+------------+------------------+--------------------------------------------+------------+| 1263 | 46.21.17.. 1 a 3 | Budovy škol, univerzit a budovy pro výzkum | 2,053 |+------------+------------------+--------------------------------------------+------------+| 1264 | 46.21.18.1 | Budovy pro zdravotnictví | 2,058 |+------------+------------------+--------------------------------------------+------------+| 1265 | 46.21.61.. | Budovy pro sport | 2,068 || | 46.21.63.. | tj. budovy tělocvičen, stavby stadionů | |+------------+------------------+--------------------------------------------+------------+| 127 | Budovy nebytové ostatní |+------------+------------------+--------------------------------------------+------------+| 1271 | 46.21.15.2.. | Budovy pro zemědělství | || | 46.21.15.3.. | tj. budovy pro živočišnou produkci, budovy | 2,120 || | | pro skladování a úpravu zemědělských | || | | produktů | |+------------+------------------+--------------------------------------------+------------+| 1272 | 46.21.14.6.. 1 | Budovy pro bohoslužby a náboženské | || | | aktivity | |+------------+------------------+--------------------------------------------+ 2,037 || 1273 | 46.21.19.9.. | Historické nebo kulturní památky | |+------------+------------------+--------------------------------------------+------------+| 1274 | 46.21.19.9.. | Budovy nebytové ostatní, jinde neuvedené | 2,067 |+------------+------------------+--------------------------------------------+------------++-----------------------------------------------------------------------------------------+| Sekce 2 - Inženýrská díla |+------------+----------------------------------------------------------------------------+| 21 | Dopravní díla |+------------+----------------------------------------------------------------------------+| 211 | Dálnice, silnice, místní a účelové komunikace || +------------------+--------------------------------------------+------------+| | 46.23.11.. | Dálnice, silnice, místní a účelové | 2,221 || | | komunikace včetně ploch obdobného | || | | charakteru | |+------------+------------------+--------------------------------------------+------------+| 212 | Dráhy kolejové || +------------------+--------------------------------------------+------------+| | 46.23.13.. | Dráhy železniční a visuté | 2,123 |+------------+------------------+--------------------------------------------+------------+| 213 | Plochy letišť || +------------------+--------------------------------------------+------------+| | 46.23.14 | Dráhy letištní a ostatní plochy | 2,239 |+------------+------------------+--------------------------------------------+------------+| 214 | Mosty, visuté dálnice, tunely, podjezdy a podchody |+------------+------------------+--------------------------------------------+------------+| 2141 | 46.21.21.. | Mosty a visuté dálnice | 1,979 |+------------+------------------+--------------------------------------------+------------+| 2142 | 46.21.22.. | Tunely, podjezdy a podchody, podzemní | 2,030 || | | objekty (kromě důlních) | |+------------+------------------+--------------------------------------------+------------+| 215 | Přístavy, vodní cesty, vodní stupně a ostatní vodní díla |+------------+------------------+--------------------------------------------+------------+| 2151 | 46.24.12.1 | Přístavy a plavební kanály | 2,031 || | 46.24.11. | | |+------------+------------------+--------------------------------------------+------------+| 2152 | 46.24.12.3 | Hráze, jezy a stupně na tocích | || +------------------+--------------------------------------------+ || | 46.24.12.4 | Objekty budované v souvislosti s hrázemi | || +------------------+--------------------------------------------+ || | 46.24.12.8 | Přehrady a nádrže na tocích | 2,066 || +------------------+--------------------------------------------+ || | 46.24.12.9 | Úpravy vodních toků (regulace) | |+------------+------------------+--------------------------------------------+ || 2153 | 46.24.12.6-7 | Akvadukty, vodní díla pro zavlažování | || | | a odvodnění | |+------------+------------------+--------------------------------------------+------------++------------+------------------+--------------------------------------------+------------+| Kód CZ-CC | Kód SKP | Název položky | Hodnota K || | | | i |+------------+------------------+--------------------------------------------+------------+| 1 | 2 | 3 | 4 |+------------+------------------+--------------------------------------------+------------+| 22 | Vedení trubní, telekomunikační a elektrická |+------------+----------------------------------------------------------------------------+| 221 | Vedení dálková trubní, telekomunikační a elektrická |+------------+------------------+--------------------------------------------+------------+| 2211 | 46.21.31.. | Vedení plynu, ropy a ostatních chemických | 2,293 || | 46.21.32.7 | produktů dálková trubní | |+------------+------------------+--------------------------------------------+------------+| 2212 | 46.21.32.. | Vedení vody, parovodní, vzduchovodní, | || | | teplovodní, horkovodní a kanalizační | || | | dálková trubní včetně souvisejících | || | | objektů | 2,305 || +------------------+--------------------------------------------+ || | 46.21.64.1 | Nádrže, jímky, objekty čistíren odpadních | || | | vod | |+------------+------------------+--------------------------------------------+------------+| 2213 | 46.21.36-37.. | Vedení dálkové telekomunikační | || +------------------+--------------------------------------------+ 2,253 || | 46.21.52.5 | Stavby telekomunikační, např. věže, | || | | stožáry | |+------------+------------------+--------------------------------------------+------------+| 2214 | 46.21.33.. | Vedení elektrická trakční | || +------------------+--------------------------------------------+ 2,218 || | 46.21.34.. | Vedení dálková elektrická včetně pomocných | || | 46.21.35.. | zařízení | |+------------+------------------+--------------------------------------------+------------+| 222 | Vedení místní trubní, elektrická a telekomunikační |+------------+------------------+--------------------------------------------+------------+| 2221 | 46.21.42.3 | Vedení plynu místní trubní | 2,269 |+------------+------------------+--------------------------------------------+------------+| 2222 | 46.21.41.1,2,9 | Vedení vody, teplovodní, parovodní a | || | 46.21.42.1,2 | horkovodní místní trubní včetně | || | 46.21.64.1 | souvisejících objektů | || +------------------+--------------------------------------------+ 2,293 || | 46.25.22.1 | Vrty čerpací (studny vrtané) | || +------------------+--------------------------------------------+ || | 46.25.22.2 | Studny jinde neuvedené a jímání vody | |+------------+------------------+--------------------------------------------+------------+| 2223 | 46.21.41.4,9 | Vedení kanalizace místní trubní | || | +--------------------------------------------+ 2,284 || | 46.21.64.1 | Nádrže, jímky, objekty čistíren odpadních | || | | vod | |+------------+------------------+--------------------------------------------+------------+| 2224 | 46.21.43.. | Vedení místní elektrické a telekomunikační | || | | včetně pomocných zařízení | || +------------------+--------------------------------------------+ 2,199 || | 46.21.43.9 | Vedení a rozvodny místní nadzemní jinde | || | | neuvedené | |+------------+------------------+--------------------------------------------+------------++------------+----------------------------------------------------------------------------+| 23 | Soubory staveb pro průmyslové účely (kromě budov) |+------------+------------------+--------------------------------------------+------------+| 2301 | 46.21.52.. | Stavby důlní a pro těžbu | |+------------+------------------+--------------------------------------------+ || 2302 | 46.21.51.. | Stavby elektráren | || | 46.25.61 | | |+------------+------------------+--------------------------------------------+ 2,250 || 2303 | 46.25.61 | Stavby pro chemický průmysl | |+------------+------------------+--------------------------------------------+ || 2304 | | Stavby průmyslové jinde neuvedené | |+------------+------------------+--------------------------------------------+------------++------------+----------------------------------------------------------------------------+| 24 | Ostatní inženýrská díla |+------------+----------------------------------------------------------------------------+| 241 | Stavby pro sport a rekreaci |+------------+------------------+--------------------------------------------+------------+| 2411 | 46.23.22.9 | Sportovní hřiště | 2,234 |+------------+------------------+--------------------------------------------+------------+| 2412 | 46.23.21.. | Ostatní stavby pro sport a rekreaci | 2,366 || | | tj. plochy stadionů a hřišť, parky | |+------------+------------------+--------------------------------------------+------------+| 242 | Ostatní inženýrská díla jinde neuvedená || +------------------+--------------------------------------------+------------+| | 46.21.64.. | Ostatní inženýrská díla jinde neuvedená | 2,269 || | 46.39.99 | | |+------------+------------------+--------------------------------------------+------------+
Koeficient změny cen staveb pro oplocení se uvažuje podle té stavby, podle které byl u pozemků určen polohový koeficient.".
Čl. IIÚčinnost
Tato vyhláška nabývá účinnosti dnem 1. října 2014.
Ministr:
Ing. Babiš v. r.
******************************************************************